offf bu özel sektörüzülme canım okulun bitsin smmm stajını başlatırsın aynı yerde devam edersen çok avantajlı olur çünkü stajerlere para vermiyorlar
jili den sonra leslie nin yorucu gelmesi garip incirimhangisine başlıyorsun jillianın
iyi akşamlar kızlar bugün zayıflama yolculuğumun 95. günü ve ennnnn boş verdiğim günü deli gibi yedim ve evet çok pişmanım
Sabah= 2 kepekli galeta+ 1 yemek kaşığı tahin-pekmez+3-4 dilim peynir
Öğle=1 kepekli galeta+ 1 porsiyon tavuk mantar sote
Akşam= 1 porsiyon ıspanaklı börek+ 1 tane sütlü irmik topu
Alınan toplam kalori miktarı=1007
deli gibi yemiş halin bu mu yama canım ya niye kendini üzüyorsun bunun için gayet güzel kalorin yediğin için pişman ol ama eziyet etme kendine bu kadar
Günaydın yavru kuşlar,
Yarın tartı günümüz çok heyecanlıyım fakat bu hafta kilo vermedim sanırım, kilo vermemek sorun değil de artıya çıkmamak tek dileğim.
günaydın canım
bende çok heyecanlıyım yarın için sana katılıyorum artıya çıkmayayım da 300-500 ne verirsem razıyım ama ben son 3 gündür çok dikkat etmeye çalışıyorum tartı gününe yakın bir şey yersen hemen artı olarak dönüyor zaten zor kilo veriyorum o kadar spor yapıyorum yapmasam yerimde sayarım valla
akşam yaptığım spordan sonra sabah kalkar kalkmaz ılık 1 bardak ballı elma sirkemi içtim ardından da 10 dk 150 kalori ve 5 dakika bel karın çalıştım.öğleden sonra da 100 squatım varkahvaltı da 2 üçgen krem peynir 1 haşlanmış yumurta 3 çay kaşığı lor peyniri 4 çeri domates 1.5 köy biberi yarım salatalık 2 çay kaşığı kurşburnu marmeladı 2 dilim tam buğday ekmeği ve 2 bardak yeşil çay içtim.
kalorim feci durumda çünkü pasta yedimmmmm
ama sevdiceğimin doğum günüsüydü kestaneli pasta aldım bi dilim yemeden olmazdı
cnm ya ben yarın hiç vermemiş gözükücem sanırım
ben 100 gr bile versem razıyım en azından mutlu olurum
afiyet olsun canım bir dilim pasta yemekle bir şey olmaz ama sporunu ona göre yaptıysan.böyle özel günler de yememek çok zor bir de sevdiğin sonuçta sen bugün mümkün olduğunca az kalorili ve hafif şeyler yemeye bak.
sporumu yaptım canım baya yaktım kalori ama pastayı ondan sonra yedim maalesef
bugün sakin sakin yicem
günaydınlar
öyle düşünme canım melindaya dediğim gibi bugün az kalorili ve hafif şeyler ye sporunu yap ve akşam 6 dan sonra bir şey yeme bak sabah en az 200 gr az çıkmıyor musun?dene ve gör
Hımm bu olmamış işte spordan sonra yemek dün dün de kaldı .O zaman sen bugün sporunu normale göre biraz daha fazla yap ve muhakkak yemekten sonra yap sporunu ki işe yarasın yaptığın spor
ben sporu yemekten sonra pastadan önce yaptımo sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?