• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalmis midir?

Evet çünkü tek derdi erkek olan, erkek peşinde koşan biri olmadığım için tercih edilen bir insandım. İçin boş olduktan sonra kim seninle sevgili olsun mesela?
Tamam o zaman beni anlayamazsin ben yasamadim birsey.. ayrica koca hicbirzamann istemedim. Sen evli oldugun icin bu kadar sert konusuyorsun bence. Ayrica ben hickimseye acilmadim. bakistan oteye gitmedimm

Canim benim karakterime laf edemezsin.. benim yerimde olsan nasil olurdun bence buyuk konusma insanin basina ne gelecegi belli olmuyor.
Ne alakası var ???Yoldaki çukura yanlışlıkla düşmüş gibi tavrınız,evli adamla ilişki kurmayı , işaret alırsanız metres olmayı isteyen sizsiniz, hastalık ,kaza,bela kaderdir elinden bir şey gelmez.Evli adamın peşinde gezmek,saçma adamlara gönül vermek insanın elinde olan karakteriyle alakalı bir durum.....

bu ablanın olayı ne?

Erkekler ve evlilik üzerine travmatik istekleri var. Sanki hiç evlenmeyecek de ortada kalacakmış gibi davranıyor. Bundan önceki konuda evli bir adama yanaşmaya çalışıyordu.

Bu üyenin ya zekası geri ya da ergen diyeceğim ama uzun zamandır da burada böyle. Zihinsel bir engeli olduğunu düşündürüyor
Bence troll bilerek yapıyor, bugün kaç kişiyi banlatıcam diye kendi kendine challenge eyliyor :D

Bende seni merak ediyordum, gelmişsin yine kendini linç ettirmeye :)

Ben daha çok annenle olan sorunlarını merak ediyorum hallettin mi ne oldu diye.
30 yasima giricem bu yaslarda duzgun yakisikli iyi bir erkek kalmis midir yoksa kapilmislar midiir?

Son düzenleme:
nerede yaşadığını söyle de çevremizdeki erkekleri oradan uzaklaştıralım

Rainy valla son açtığın konulardan sonra sana bayağı saygımı yitirdim. Hani belki burda takılmak için sürekli sevgili konusu açıyor olabilir sosyal olmayan bir çevrede yaşıyordur belki diyordum ama yok yani. İşi azıtma boyutuna getirmişsin.

Back
X