• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalmaya gelmek isteyen kayınvalide

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.042
1.214
133
Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım 🙏 ( gelmelerini istememe sebebim ilaç bahanesiyle bu kışın hep birlikte birleşip oturalım demeleri.Bu kış borçluyuz diye doğalgaz su elektrik ayrı ödenmesin diye bir oturalım teklifinde bulundu kayınvalidem . Zaten sorunlu ayrılmışım aynı kattayız yeterince huzurum kaçmış bide birleşirsek hiç huzurum kalmaz . Bu arada doğum yapcam aynı evde oturursak hiç rahat edemem .Bu yüzden istemedim gelmelerini ,bencil asla değilim ciddi ilaçlama yapsınlar bi kaç gün başımda taşırım ama kendi yöntemleriyle sürekli ilaçlarsalar sürekli bende kalmaları çözüm değil )

Son düzenleme:
İlaç keyfi bir durum değil ya ben çağırdım. En fazla birkaç gün aynı durumu kendi annenizin başına geldigini düşünün. Diğer zamanlarda istemiyorsanız söylersiniz veya müsait değilim dersiniz. Görümce lafını yaparsada evine geçince çağırırsın dersin.

Bu kaynanalar tam olarak gelinin başına tünemekten nasıl bir zevk duyuyorlar ya şey mi diyorlar ohhhh hizmet edenimiz de var yan gel yat yaparız falan mı 😅 çoğunda var bu gidip kalma merakı.
İlaç konusuna bisey diyemicem 1 gün falan kalınabilir ilaç sonuçta çok nadir kalıyorsa tamam o da mecburi

Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım 🙏
Sürekli ev ilaclattirmiyorlardir heralde abartmayın derim.

Kızlar kayınvalidemle aynı katta oturuyoruz . Evi şimdi ilaçlayacağını ve ilacın o kadar kokusunun olmadığını söyledi . Konu arasında evi komple ilaçlarsam sana geliriz kalmaya dedi . Ben seslenmedim konu arada kaynadı . Şimdi gelin desem ve arkası gelirse devamlı gelmek isticekler . Evli görümcem pazartesi annesine gelcek ev ilaçlı diye oda kalmaya gelcek . Sorun kalma yada gelme değil alışkanlık olursa diye seslenmiyorum . Sizce ne yapmalıyım 🙏
Ayni katta eviniz varsa ne diye habire gelib sizde kalsinki?ilaclaniyor o yuzden gelip yine giderler yani ayni apartmanda gelip birde size yerleşmeleri komik olur gelmezler herhalde

Evli gorumceye gidip kalsinlar

İlaç mı koklasınlar? Bu seferlik ses etmeyin bence.
İlk defa ilaçlamıyorlar ama geçen günde ilaçladılar , kokusu yok etkilemiyor insanı . Devamlı ilaçladıklarını düşünürsek alışkanlık olur diye çağırmadım

İlaç keyfi bir durum değil ya ben çağırdım. En fazla birkaç gün aynı durumu kendi annenizin başına geldigini düşünün. Diğer zamanlarda istemiyorsanız söylersiniz veya müsait değilim dersiniz. Görümce lafını yaparsada evine geçince çağırırsın dersin.
Evde tahta kurusu var her hafta ilaçlanıyor ama bu ilk ilaçlamaları değil

kizi sonraki hafta gelse ya da sonraki hafta ilaclasa mesela.. illa ilaclayacaksa da yapcak bsy yok malesef kalicak mecbur. biz evlendikten bi ay sonra kaynanam geldi kaldi bizde bi hafta 😂 cocuk yapcaz tam ovulasyon zamani geliyorlar en son soyledik biz cocuk dusunuyoruz bir sure gelen giden olmasin lutfen diye.

Bu kaynanalar tam olarak gelinin başına tünemekten nasıl bir zevk duyuyorlar ya şey mi diyorlar ohhhh hizmet edenimiz de var yan gel yat yaparız falan mı 😅 çoğunda var bu gidip kalma merakı.
İlaç konusuna bisey diyemicem 1 gün falan kalınabilir ilaç sonuçta çok nadir kalıyorsa tamam o da mecburi
Kokusuyla etkilicek bir ilaç değil . Ben gelmelerine karşı değilim ama birazda keyfi gibi . Kalsalar pazartesi görümcem gelcek evim küçük oda kalcak eminim . Ben rahat edemem ki hamileyim son aylarım zaten

Bu konuda ben risk almam bu sene defalarca haberlere çıktı çok ölen oldu eğer tekrarı olursa o zmn çare düşünün derim

Sürekli gelmek isteyen birileri olsa daha öncede gelirlerdi.
İlacın etkisi gidene kadar kalmaları bukadar sorun olmamalı bence.
Eşin senin ailen hakkında böyle söylese ne düşünürsün?

Normal zamanda kalıp sizi rahatsız edeceğini zannetmiyorum zaten aynı apartmandaymışsınız.
Öyle birisi olsa önceden belli ederdi gelip kalırdı bence

Back
X