Kalori Arkadaşım

ben sporu yemekten sonra pastadan önce yaptım o sayılır mı

ehh olmasa da olmuş canım olmasa daha iyiydi.akşamları yatağa inanın aç giriyorum çoğunlukla kızlar akşam en geç 7 de yemek yemiş oluyorum ve mümkün olduğunca hafif ve az yiyorum.yemekten 1.5 saat sonra yeşil çay ve biberiyeyi karıştırıp çay yapıyorum ve hafif ılıyınca da limon sıkıyorum ve hemen ardından akşam sporumu yapıyorum ve felaket terliyorum şunu fark ettim bitki çayından sonra hemen sporumu yaparsam daha fazla ter atıyorum.

cnm söylediklerini bende harfien uyguluyorum. Akşam yeşil çayımı hüplettim bir güzel sporumu yaptım. Acayip ter atmama rağmen nasıl kilo veremiyorum ben onu anlayamadım :18::18::18:

Ben de genelde en geç 19.30'dan sonra bir şey yemiyorum fakat spordan önce bitki çayı içmek aklıma gelmiyor
Bi de öyle biberiye çayı, limonlu-sirkeli vs. bir şey de içmiyorum çünkü unutuyorum

cnm söylediklerini bende harfien uyguluyorum. Akşam yeşil çayımı hüplettim bir güzel sporumu yaptım. Acayip ter atmama rağmen nasıl kilo veremiyorum ben onu anlayamadım :18::18::18:

canım düzenli lavaboya çıkıyor musun? o da tartı da çok fark ediyor versen de artı da çıkıyorsun.ben çok denedim şişkinsem ve lavaboya çıkamadıysam tartı da artı da gözüküyorum

Ben de genelde en geç 19.30'dan sonra bir şey yemiyorum fakat spordan önce bitki çayı içmek aklıma gelmiyor
Bi de öyle biberiye çayı, limonlu-sirkeli vs. bir şey de içmiyorum çünkü unutuyorum

bunlar da önemli canım günde en az 3 kupa yeşil çay içmelisin kilo vermeni hızlandırmak için ben sabah 2 kupa yeşil çay akşamları yeşil çay ve biberiyeyi karıştırıp ılıyınca limon sıkıp öyle içiyorum.

Her gün 1 yeşil çay içiyorum canım ben de, pek sevmediğim için fazlası olmuyor ama biraz zorlayayım bari kendimi..
Ben faydalı şeylerin hiç birini sevmem zaten

canım düzenli lavaboya çıkıyor musun? o da tartı da çok fark ediyor versen de artı da çıkıyorsun.ben çok denedim şişkinsem ve lavaboya çıkamadıysam tartı da artı da gözüküyorum

2 gündür çıkamıyoyum

Her gün 1 yeşil çay içiyorum canım ben de, pek sevmediğim için fazlası olmuyor ama biraz zorlayayım bari kendimi..
Ben faydalı şeylerin hiç birini sevmem zaten

Faydalı ve Sağlıklı şeylerden nefret ederim

Faydalı ve Sağlıklı şeylerden nefret ederim

ayy bütün ailenin bana dediği tek laf bu çok güldüm:89::89::97::97::128:

Demek ki biz tombiklerin ortak özelliği bu canım

Valla az önce yeşil çay almak için mutfağa indim, abla büyükbaşlara kahvaltı hazırlıyordu, dayanamadım bir lokma beyaz peynir, bir lokma simit ve bir lokma da ıspanaklı börek attım ağzıma.. Göz hakkı yani

Afiyet olsun cnm bende sevmem hiç bitki çayı ama mecbur içiyoz bu arada bir yerde okudum 1 tane içmek sadece normal çay etkisi yapıyormuş 2 -3 bardak içmek ise işe yarıyormuş ben 1 bardak içince bu eziyete katlandım bari devamını getirip içeyim diyorum napıyım

Ben de çok zor çıkabiliyorum canım, biraz düzene girebilmek için eczaneden şunu aldım, 3 gündür kullanıyorum...

Canım bende bakayım bende alayım çıkabiliyomusun lavaboya

ayy bütün ailenin bana dediği tek laf bu çok güldüm:89::89::97::97::128:

ohh afiyet olsun. Bir parça ıspanaklı börek uzataydın şurdan göz hakkı
Büyükbaşlara koptum

bende yeşilçayı maksimum 2 bardak içmek gerekiyor diye bir ara okumuştum sanki de şuan kafam karştı:44::44::44:

Kuzuşum daha yeni kullanmaya başladım, bana öyle her şey hemen etki etmez, taşlaşıyor içimde mübarek
Kuzenlerim kullanıyor, onlara çok iyi geliyormuş..
Faydasını görüp görmediğimi bildiririm canım ama bana hatırlat haftaya falan

Alarm kurayım diyorum bari

tamam bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…