• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Yok doğal tatlı yiyemem ben, doğama aykırı :KK53:
Şu an masamda 3 adet çok güzel çikolata var, sabah sabah 2 tane de indirdim :KK14:

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

kız o çikolatalar masada durdurulur mu at ağzına çabuk ye löpür löpür :63::63::63::63::63: kemik sever :63::63: zor ulaşırsın bu gidişle o kemiklerine :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız o çikolatalar masada durdurulur mu at ağzına çabuk ye löpür löpür :63::63::63::63::63: kemik sever :63::63: zor ulaşırsın bu gidişle o kemiklerine :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak yaa yeme diyeceğine at ağzına diyor :KK45:

ağzına atma çekmeceye at gözünün önünden kaldır unut çekmecede yada iş arkadaşlarına dağıt bi daha alma

bak yaa yeme diyeceğine at ağzına diyor :KK45:

ağzına atma çekmeceye at gözünün önünden kaldır unut çekmecede yada iş arkadaşlarına dağıt bi daha alma
Dün şirkete gelen bi misafir getirmiş, ben de bu konularda çok kıyaklıyım çaycı abla tarafından, o yüzden masama bir tabak bırakmış :KK59::KK59::KK59:
1 tane daha yedim, kaldı 2 tane :p:p:p

Dün şirkete gelen bi misafir getirmiş, ben de bu konularda çok kıyaklıyım çaycı abla tarafından, o yüzden masama bir tabak bırakmış :KK59::KK59::KK59:
1 tane daha yedim, kaldı 2 tane :p:p:p

ye anam yeee çaycı ablana söyle bi tabak daha getirsin haftaya geçiyim seni

ben bilmiyorum bilen varsa bana da baksın :KK70:

ben kimseyi bulamadığım için falcı bacıya yolluyorum :KK70::KK70:oda sallayıp duruyor
Falcı bacı sallıyor aynen. Şirkette biri var ama bakan çok nazlanıyor o da, hem de tatilde, ama çok dehşet bakıyor yani.

Yemiyom daha kız inat değil mi :63::63::63::63:

noldu sende ye demeye başladın cicim yesin kızım boşver yenmeden durulur mu o çikolatalar son kalanıda benim yiyesim geldi valla hoop atacam ağzıma eriyecek ağzımda damağıma yapıştıracam miss miss :KK70::KK70::KK70:

noldu sende ye demeye başladın cicim yesin kızım boşver yenmeden durulur mu o çikolatalar son kalanıda benim yiyesim geldi valla hoop atacam ağzıma eriyecek ağzımda damağıma yapıştıracam miss miss :KK70::KK70::KK70:

yaaa benimde canımı çektirdin ama yemicem işte zaten 1 kilo almışım

sabahtan beri 4923 adım atmışım :)

niye bakmıyon ki baksan fena mı olur ben bayılırım kahve falına

Falcı bacı sallıyor aynen. Şirkette biri var ama bakan çok nazlanıyor o da, hem de tatilde, ama çok dehşet bakıyor yani.

Yemiyom daha kız inat değil mi :63::63::63::63:

ayyy çok merak ettim

yaa orası nasıl şirket yaa fallar falan

ayyy çok merak ettim

Burası cidden enteresan bir yer, genel müdür pazardan mantar alıyor, çaycı abla mantar sote yapıyor, herkes yiyor.
2-3 ayda bir mangal partisi yapılıyor, ama öyle böyle değil.
Dolaplar ağzına kadar envai çeşit abur cuburla dolu, içeceklerle dolu.
Herkes birbiriyle aşağı yukarı iyi anlaşıyor.
Böyle kahveler fallar... Güzel yani :KK53::KK53::KK53:

Lütfennnnn, istersen sana bir kutu çikolata gönderirim. :KK23:
görev başındaki memura rüşvet haaa :KK62:
yaaa benimde canımı çektirdin ama yemicem işte zaten 1 kilo almışım

sabahtan beri 4923 adım atmışım :)

niye bakmıyon ki baksan fena mı olur ben bayılırım kahve falına

kızım baktım ben senin o adım sayar manyak yanlış ölçüyor söyleyeyim inanma onun her dediğine :KK70::KK67:

ayyy çok merak ettim

bende şaşırıyorum arada bi de iş çokdu yoruldum bilmem ne diyor fal baktırtmaktan yoruluyor bu demekki:KK53::KK53::KK53::KK53:

Burası cidden enteresan bir yer, genel müdür pazardan mantar alıyor, çaycı abla mantar sote yapıyor, herkes yiyor.

tam diyet yapılmalık yermiş vallahi ben orda olsaydım 15 kilo alırdım 3 ayda :KK70::KK53::KK53::KK53::KK70:

bu gezegenden değiller herhalde :KK53::KK53:

Back
X