• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

diyet arkadaşıma kayıt yapalım ve ertesi gün şu kadar kcal aldım bu kadar kcal lik spor yaptım diyelim ve ortak noktalar belirleyelim mesela 51 olunca ufak bi ödülümüz olsun 50 olunca kutlama yapalım falan 1 ay 50 de kalınca başka bişiler yapalım
Çok mantıklı canım.
O zaman startımızı veriyor muyuz?

Tamam.
Diyetarkadaşımda sıfırladım kalorileri, ve kahvaltımı yazdım.

bende sıfırlamıştım 2 günlük giriş vardı bugün tekrar giriş yaptım sabah kahvaltımı girdim öğle ve akşam menüm belli onları girdim ekstra bişi olursa ilave edicem akşama bisiklet sürmeyi düşünüyorum asılmayı bekleyen çamaşırlarım var ve yarına yemek yapıcam (kafamda az kalorili bi menüde yok ne yapsam acaba ) yani akşam yemeğinden sonra hiç boş durmucam

diyet arkadaşıma kayıt yapalım ve ertesi gün şu kadar kcal aldım bu kadar kcal lik spor yaptım diyelim ve ortak noktalar belirleyelim mesela 51 olunca ufak bi ödülümüz olsun 50 olunca kutlama yapalım falan 1 ay 50 de kalınca başka bişiler yapalım

oooo siz ödüllü mödüllü kutlamalı bi zayıflama prog düzenlediniz demekki :63::63:

sinoki gelince kiminle yarışacak yalnız kalmasın kuzucuk valla sinirinden çatlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

neyse dediğim gibi o şimdi kilo almış olur bize yakınlaşmıştır:KK5: çocuk yapmaya da üşendiğine göre kalori yakamıyordur :KK31::KK70: bizde o gelene kadar 69 lara inersek bizimle yarışabilir sanırım :KK71::KK71::KK71:

oooo siz ödüllü mödüllü kutlamalı bi zayıflama prog düzenlediniz demekki :63::63:

aynen ödül yemek olmak zorunda değil ama isteyen abartmamak kaydıyla masum bi kaçamak yapabilir ama önce hedefe ulaşmalı

yada şuda olabilir hedefe ulaşıldığında ödülü kamu oyuna sunalım oylayalım :KK70::KK70::KK70:

herkes aldığı kalorisini akşam yatmadan bildirsin ertesi güne bırakmayın buraya yazalım hepimizde . sporlarımızı falan da yazalım unutmayalım :KK66:

sinoki gelince kiminle yarışacak yalnız kalmasın kuzucuk valla sinirinden çatlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

neyse dediğim gibi o şimdi kilo almış olur bize yakınlaşmıştır:KK5: çocuk yapmaya da üşendiğine göre kalori yakamıyordur :KK31::KK70: bizde o gelene kadar 69 lara inersek bizimle yarışabilir sanırım :KK71::KK71::KK71:

yarışır yarışır kilo almamışsa da bana yetişecekler korkusuyla zayıflar :KK70::KK70:

herkes aldığı kalorisini akşam yatmadan bildirsin ertesi güne bırakmayın buraya yazalım hepimizde . sporlarımızı falan da yazalım unutmayalım :KK66:

evden telefon ile giriyorum onunlada zor oluyor kk ya girmek ben sabah erkenden bildiririm

eskiden ben ne güzel tablo yapıyordum ya artık tablo hazırlama tuşu yok sanırım bulamadım. siz biliyorsanız söyleyin cumaları yeniden tablo yapalım

doğum yapmış hanımlar yani meray ve drydry size bi sorum olacak hamilelik boyunca ne kadar kilo aldınız ve doğumla ne kadarı gitti sonrasında ne kadarı ne kadar zamanda kolay gitti ???:KK53::KK53::KK53: merak ettim de

Back
X