• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Pek iyi olduğum söylenemez sınavım çok kötü geçti gitti emeklerim koskoca bir senem :53::53::14::14::14: onun dışında değişik bişiyler yok kilom aynı basenlerim aynı hayatım aynı gidiyor işte :1::1: sende ne var ne yok kız neler oldu ben yokken:51:

Daha sonuçlar açıklanmadı ama değil mi canım, o yüzden bozma moralini öyle hemencecik..

Kilonu ve basenlerini hallederiz burada evelallah :8::8::8:

Ben de 52 lere geldim allaha şükür :51::51::51:
Bunun dışında başka bir değişiklik yok, aynı iş aynı ev aynı sevgili..

ben daha önce tortilladan yapmıştım ama eşim bu sefer lavaş olsun dedi
uno markasınınkini kullandım çok da güzel oldu valla
bi kat lavaş, arasına kaşar, üstüne bi kat daha lavaş sonra pizza malzemesi
harika oluyo valla yap canım :16:

didoş teşekkür ederim :16:

yapıcam yapıcam:17::17:
Hatta biran şöyle bir fikir geldi aklıma yağsız krem kullansak daha az kalorili olur ama tadı nasıl olur bilmiyorum. Denemek lazım deneyebiklirsem size haber veririm kuzular. :17::17::17::17::17:

Kızlarrrrrrrrr herkese Günaydınn:17: Merhaba ben geldimmmmmmmm :3::3::3: Özlediniz mi bakim beni:17::17:

Berbat bir sınavın:14: ardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum:1: ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım:53: tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden:37: ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın :1::51::51::17:

Oyyşş sonunda:16::16::16::16: gözümüz yollarda kaldı be güzelim :5::5::5::17::17::17::17::17::17:
Nerelerdesin bakim sen:20::20::20:
Bu kadar kendinden mahrum etmeye hakkın yok bizleri :52::52::52::52:
Neyse tatlım iyiki geldin ve hoş sefalar getirdin özlemiştik. :17::17::17::17:
Sınav sonucun kaç ki cnm:26:

Daha sonuçlar açıklanmadı ama değil mi canım, o yüzden bozma moralini öyle hemencecik..

Kilonu ve basenlerini hallederiz burada evelallah :8::8::8:

Ben de 52 lere geldim allaha şükür :51::51::51:
Bunun dışında başka bir değişiklik yok, aynı iş aynı ev aynı sevgili..

Benim bildiğim kadarı ile cuma günü sonuçlar açıklandı:26:

Günaydın kızlar..

Hafta sonu misafirimiz vardı, bir de dışarıya çıktık falan derken, tartıda 200 gram artıdayım, gerçi ben daha fazla bekliyordum, kesin 1 kg diyordum, 200 gramı görünce mutluluktan havalara uçtum :1:

hejira benim sana yetişmeye çalışmam lazımken sen bana yetiştin :))

yapıcam yapıcam:17::17:
Hatta biran şöyle bir fikir geldi aklıma yağsız krem kullansak daha az kalorili olur ama tadı nasıl olur bilmiyorum. Denemek lazım deneyebiklirsem size haber veririm kuzular. :17::17::17::17::17:

Oyyşş sonunda:16::16::16::16: gözümüz yollarda kaldı be güzelim :5::5::5::17::17::17::17::17::17:
Nerelerdesin bakim sen:20::20::20:
Bu kadar kendinden mahrum etmeye hakkın yok bizleri :52::52::52::52:
Neyse tatlım iyiki geldin ve hoş sefalar getirdin özlemiştik. :17::17::17::17:
Sınav sonucun kaç ki cnm:26:

Benim bildiğim kadarı ile cuma günü sonuçlar açıklandı:26:

anlamadı ben :26: yağsız krem derken ne demek istedin kuzummm

Kız sana maşallah çözmüşsün bu işi :)

haklısın cnm gerçekten daha tecrübeli. Biliyor nasıl davranılacağını sinirlerine de hakim olabiliyor maşallah Allah bozmasın .Nazar

evet kezinlikle evlilik çok başka çookk ssz

aşk sen nelere kadirsin :23: bi kere erkeklerin anlamaları gereken bi nokta var biz babamızın evinde ne yemek derdi ne temizlik derdi ne fatura derdi varken hiç bi sorumluluğumuz yokken tüm bu rahatlığı bırakıp onlarla evlenip bi dünya sorumluluğun altına giriyoruz .

anlamadı ben :26: yağsız krem derken ne demek istedin kuzummm

ay melindacık yorumunu okuyunca başladım saftrk saftirik gülmeye kız krem yanlışlıkla yazmışım :1::1::1::1::1::1: Krep olacaktı o :30::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1:

yağsız kremi okuyunca beni görmeliydiniz :1::1::1::1::1:

aşk sen nelere kadirsin :23: bi kere erkeklerin anlamaları gereken bi nokta var biz babamızın evinde ne yemek derdi ne temizlik derdi ne fatura derdi varken hiç bi sorumluluğumuz yokken tüm bu rahatlığı bırakıp onlarla evlenip bi dünya sorumluluğun altına giriyoruz .

Aynen be kuzu :26::26:

ay melindacık yorumunu okuyunca başladım saftrk saftirik gülmeye kız krem yanlışlıkla yazmışım :1::1::1::1::1::1: Krep olacaktı o :30::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1:

yağsız kremi okuyunca beni görmeliydiniz :1::1::1::1::1:

Aynen be kuzu :26::26:

heeeee krepten denemedim hiç ben, direkt hazıra kondum lavaş alıp :9:
sen yap, test et onayla ben de yapayım :23:

kızlar ben ne zmn köfte denesem mahfediyorum. Hiç o leziz köfte tadı olmuyor. Şöyle püf noktasını bildiğiniz güzel bir tarif var mı?:ssz::ssz::ssz:

kızlar ben ne zmn köfte denesem mahfediyorum. Hiç o leziz köfte tadı olmuyor. Şöyle püf noktasını bildiğiniz güzel bir tarif var mı?:ssz::ssz::ssz:

püf nokta mı bilmiyorum ama ben yumurtanın sarısını koyuyom içine sadece, tümünü diil
soğan ile sarımsağı rondodan geçiriyom
bol baharat (kimyon karabiber pulbiber falan)
bi de çok fazla olmayacak şekilde bayat ekmek rendesi
yağ salça su vs hiçbişi koymuyom

heee bi de en az yarım saat de olsa şekil verdikten sonra dolapta bekletiom

Son düzenleme:
püf nokta mı bilmiyorum ama ben yumurtanın sarısını koyuyom içine sadece, tümünü diil
soğan ile sarımsağı rondodan geçiriyom
bol baharat (kimyon karabiber pulbiber falan)
bi de çok fazla olmayacak şekilde bayat ekmek rendesi
yağ salça su vs hiçbişi koymuyom

heee bi de en az yarım saat de olsa şekil verdikten sonra dolapta bekletiom

kız sen ne becerikli çıktın öyle :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağ ol cnm bu ayrıntıları uygulayacağım. İnş. bu defa güzel olur. Köfteye bayılırım :51::51::51::51:

kız sen ne becerikli çıktın öyle :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağ ol cnm bu ayrıntıları uygulayacağım. İnş. bu defa güzel olur. Köfteye bayılırım :51::51::51::51:

yemek yapmayı severim ben :16:
ev işinden nefret ederim ama yemeği seve seve yaparım
aslında ben daha neler yapçam ama benim koca cins biraz ay onu yemem bunu yemem diye diye yeteneğimi köreltti benim :9:

Kızlarrrrrrrrr herkese Günaydınn:17: Merhaba ben geldimmmmmmmm :3::3::3: Özlediniz mi bakim beni:17::17:

Berbat bir sınavın:14: ardından tekrar aranızdayım ben yokken ne çok kaynatmışsınız öyle giderken 400 lerdeydi sayfa şimdi ooo neler neler oldu çook merak ediyorum:1: ayy herkes nasıl, nasıl kilo verebildiniz mi? ben hala 72 kilodayım:53: tıkandım kaldım ve açıkçası vermek için de uğraşmadım aptal sınav yüzünden:37: ama vermeye geldim sizsiz verilmiyo ya zevki kalmıyo inanın :1::51::51::17:

Hoşgeldin tekrardan aramıza canım uzun bir zamandan sonra seni aramızda görmek çok güzel:21::21::21::21::21: Aramızda değildin ama kalbimiz seninleydi andık seni hep ne yapıyor sınavı nasıl geçti rejime devam edebiliyor mu ?diye. Sınava gelince üzülme benimde emeklerim boşuna gitti o sınav soruları aklıma geldikçe o nasıl sorulardı diyorum hala:52::52::52: O kadar çalış 66 al sınavdan nasip değilmiş diyorum üzülmekle elimize bir şey geçmiyor malesef özel sektöre devam yapacak bir şey yok:50::50::50::50:

yemek yapmayı severim ben :16:
ev işinden nefret ederim ama yemeği seve seve yaparım
aslında ben daha neler yapçam ama benim koca cins biraz ay onu yemem bunu yemem diye diye yeteneğimi köreltti benim :9:

aa ne güzel vallahi mutfakta becerikli kadını bulmuş onu yemem bunu yemem mırın kırın naz ediyor desene :27::27::27::1::1::1::1::1::1:

bende hamur işlerine bayılırım :51::51::51::51:

Beni bırakın tüm günümü hamur işi yaparak geçirebilirim o derece :32::32::32::32::32::32::32:

aa ne güzel vallahi mutfakta becerikli kadını bulmuş onu yemem bunu yemem mırın kırın naz ediyor desene :27::27::27::1::1::1::1::1::1:

bende hamur işlerine bayılırım :51::51::51::51:

Beni bırakın tüm günümü hamur işi yaparak geçirebilirim o derece :32::32::32::32::32::32::32:

ben de hamur işlerinde çok iyi değilim, daha çok yemekçiyim ben :1:
isterdim şöyle süper pastalar börekler poğaçalar döktürmeyi
ama bana çok meşakkatli geliyo

Hoşgeldin tekrardan aramıza canım uzun bir zamandan sonra seni aramızda görmek çok güzel:21::21::21::21::21: Aramızda değildin ama kalbimiz seninleydi andık seni hep ne yapıyor sınavı nasıl geçti rejime devam edebiliyor mu ?diye. Sınava gelince üzülme benimde emeklerim boşuna gitti o sınav soruları aklıma geldikçe o nasıl sorulardı diyorum hala:52::52::52: O kadar çalış 66 al sınavdan nasip değilmiş diyorum üzülmekle elimize bir şey geçmiyor malesef özel sektöre devam yapacak bir şey yok:50::50::50::50:

hayırlısı be gülüm.:16::16::16:

ben de hamur işlerinde çok iyi değilim, daha çok yemekçiyim ben :1:
isterdim şöyle süper pastalar börekler poğaçalar döktürmeyi
ama bana çok meşakkatli geliyo

kız sen bana en sevdiğin yemek tariflerinden ver bende sana en sevdiğim hamur işi tariflerinden :27::27::27::27::27::27: anlaştık mı? :17::17::17:

Back
X