Kalori Arkadaşım

Ayy seni kocaman tebrik ediyorum bide üzülüyorsun seni seni:51:

kız alamam vermek zor almak çok kolay oluyo zaten ayın 23 nde ablamla minnak bebişimiz gelcek o zaman alırım diye çok

korkuyorum:53:

İnşallah bu hafta 70'leri görürüm 2 senedir görmemişrim üniversiteye başladığımda 56 kilo:16: olan ben 2 sınıfta 72 ve mezun olunca 90:53: ay aman yarabbi çok şükür gidiyorlar:1:

:1::1: canısı sen 2 sene öncesine kadar 70 lerdeydin acaba ben kaç sene önce 70lerdeydim. Bana geliyoki 8 yaşımdan sonra hep böyle 90 mışım.:16::16::16::21::21::53::52::52::52::32::32::32:

günaydın canım duraklaman çok normal ilk başta hızlı gider kilolar sonra biraz duraklamaya girersin herkeste oluyor bu sakın üzülme sen tekrar metabolizmayı hızlandırmak için bir şeyler yap mesela ara öğünde kuru kayısı günde 3 bardak yeşil çay spor yapıyorsan tekrar sayısını ve süreni uzat çünkü bünye buna alışıyor bir süre sonra biraz daha hareketli ve yediklerinde yakıcı besinler kullanmalısın.birde sana tavsiyem sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı taze limon sık onu iç ve kahvaltını 1 saat sonra yap tavsiyelerime uyarsan eminim tekrar kilo vermeye başlayacaksın ama moral bozmak yok arada insan bu canı çekiyor kaçamak da yaparsın ama ben yaptım bozdum diye bırakmak yok bizi de yarı yolda bırakmış oluyorsun hepimiz bir söz verdik sözümüzde duralım birbirimize destek olup daha hızlı kilo vermek için burdayız motivasyon önemli.....

:1::1: canısı sen 2 sene öncesine kadar 70 lerdeydin acaba ben kaç sene önce 70lerdeydim. Bana geliyoki 8 yaşımdan sonra hep böyle 90 mışım.:16::16::16::21::21::53::52::52::52::32::32::32:

Ayy kız sen beni güldürdün Allah da seni hep güldürsün inşallah :1: Kız bende hep tombiktim üniversite gireyim derken stres sıkıntı gitti eridim bittim o hale geldim sonra da aldım tabi yoksa bana da hep tombiğim der öyle severlerdi:53: Şimdi ki halime de bakıp ayy ne zayıfmışsın neden öyle diyorduk diyorlar :1:

günaydın canım duraklaman çok normal ilk başta hızlı gider kilolar sonra biraz duraklamaya girersin herkeste oluyor bu sakın üzülme sen tekrar metabolizmayı hızlandırmak için bir şeyler yap mesela ara öğünde kuru kayısı günde 3 bardak yeşil çay spor yapıyorsan tekrar sayısını ve süreni uzat çünkü bünye buna alışıyor bir süre sonra biraz daha hareketli ve yediklerinde yakıcı besinler kullanmalısın.birde sana tavsiyem sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı taze limon sık onu iç ve kahvaltını 1 saat sonra yap tavsiyelerime uyarsan eminim tekrar kilo vermeye başlayacaksın ama moral bozmak yok arada insan bu canı çekiyor kaçamak da yaparsın ama ben yaptım bozdum diye bırakmak yok bizi de yarı yolda bırakmış oluyorsun hepimiz bir söz verdik sözümüzde duralım birbirimize destek olup daha hızlı kilo vermek için burdayız motivasyon önemli.....
:1::1:

Ayy kız sen beni güldürdün Allah da seni hep güldürsün inşallah :1: Kız bende hep tombiktim üniversite gireyim derken stres sıkıntı gitti eridim bittim o hale geldim sonra da aldım tabi yoksa bana da hep tombiğim der öyle severlerdi:53: Şimdi ki halime de bakıp ayy ne zayıfmışsın neden öyle diyorduk diyorlar :1:

Ayy canlarım benim iyiki varsınız. Ne güzel şeymiş insanın aynı duyguları paylaştığı kişilerle derdini paylaşmak.:16::16: Zayıflamayı bırakmayacağım bu kadar gayreti boşa bırakmayacağım. Anca beraber kanca beraber :16: zayıf sağlıklı ayrılacağız buradan :1::1:

Cimcimeeeeee bizde böyle olcaz kiiiiiiiiiii :82::82::82:
olacağız tabiki canım:32::32:
Evet kilo bildirimi yapayım

Geçen hafta =82.4

Bu hafta=80.5:16::16:

Pazar 91
Cuma 88
ADet oluyorum gram oynamamis bugun

Günaydın kızlar

Dün eminönüne gittim işlerim vardı gitmişken bir balık ekmek yiyeyim dedim:1:oraya gidip de balık ekmek yemeden gelinir mi? :52:
üzerine orta şekerli bir türk kahvesi yanında 3 küçük lokum 1 de küçük bardak çay içtim 3 gündür siyah çay içmiyordum bitki çayı içiyordum hep çünkü siyah çayı şekersiz içemiyorum bende 1 küp şekeri ortadan ikiye böldüm yarısını attım çaya:52:neyse bunları yaptım diye akşam 7 de küçük bir elma yedim ve bitki çayı içtim sadece cezalandırdım kendimi sen yiyeceğini yedin dedim:52:tartıda hemen fark etti kilom sabah tartıldım 66.200 çıktım sen misin yiyen böyle olur işte ama bozmak yok yola devam 2 kilo 600 gram vermişim 4 günde :52:
pazartesiye kadar inşallah 3.500 kiloya düşebilirim:43: arkadaşlar tartı günü dediği için tartıldım bugün yoksa daha bir hafta olmadı benim pazartesiden pazartesiye tartılmayı düşünüyordum ben......

maşallah canım :24::24:

Geçen hafta: 90.5

Bu hafta:88.80

Koskocaman 1 haftada 1.7 kg vermişim maşallah :8::8::16::16:

Melekciğim sen benden 200 gram fazla vermişsin çabuk geri al :52::52::56:

kızlaaaar süpersiniz ya ne güzel kilo vermişsiniz maşallah :nazar::nazar: en vasat benim herhalde bu hafta 58 kiloyum 600 gram vermişim:19::19:

evet canım manken gibi kızlar olarak ayrılacağız buradan:13: bizim onlardan neyimiz eksik biraz dişimizi sıkıp iradeli olacağız ve bu yola beraber girdiğimiz arkadaşlardan biri dönmeye çalışırsa onu tekrar motive edip hatta gaza getirip bırakmasına izin vermeyeceğiz.Ben tek başıma da veririm kilomu daha önce 8 kilo vermiştim ama burada olma sebebim arkadaşlarla motivasyonum bozulmadan daha hızlı ve keyifli bir şekilde kilo vermek.Hem her şeyden önemlisi kızlar kiloyu vermek değil o kiloyu sürekli koruyabilmek ben verdim 2 yıl önce ama şimdi yine kilo aldım ve şunu anladım ki iş kiloyu vermek değil o kiloyu koruyabilmekmiş.

evet canım manken gibi kızlar olarak ayrılacağız buradan:13: bizim onlardan neyimiz eksik biraz dişimizi sıkıp iradeli olacağız ve bu yola beraber girdiğimiz arkadaşlardan biri dönmeye çalışırsa onu tekrar motive edip hatta gaza getirip bırakmasına izin vermeyeceğiz.Ben tek başıma da veririm kilomu daha önce 8 kilo vermiştim ama burada olma sebebim arkadaşlarla motivasyonum bozulmadan daha hızlı ve keyifli bir şekilde kilo vermek.Hem her şeyden önemlisi kızlar kiloyu vermek değil o kiloyu sürekli koruyabilmek ben verdim 2 yıl önce ama şimdi yine kilo aldım ve şunu anladım ki iş kiloyu vermek değil o kiloyu koruyabilmekmiş.

doğru diyorsun canım kiloyu korumak çok önemli ben her kış kilo verme çabasındayım işte böyle çok güzel zayıfladığımda oldu 52 kilo olduğum zamanlarda oldu ama bırakınca da işte almak hiç zor olmuyor spor şart zayıflasak bile spor yapmalıyız maaalesef bizde ki spor anlayışı sadece zayıflamak için korumak için değil:50:

kızlar yürüyüşümüde yaptım 30 dakika akşama leslie ile 3 mil yaparım ohh demeyin keyfime :1::1:
Sıkılaştığımı nasıl anlayabilirim:26::52::52:

kızlar yürüyüşümüde yaptım 30 dakika akşama leslie ile 3 mil yaparım ohh demeyin keyfime :1::1:
Sıkılaştığımı nasıl anlayabilirim:26::52::52:
ölçülerini yaz canım her hafta ben inceliyorum her hafta mesela çok moral oluyor:32::32:
Esine kendini orani burani minciklat. Ele avuca gelmiyosan sikilasmissindir hehehe:d

öhöööhöööö bekarlar var kız ne oluyo öyle:9::9::9::9:

ölçülerini yaz canım her hafta ben inceliyorum her hafta mesela çok moral oluyor:32::32:

öhöööhöööö bekarlar var kız ne oluyo öyle:9::9::9::9:

Bekarlarada hayırlısı ile eş nasip olur inş. onlarda sıkılaşıp sıkılaşmadıklarını kontrol ettirirler.:32::1::1::9::52::38:

27 aralık 3 ocak 10 ocak sırasıyla yazıyorum ölçülerimi
bel : 79 76 73
göbek:89 86 84
basen:98 98 96
bacak:56 56 56
kol:27 27 27
göğüs:90 90 90

Son düzenleme:
Valla tas gibi olman cok iymis. Bende bi gobek var gorsen korkarsin. Sezeryandan sonra oyle bi sarktikiiii. Yirtiklar felan felaket. Hamileligim cok berbatti yaaaaaa.spor yapamiyorum hic zamanim yok. Ama artik aksam 11den sonra cocuk uyuyunca biraz mekik cekcem gobegim icin ins.

Valla tas gibi olman cok iymis. Bende bi gobek var gorsen korkarsin. Sezeryandan sonra oyle bi sarktikiiii. Yirtiklar felan felaket. Hamileligim cok berbatti yaaaaaa.spor yapamiyorum hic zamanim yok. Ama artik aksam 11den sonra cocuk uyuyunca biraz mekik cekcem gobegim icin ins.

canım önceki sayfalar da videolar paylaşmıştım 10 dk lık çoğu kısa olanı da var hiç vaktin olmuyorsa onlardan yap daha kolay olur sadece mekik değil bölgesel her yerin çalışmş olur:34:

27 aralık 3 ocak 10 ocak sırasıyla yazıyorum ölçülerimi
bel : 79 76 73
göbek:89 86 84
basen:98 98 96
bacak:56 56 56
kol:27 27 27
göğüs:90 90 90
kız üşenmeden nasıl ölçüyon bayada incelme varmış maşallah diyeyim:16:

canikom bendede göbek var oyumuşak pofidik gibide diğer kalçalarım serttir yani yağlanmadan olsa gerek :1::9::8:

Back
X