Ya bugün noluyorsunuz, kendimi dışlanmış hissediyorum
Ya bugün noluyorsunuz, kendimi dışlanmış hissediyorum
o spiral mi istiyor :26::26::26:
Kesin öyledir kendisi rahat olacak
Tabiyki spiral diyorKız ahlakını bozmamak için savaş veriyoruz burada yinede yaranamıyoruz
Aslında sende haklısın sonradan öğrenmektense öğrenip tecrübe sahibi evlenmek daha iyi
Öğret bana da yaaaaaaaa, copy+paste yapkuzummm sana da yazarım ama burdan açık açık yazamam diye öyle dedim ben
poşet kullanma tekniklerini yazdım sinokiye
Tabiyki spiral diyorama ben de diyorum ki içime yabancı koymam sonra diyoruz ki amannnnnn zamanı gelince kendiliğinden olur bişeyler
Öğret bana da yaaaaaaaa, copy+paste yap
Tabiyki spiral diyorama ben de diyorum ki içime yabancı koymam sonra diyoruz ki amannnnnn zamanı gelince kendiliğinden olur bişeyler
Öğret bana da yaaaaaaaa, copy+paste yap
şşşt noluyo yaaa hangi ara otomobilden başka konulara geçtiniz yöntemleri bende merak ettim bana da yollayın
En bilgili melindoş o sanada bir copy+paste yapar
Kuzum seninde engin tecrübelerin varsa sende bana copy+paste yapıver
walla melindoşla aynı yolda ilerliyoruz banada yollasın bakayım bilmediğim bişi var mı???
Kesin yoktur. Sen çok bilgili bir fıstığa benziyon
çok özele girdim yahuu bi probleminiz varsa sorun onu anlatayım ben
mesela sinoki poşet çıkıyo dedi çıkmaması için ne gerektiğini söledim ordan da çok ayrı konulara girdik
onları yazamam utanırım valla
sinoki yazsın
Kesin yoktur. Sen çok bilgili bir fıstığa benziyon
yok bebişim yaa bu konularda utandığımdan biraz cahilim
mesela sinoki poşet çıkıyo dedi çıkmaması için ne gerektiğini söledim ordan da çok ayrı konulara girdik
sinoki yazsın
sinoki özelden yaz bakim
Sendemi kız bende utanırım ondn soramam kimseciklere
Melindoş namahremimi açıverdim sana kız kimseciklere söyleme sakın:18:
Kızlar ben özelimi yazamam utanırım melindoşada çok güzel detaylı bilgi verdiği için dökebildim içimi.
İsterseniz özelden mesajlarla bende bildiklerimi (pek bilmem ama) paylaşırım.
ben bilmemden korkacaksın
sinokiiii benim şu geç ve erken konularında yazdığım kendime ait özel bilgilerimi yazma yahu
utanırım
Ben 88 doğumluyum kuşum, yani tam 26 oluyorum, yaşlandım be
Ben hep istiyorum, hiç bitmiyor o isteğim
sinoki yazsın
900 gr. Cok iyi 1 gunde vay be. Dayan tatlim :) cumaya kesin 1. Sin .He valla kızlar olsa da yesek doğum günü de hafta sonuymuş benim diyetim bitiyor ödüllendirme yapardım kendimeAklımdan neler geçiyor şimdi yemek için ahh ahh sabredeceğim ama bırakmak yok sağlık sorunu olmadıkça bugün 2.günüm geriye kaldı 3 gün bu arada tartı gününde 1.olur muyum bilmem belkide aranızda beni geçecek vardır belli olmaz bu işler artık ben geç veriyorum kiloları eskisi gibi gitmiyor.Ama dünden bugüne 900 gr gitmiş cumaya kadar ne olur bilmem.
Anlasilmayacak gibi degil kioooo bir süre ayrı kaldım arabadan nerelere geçmişsiniz öyle sizi gidi siziPoşet deseniz de ne dediğinizi aşağı yukarı anladım alemsiniz kızlar yaaa
900 gr. Cok iyi 1 gunde vay be. Dayan tatlim :) cumaya kesin 1. Sin .
Anlasilmayacak gibi degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?