Kalori Arkadaşım

Kızlar sunu soyleyım sıze asla mutsuz olmayın ben yapamam demeyın gercekten 80 bende gordum 23 yaslarında falan
duzenlı yattıp kalmak hareketlı olmak eee bırazda yedıgımıze dıkkat edınce ınanın zayıflıyorsunuz ben o donemlerde gec yatardım gec kalkardım 11 12 ogle saatlerınde kalkıncada guzeeeel bır kalvaltı sonra yavaş yavaş gunluk temızlık sonra tv seyret aksam yemegıne otur bıre yakın ekmek yerdım ama sımdı sabah 7 bılemedın 7 30 ayaktayım ıse basladım sabah bır sımıt bır ayran oglen ızgarada pişmıi tavuk yada cıger yıne ayran yanında sonra arada yesıl caylarım var tabı aksamda basıt ev yemeklerı hııı kolayı hayatımdan cıkardım coooook ıcerdım yogur ve suttun de yag yaktıgını unutmayın benden tavsıyeee

Kızlar sunu soyleyım sıze asla mutsuz olmayın ben yapamam demeyın gercekten 80 bende gordum 23 yaslarında falan
duzenlı yattıp kalmak hareketlı olmak eee bırazda yedıgımıze dıkkat edınce ınanın zayıflıyorsunuz ben o donemlerde gec yatardım gec kalkardım 11 12 ogle saatlerınde kalkıncada guzeeeel bır kalvaltı sonra yavaş yavaş gunluk temızlık sonra tv seyret aksam yemegıne otur bıre yakın ekmek yerdım ama sımdı sabah 7 bılemedın 7 30 ayaktayım ıse basladım sabah bır sımıt bır ayran oglen ızgarada pişmıi tavuk yada cıger yıne ayran yanında sonra arada yesıl caylarım var tabı aksamda basıt ev yemeklerı hııı kolayı hayatımdan cıkardım coooook ıcerdım yogur ve suttun de yag yaktıgını unutmayın benden tavsıyeee

baak kılo verebılıyorsun devaaaaaam et hıc kormaa bol yumurta sut yogurt yeee bunlar tok tutar seni

canımcım çok saol inan bilgilendirmeler beni dahada motive ediyor. Düşünüyorumda bir ayda yaklaşık 6 kilo verdim şubatta en az 82 olucam ondan sonra yine 3-5 derken kısa zamanda değil uzun zamanda zayıflayacam. Bir gün bozarsam bile sonraki gün hemen dikkat edicem. Şimdi 88.8 im bunun hamileliği var yaşlılığı var. varda var. bir yerden dur demek lazım.:1::8:

canımcım çok saol inan bilgilendirmeler beni dahada motive ediyor. Düşünüyorumda bir ayda yaklaşık 6 kilo verdim şubatta en az 82 olucam ondan sonra yine 3-5 derken kısa zamanda değil uzun zamanda zayıflayacam. Bir gün bozarsam bile sonraki gün hemen dikkat edicem. şimdi 88.8 im bunun hamileliği var yaşlılığı var. Varda var. Bir yerden dur demek lazım.:1::8:

faydalı olabılıyorsam ne mutlu bana kesınle bu sekılde devam et mutlaka zafeeeeeeree :16::16:ulasacaksın bıde sunu dusun herkes senı tektır edecek vay beee dıyecekler zaten dogumda alacaksın kılo kacınılmaz bende hamıleyken almıstım ıkı dogum yaptım elınden oper ıkı oglum var teyzesı darısı senın basınaa

faydalı olabılıyorsam ne mutlu bana kesınle bu sekılde devam et mutlaka zafeeeeeeree :16::16:ulasacaksın bıde sunu dusun herkes senı tektır edecek vay beee dıyecekler zaten dogumda alacaksın kılo kacınılmaz bende hamıleyken almıstım ıkı dogum yaptım elınden oper ıkı oglum var teyzesı darısı senın basınaa

oyy yerim ben onların ballarından. maşşallah RABBİM hayırlı uzun ömür versin inş. :32::32:
Ahh bir zayıflasamda öyle gelse bebik :16::17::17:

degışme oldu desem yalan olur o herzamn benım ne gıydıme karısırdı zayıflayıncada hala aynı hatta sımdı enazından daha guzel gıyınıyorum bu onu rahatsız ettıgını bılıyorum ya sunu soyleyım sana erkekler herzamn eslerını kıskanıyorlar kendılerıne aıt oldukları ıcın bıde ben calısıyorum bır bucuk yıldır benımkı artık bogmaya basladı kıskanclıyla sureklı kavgalarımız oluyor kıyafet yuzunden bende her bayanda oldugu gıbı gıyınmeyı sevıyorum :19::19:

kızlarrr
ben yokken baya bir kazanı kaynatmışsınız maşallah:1: arkadaşlar bence de erkeklerin seni her halinle seviyorum demesi yalan kesinlikle inanmayın :52: bence öncelikle kendiniz için zayıflamalısınız fazla kilo hastalıkların habercisi ,özgüven eksikliği , istediğini giyememe de mutsuzluk yaratıyor:43: önce kendi mutluluğunuz sonra eşinizle mutluluğunuz gelmeli bence:21: kıskançlık meselesine gelince erkeğin kıskanması bence güzel neden dersen bu seni sevdiğini gerçekten sahiplendiğini gösteriyor.kendimden örnek vereyim yıllar önce ilişkimin birinde erkek arkadaşım beni hiç kıskanmıyordu neler yaptım kıskansın diye tık yok bu sefer beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bu da iyi değil erkek kıskanmalı ama dozunda olmalı :16:

kızlarrr
ben yokken baya bir kazanı kaynatmışsınız maşallah:1: arkadaşlar bence de erkeklerin seni her halinle seviyorum demesi yalan kesinlikle inanmayın :52: bence öncelikle kendiniz için zayıflamalısınız fazla kilo hastalıkların habercisi ,özgüven eksikliği , istediğini giyememe de mutsuzluk yaratıyor:43: önce kendi mutluluğunuz sonra eşinizle mutluluğunuz gelmeli bence:21: kıskançlık meselesine gelince erkeğin kıskanması bence güzel neden dersen bu seni sevdiğini gerçekten sahiplendiğini gösteriyor.kendimden örnek vereyim yıllar önce ilişkimin birinde erkek arkadaşım beni hiç kıskanmıyordu neler yaptım kıskansın diye tık yok bu sefer beni gerçekten seviyor mu sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bu da iyi değil erkek kıskanmalı ama dozunda olmalı :16:

Bencede erkek birazcık kıskanmalı :1::1::1::1:

38 gün sonra latteyle buluşma... :68::68: :1:
oh afiyet bal olsun bendemi içsem ? :17::26:

En çokda ben konuşuyorum bu sizi rahatsız etmiyodur inş. :26:

oh afiyet bal olsun bendemi içsem ? :17::26:

Sağol tatlım valla uzun süredir duruyordu orda bugün kendime seni hediye etmeliyim dedim veeee ettim şun midemde fink atıyo:1::1::32:

nescafe latte 50 kalori canım içmek isteren içebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım burda zaten başkalarıyla konuşamadığımız şeyleri konuşuyoruz destek oluyoruz bir olmaya çalışıyoruz neden rahatsız olalım ki

olmuyoruz tabi:34::34::16:

Kizlar ben okuyorum yazilari ama.sohbete katilamiyorum. Benim minik hasta kusura bakmayin. Ama ruhum burda:)

Kizlar ben okuyorum yazilari ama.sohbete katilamiyorum. Benim minik hasta kusura bakmayin. Ama ruhum burda:)
Geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşir inşallah minik yavrum :)

Kızlar Leslie 3 yaptım şimdi oturuyorum rahat rahat :) bugün dün aksama nazaran daha çok acısı vücudum. :(

kızlar bugünde bitti bünyem alıştı biraz sanırım bu akşam canım bir şey çekmedi yemek için:9: canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah miniğimiz:43:bu arada kızlar evlisin değil mi demişsiniz evli değilim nasip bakalım ....

Back
X