Kalmalı mı gitmeli mi

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
İyi günler arkadaşlar.mezun olmama az kaldı.okuduğum ilde kalmak istiyorum ama annem istemiyor bu konuda anlaşamıyoruz onun da nedeni geçmişte bu ilde kötü şeyler yaşamam ama ben bu ili seviyorum sizce anne sözü mü kendi istediğim mi ama annemin istediği il daha gelişmiş ama orada rahat olamam diye korkuyorum.fikirleriniz benim için önemli

Hangi amaçla kalacaksınız tam olarak? İş bulma açısından mı soruyorsunuz? Her ikisinde de iş bulma olasılığınız yüksekse bence büyük olan şehre gidin. Sosyal, kültürel olanakları daha fazla olur. Gençliğinizi daha donanımlı ve renkli geçirmek için daha iyi fırsatlar sunar size.

Rahatlikla kastınız nedir ki ?
Annenizi dinleyin ; bu özgür, basina buyruk kız edalarinda da vazgeçin.
Hali hazirda kötü şeyler ( artık neyse onlar) yaşadığıniz bir yerden uzaklaştırmak istiyorlar sizi.
Üstelik imkanları daha iyi olan bir şehire gelmenizi istiyorlar..
Gayet mantıklı bana kalırsa.

çalışabileceğin ilde kalmanı tavsiye ederim... iş yoksa, aileden geçinecekseniz orada kalmanızın bir manası yok

İyi günler arkadaşlar.mezun olmama az kaldı.okuduğum ilde kalmak istiyorum ama annem istemiyor bu konuda anlaşamıyoruz onun da nedeni geçmişte bu ilde kötü şeyler yaşamam ama ben bu ili seviyorum sizce anne sözü mü kendi istediğim mi ama annemin istediği il daha gelişmiş ama orada rahat olamam diye korkuyorum.fikirleriniz benim için önemli
nerede rahatsan orda yaşamak lazım bence

İyi ramazanlar herkese çok yanlış birşey yaptım. Ben şu an yurtta kalıyorum ve kantine bakan birisi var ve ben bu kişiyi 3 yıldan beri tanıyorum neyse son zamanlarda baya yakınlaştık sadece konuşma anlamında işte nasılsın filan diyoruz onun da eşi tüp bebek tedavisiylr uğraşıyorlar bunu filan konuştuk o da sınavlarımı soruyor neyse ama çok yakışıklı birisiydi evlenmeden önce de tanışıyorduk fakat ben memleketime dönünce o evlenmiş neyse akşamüstü çok yanlış bir davranışta bulunup yanındaki çalışan arkadaşına numaramı verecektim arkadaşı dedi bekle filan ona numaranı direk ver neyse bekledim ben numaramı verdim çıkıyordum ki arkadaşı geldi dedi yüz yüze gördüm ama çok utandım direkmen kaçtım şimdi kantine gidip alışveriş yaparsam çok utanıyorum böyle bir. Yanlışı nasıl yaptım gidip özür dilesem mi yanlış düşüncelerim için

Benim gibi unutkan insanın hem kendi ibadeti unutmamak için açtım

01.09.2022 sabah namazı kılındı

Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?

Ben geçmişte çok yanlış şeyler yaptım borcum vardı ailemden isteyemiyorum kendi parami kazanmak istiyordum bunun için bazen ilişki yaşadığım erkeklerden para aldım ama çok pismanim. Ve bu sıralarda onlyfansa özendim biliyorum yanlış neyse bu takıntılı birisi sürekli görüşmek istiyordu ben istemiyordum her mesaj attığında engelliyordum.gecen nerden bulduysa bir fotmu bulmuş yüzüm gözükmüyor bana diyor memen sarkık annene atarım babana atarım.benim psikolojim bozuldu

Şey ben de de dürtü kontrol bozukluğu asıl olmakla beraber bipolar belirtisi de gösteriyorum.baska önerileriniz var mı benim taşkınlık dönemimde ne yaptığımı bilmiyorum

[QUOTE Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
QUOTE]

Kızoş senin konunu açmadan bir önceki konulara bakmak lazım. Yazdıklarım, aldıklarım seni kınamak için değil. Bilakis problem var, bunları atlayıp yorum yapıp seni yanlış yönlendirmeyelim.

Sende cinsel dürtü bozukluğu var. Mani evresine girince önüne gelenle beraber olmaya çalışıyorsun gibi. Düzgün bir hekim seni tedaviye almamış. Bipolar mı borderline mı arada gelip gitmişsin. Kendin farkındasın ama tam oturtamıyorsun. Bunlar çözümü olan şeyler.

Bulunduğun yerde ciddi sıkıntılı ilişkilerin var ve bunlar duyulmuş. Çıplak resimler atılmış, şehir dışından birine geçmiş seni tehdit etmiş. Evli çaycıya telefon bırakmışsın şerefsiz adamın bir yanda karışı tüp bebekle uğraşırken.

Bir yandan ara ara farkına varıp pişman olup buraya yazıp yanlış olduğunu duymaya çalışıyorsun. Birileri olumsuz konuşunca direk konuyu kapatıp savunmaya çalışıyorsun. Namaz kılmaya başlamışsın. Bak kendini kurtarmaya çalışıyorsun.

Senin başında düzgün biri olmalı. Ciddi tedavi olmalısın. Kontrol eden kişi doktorunla konuşmalı ve düzgün bir hayata başlamalısın. Ailenin bulunduğu yere dönmen en mantıklısı.

Her erkek aldatmıyor herkesle cinsel birliktelik yaşanmaz. En ufak sana ilgi gösterenle beraber olarak sevilmiş olmuyorsun, sadece kendini kötü bir şekilde cezalandırmış oluyorsun.

Kızlar yorum yaparken buna göre yapalım. Kız kendini kurtarsın. Kimse lütfen linç yapmasın. Allah kimsenin başına vermesin

Son düzenleme:
Anneni dinle 👍

Bı arkadaş alintilamis yukarıda herkes okusun ona göre yorum yapsın lütfen.
Konu sahibi umarım doğru düzgün bir şekilde tedavini tamamlarsin.
Normalde özgürlüğünü yaşa bağımsızlık kazan derim ama senin durumun farklı.
Lütfen anneini dinle başına daha fazla bela açılmadan.

Kızoş senin konunu açmadan bir önceki konulara bakmak lazım. Yazdıklarım, aldıklarım seni kınamak için değil. Bilakis problem var, bunları atlayıp yorum yapıp seni yanlış yönlendirmeyelim.

Sende cinsel dürtü bozukluğu var. Mani evresine girince önüne gelenle beraber olmaya çalışıyorsun gibi. Düzgün bir hekim seni tedaviye almamış. Bipolar mı borderline mı arada gelip gitmişsin. Kendin farkındasın ama tam oturtamıyorsun. Bunlar çözümü olan şeyler.

Bulunduğun yerde ciddi sıkıntılı ilişkilerin var ve bunlar duyulmuş. Çıplak resimler atılmış, şehir dışından birine geçmiş seni tehdit etmiş. Evli çaycıya telefon bırakmışsın şerefsiz adamın bir yanda karışı tüp bebekle uğraşırken.

Bir yandan ara ara farkına varıp pişman olup buraya yazıp yanlış olduğunu duymaya çalışıyorsun. Birileri olumsuz konuşunca direk konuyu kapatıp savunmaya çalışıyorsun. Namaz kılmaya başlamışsın. Bak kendini kurtarmaya çalışıyorsun.

Senin başında düzgün biri olmalı. Ciddi tedavi olmalısın. Kontrol eden kişi doktorunla konuşmalı ve düzgün bir hayata başlamalısın. Ailenin bulunduğu yere dönmen en mantıklısı.

Her erkek aldatmıyor herkesle cinsel birliktelik yaşanmaz. En ufak sana ilgi gösterenle beraber olarak sevilmiş olmuyorsun, sadece kendini kötü bir şekilde cezalandırmış oluyorsun.

Kızlar yorum yaparken buna göre yapalım. Kız kendini kurtarsın. Kimse lütfen linç yapmasın. Allah kimsenin başına vermesin
Teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi yazsa bana çok büyük moral oldunuz

Öğrencilerimle bulustukca daha iyi tedavi oluyorum ait olduğum yeri hissediyorum

Hay agzina saglik. Uyenin birkac konusunu biliyorum ve kirmadan nasil ifade edecegimi dusundum bulamadim onun icin hic konuya yazmadim. Cok guzel ifade etmissin umarim dikkate alir bu yorumu.

Konularına bakarsak eğer E: psikolojik destek alınmalı

Back
X