Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olmuş buraya ya, nevrim döndü resmen
Burayı bulana kadar akla karayı seçtim.
Alışırsak güzel olabilir ama, diğeri çok demodeydi çünküaynen yaaa buldum buldumda bi daha bulabilir miyim bilmiyorum(( alışmak zor olacak
![]()
Bebeğim cevapla dediğin alıntılı cevaplama oluyor.Kızlar alıntı nasıl yapacağız
Ben o güzel smilleri istiyorum ya![]()
Bebeğim cevapla dediğin alıntılı cevaplama oluyor.
Bu arada dün benim doğum günümdü
Ailem beni çok mutlu etti :)
Hadi siz de kutlayın, biraz daha mutlu olayım![]()
![]()
Teşekkür ederim bebişim :)Tatlımm iyi ki doğdun.. Nice muylu senelere sağlıklı huzurlu bir şekilde inş. :):):):)
Ailen sana ne hediye aldı ozan ne aldı nasıl geçti detaylı döküm lütfen![]()
benim dil çıkarıp dışarda sallayan pörtlek gözlü smile im olmadan şuraya bi kelime daha yazmam![]()
Teşekkür ederim bebişim :)
Cumartesi gece tam 23.55'te pasta kestik, doğduğum saat yani.. Annem çok güzel bi gümüş gerdanlık almış, kuzenim çeyizime çay fincanı takımı almış, babam şalvar tarzı bi pantolon almış, kardeşim de ikimizin güzel bi fotoğrafını kara kalem çalışması yaptırmış, sevdiceğim de şıp sevdi sakızlarının içinden çıkan şeylerle odama çerçeve hazırlamış.. :):)
Evet bebişim bak böyleOOO hadi yine iyisin
şıp sevdi sakızlarının içinden çıkan şu sevgi kağıtlarından mı çerçeve hazırlamış ? :)
Arkasına yazdığı şiiri de koyayım mı?Ayy didoş çok anlamlı ve tatlı :)
bir de şiir mi yazmış yaaa maşallahArkasına yazdığı şiiri de koyayım mı?![]()
Teşekkür ederim bebişim :)
Cumartesi gece tam 23.55'te pasta kestik, doğduğum saat yani.. Annem çok güzel bi gümüş gerdanlık almış, kuzenim çeyizime çay fincanı takımı almış, babam şalvar tarzı bi pantolon almış, kardeşim de ikimizin güzel bi fotoğrafını kara kalem çalışması yaptırmış, sevdiceğim de şıp sevdi sakızlarının içinden çıkan şeylerle odama çerçeve hazırlamış.. :):)
Teşekkür ederim canım :)mutlu yıllar canım iyi ki doğdun hediyelerinde çok güzelmiş