Kas mı yapıyon kız yoksa?ben de 3 haftadır spora gidiyom ama kilo artıyo aksine valla
Göbüşüm pörtledi zaten iyice, kendimi çok çaresiz ve mutsuz hissediyorum
ben de 3 haftadır spora gidiyom ama kilo artıyo aksine valla
Dönerde bişey yokta o pilavı yemeyeydim iyiydiDöner ve pilavı yerken iyiydi dimi
Tatilde herkes o pörtlek göbüşüne bakacak böyle yersen göbüşün senden önde gidecek
Kastır o kasss
Dönerde pilavsız yenmezki of offf aklıma geldiDönerde bişey yokta o pilavı yemeyeydim iyiydi
Pazartesi Marmariste olacağım zaten, o güne kadar kasarsam biraz iyi olur.
Günaydın kuşum, benim de çok uykum var. Sabahları zor uyanıyorum.Dönerde pilavsız yenmezki of offf aklıma geldi
Günaydın kızlar çok uykum var
Sonbahar havası çarptı bizi sanrmGünaydın kuşum, benim de çok uykum var. Sabahları zor uyanıyorum.
Sanırım sen ondan daha yüksek maaş alıyorsun, muhtemelen kıskançlıktan yapmış bunu.Sonbahar havası çarptı bizi sanrm
Kızlar ya çok sinirliyim şuan
Bir şey danışmak istiyorum size.
Çalıştığınız iş yerinde bir ark olsa ve onunla diğer çalışma ark. daha çok görüşseniz paylaşım yapsanız daha samimi olsanız sizi diğerlerinden daha iyi tanıyor olsa ve bir kaç kez sizin aldığınız maaşı sorsa mesailerinizle birlikte ortalama maaşınızı hesap etse ve her ay birikim için altın günü yapalım dese sizde şuan için katılamam deseniz ve size imalı imalı bakıp sen neden katılamıyorsun ki dese ne hissederdiniz
Ben evliyim, kendime evime göre belirli ihtiyaçlarım borçlarım var bunu kendisi de çok iyi biliyor. Ben şuan tatile gitmeyi araba almayı borçlarımı en kıs zamanda bitirmeyi hesaplarken imalı imalı böyle gözüme bakarak yanıt vermesi beni çok üzdü içten içe de gıcık oldum sizce yanlış mı düşünüyorum
Sanırım sen ondan daha yüksek maaş alıyorsun, muhtemelen kıskançlıktan yapmış bunu.
Bizim şirkette kimse kimsenin maaşını bilmez.evet, ben ondan daha fazla maaş alıyorum.
Yaptığımız işler bağlı olduğumuz birimler farklı.
Şimdi bir kaç kez maaşımı sorması, zamlandığında zamlı olacak oo iyisin vs demesi ister istemez beni sinir ediyor. Ben kimsenin maaşını sormam herkesin ekmeği kendine Rabbim herkese bereketli para nasip etsin.
Kötü düşünmek istemiyorum ama bir insan başka bir insanın maaşını neden hesap etsin ki. Kıskançlık mı çekememezlik mi yoksa benim sessiz sakin yapımdan mı böyle oluyor bilmiyorum. Değer verdiğim insanlar tarafından incitilmek beni üzüyor
Bizim şirkette kimse kimsenin maaşını bilmez.
Yani sorarlarsa söyleme, neden söylüyorsun?
Maaşını bana da söylersen, kıza nasıl davranman gerektiğini söylerim.Birisi bana maaşımı sorunca söylemeden edemiyorum, utanıyorum çekiniyorum gizlemeye,
Didoş sence ben bu arkdaşa nasıl davranmalıyım serin mi yoksa hiç bir şey olmamış gibi mi
hiiiiii tmm söylerimMaaşını bana da söylersen, kıza nasıl davranman gerektiğini söylerim.
Söyle evet bekliyorum.hiiiiii tmm söylerim
Mesafe koy aranıza, ve öyle her şeyini açık etme iş arkadaşlarına.söyledim ya özelden
Mesafe koy aranıza, ve öyle her şeyini açık etme iş arkadaşlarına.
Gün gelir senin verdiğin sırrı sana koz olarak kullanır.
Eskisi gibi samimi davranma, kırıldığını belli et.
günaydınnnn
ben de sorana maaşımı söylüyom ya söylemem diyemedim hiç
bu arada ben spordan hiç memnun değilim
resmen kilo aldırdı bana ya
bıraksam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?