Kalori Arkadaşım

ben bakımımı anlatıyım ozaman ilk 2 çocuk annesiyim ev ve onlardan vakit buldukça yaptıklarm
2 haftada bir kıl tüy alırım,kaşlarım sık çıkar her gün çıkanı alır 3 haftada kuaförde toparlatırım
saç için ayda bir yağ katrışımı sürer 3 saat bekletir yıkarım, her banyoda saç kremi ve saç bakım makesi uygularım,elsevin mucizevi yağını kullanıyorum nemli saçıma memnunum
hergün yüz temizle jeli ile yüzümü yıkar nemlendririm
ayakları haftada bir tuzlu suda bekletip kremlerim,her gece kremlemeden uyumam çook kuru maalesef ponzalamıyorum benim topuklarımı mahvettiği için
tırnakları 15 de bir etlerini ittiririm,oje kullanmıyorum,
vücuduma her duşta niveanın duş kremini kullanıyorum çoook memnunum
10 günde bir peeling yaparım yüzüme şimdi yhes rocher ın peelingini kullanıyorum daha önce Nivea idi,arada yoğurtlu maske yaparım
diş zaten hergün fırçalanır ama ip kullanamıyorum sevmiyorum
makyaj günlük hayatta sadece kalem ve dudak balmı ,belki bide bb krem
özel günlerde yaparım ama doğal makyaj
benden bu kadar

hasta numrası yapıcam başım ağrıyor diyip 2 saat erken kaçıcam :KK70:

planım şu dün 2 tane koli siparişi verdim hangisini beğenirsem onu çikileta gofret vs ile doldurup bir notla çarşamba günü masasına bırakıcam ve böylelikle kutlamış olcam onunda başka beklentisi kalmayacak

cuma günüde saat 4,30 da çıkıp alış veriş yapıp eve gidicem yemeklerimi ve masayı hazırlıcam masamın üzerinde bi tane avize var ona sallanan notlar bağlıcam kendim hazırlanıcam ve movie marker da resimlerimizden bi video hazırlıcam onuda tv ye ayarlıcam geldiğinde resimlerle bir nostalji yapıcaz ve yemeğe geçicez

menüm şöyle olacak mercimek çorba , fırında köfteli sebzeli bir yemek ( henüz tarif falan bulmadım araştırıcam) pirinç pilavı , rus salatası , mevsim salata , pasta , meyve tabağı , cips kokteyli

şimdilik kafamda bunlar var tavsiyelerini değerlendirebilirim :)
ayy suprizi cok hos olcak ya ben bile heyecanlandim:)

ben bakımımı anlatıyım ozaman ilk 2 çocuk annesiyim ev ve onlardan vakit buldukça yaptıklarm
2 haftada bir kıl tüy alırım,kaşlarım sık çıkar her gün çıkanı alır 3 haftada kuaförde toparlatırım
saç için ayda bir yağ katrışımı sürer 3 saat bekletir yıkarım, her banyoda saç kremi ve saç bakım makesi uygularım,elsevin mucizevi yağını kullanıyorum nemli saçıma memnunum
ayakları haftada bir tuzlu suda bekletip kremlerim,her gece kremlemeden uyumam çook kuru maalesef ponzalamıyorum benim topuklarımı mahvettiği için
10 günde bir peeling yaparım yüzüme şimdi yhes rocher ın peelingini kullanıyorum daha önce Nivea idi,arada yoğurtlu maske yaparım
benden bu kadar

kız maşallahın var benim çocuğum olmadığı halde anca yarısını yapıyorum :)

benden bu kadar
Tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar:
Kızımız pek kendine hamarat çıktı :KK68:
Ben de bu kadarını yapmıyorum valla.

Tü tü tü maşallah :nazar::nazar::nazar:
Kızımız pek kendine hamarat çıktı :KK68:
Ben de bu kadarını yapmıyorum valla.

walla bende yapamıyorum anca kişisel temizlik haftada 1 de kaşlarımla bıyıklarımı toparlarım o kadar ayda bir epilasyon makyaj olarak da rimel göz kalemi dudak balmı

Bacak kökü kavramı Hamburger Hamburger den çıktı :KK24: herhalde oralardan bahsediyor.
Teşekkür ederim Zeynepcim :KK68:

:KK70::KK70::KK70::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

benden bu kadar

Ohoooooooo bu nedir böyle ayaklarını tuzlu suda bekletmenden sonra koptum ben maşallah süpersin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK73:

Kızlar hepinize günaydınlar geçen Cumaya göre bu sabah artıdayım moralimi bozmadım inş yarın en azından Cuma günkü kiloma dönmek istiyorum bugün hafif beslenecem inş :KK64::KK64::KK17::KK17::KK17:
Bu arada akşam kocişim senin karnın neden bu kadar şiş dedi yoksa içerde birimi var dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızlar bakım konusuna gelince ben her sabah ve akşam clean clear ın sabunu ile yüzümü bir güzel yıkarım dişlerimi fırçalarım ellerime krem sürerim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kılım tüyüm çok olduğu için her zaman alırım onları :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
benm bakımım bu kadar utandım yazmaya ama ne yapayım pis değilimdir sadece çok kendime bakım yapamam ürünleri denemekten falan çekinirim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Ohoooooooo bu nedir böyle ayaklarını tuzlu suda bekletmenden sonra koptum ben maşallah süpersin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK73:

Kızlar hepinize günaydınlar geçen Cumaya göre bu sabah artıdayım moralimi bozmadım inş yarın en azından Cuma günkü kiloma dönmek istiyorum bugün hafif beslenecem inş :KK64::KK64::KK17::KK17::KK17:
Bu arada akşam kocişim senin karnın neden bu kadar şiş dedi yoksa içerde birimi var dedi :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kızlar bakım konusuna gelince ben her sabah ve akşam clean clear ın sabunu ile yüzümü bir güzel yıkarım dişlerimi fırçalarım ellerime krem sürerim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kılım tüyüm çok olduğu için her zaman alırım onları :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
benm bakımım bu kadar utandım yazmaya ama ne yapayım pis değilimdir sadece çok kendime bakım yapamam ürünleri denemekten falan çekinirim :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

aynen canım :) en son garnier ın 3 ü 1 arada temizleyicisini aldım sabah akşam temizlerim yüzümü ( koltukta sızdığım akşamlar hariç oda haftanın 3 günü falan olur yani)
her sabah muhakkak dişlerimi fırçalarım işe geç kalacak olsam dahi ama akşamları o kadar istikrarlı olamıyorum
krem konusuda kışın hergün nemlendiririm yüzümü yazın gerek kalmıyor ama üşenmezsem güneş koruyucu sürerim :)
bu arada banyoda hala beyaz kalıp banyo sabunlarından kullanırım :KK22: duş jeliyle temiz olmamışım hissine kapılırım bazen kalıp sabundan sonra duş jelini kullanırım biliyorum sabun kurutuyor cildi ama diğer türlüde hiç temizmişim gibi hissedemiyorum

aynen canım :) en son garnier ın 3 ü 1 arada temizleyicisini aldım sabah akşam temizlerim yüzümü ( koltukta sızdığım akşamlar hariç oda haftanın 3 günü falan olur yani)
her sabah muhakkak dişlerimi fırçalarım işe geç kalacak olsam dahi ama akşamları o kadar istikrarlı olamıyorum
krem konusuda kışın hergün nemlendiririm yüzümü yazın gerek kalmıyor ama üşenmezsem güneş koruyucu sürerim :)
bu arada banyoda hala beyaz kalıp banyo sabunlarından kullanırım :KK22: duş jeliyle temiz olmamışım hissine kapılırım bazen kalıp sabundan sonra duş jelini kullanırım biliyorum sabun kurutuyor cildi ama diğer türlüde hiç temizmişim gibi hissedemiyorum

Beyaz kalıp sabun :KK48::KK48::KK48::KK48:
Aslında en güzeli bence duş jelleri falan hep tüylendirdi bizi :KK14::KK14::KK11::KK11::KK11: Ama kullanım kolaylığı ve kokusundan dolayı bende duş jeli tercih edenlerdenim. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Biz her akşam kocişimle dişlerimizi fırçalamadan yatmıyoruz :cool::cool::cool::cool::cool: (İyice alıştırdım tosbaaaa):KK4::KK4:

Back
X