- 8 Kasım 2019
- 2.042
- 1.214
- 133
Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım
( gelmelerini istememe sebebim ilaç bahanesiyle bu kışın hep birlikte birleşip oturalım demeleri.Bu kış borçluyuz diye doğalgaz su elektrik ayrı ödenmesin diye bir oturalım teklifinde bulundu kayınvalidem . Zaten sorunlu ayrılmışım aynı kattayız yeterince huzurum kaçmış bide birleşirsek hiç huzurum kalmaz . Bu arada doğum yapcam aynı evde oturursak hiç rahat edemem .Bu yüzden istemedim gelmelerini ,bencil asla değilim ciddi ilaçlama yapsınlar bi kaç gün başımda taşırım ama kendi yöntemleriyle sürekli ilaçlarsalar sürekli bende kalmaları çözüm değil )

Son düzenleme: