Kalori Arkadaşım

ne yaptı seni sadakatsizlikle mi suçladı ? ki siz ayrıydınız burada bi sadakatsizlik yok . sana hafif kız muamelesi mi yaptı ? sen kendini bildikten sonra onun seni aşağılaması söz konusu olamaz . Lütfen böyle düşünme sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme. Sana ne demişse bi kızgınlık halinde söylenmiştir . sinokinin dediği gibi bi daha görüşme numarasını telefonundan engelle sosyal hesaplarından engelle hayatındaki kişiye sahip çıkmalısın
mutsuz olmanı istemem
ne hakla seni üzüp aşağılayabiliyor yaa :KK11: :KK67: beni şiddete yöneltti resmen üzülme canım çık o moddan :KK60:

mihendiz nasıl karşıladı bu durumu ? o da kötü hissetmiştir.
Bana hafif kız muamelesi yaptı, ayrıldıktan hemen sonra nasıl başka biriyle birlikte olabilirmişim vs.

Miyendiz normal karşıladı, "sonuçta 5 yıldır birlikteydiniz, böyle şeylerin olması çok normal, normalde tahammül edebileceğim bir şey değil ama anlıyorum onu." dedi.
Adamda full+full özgüven var anacım, kızı kaptırırım diye hiç korkmadı sanırım.

Bana hafif kız muamelesi yaptı, ayrıldıktan hemen sonra nasıl başka biriyle birlikte olabilirmişim vs.

Miyendiz normal karşıladı, "sonuçta 5 yıldır birlikteydiniz, böyle şeylerin olması çok normal, normalde tahammül edebileceğim bir şey değil ama anlıyorum onu." dedi.
Adamda full+full özgüven var anacım, kızı kaptırırım diye hiç korkmadı sanırım.

walla mihendizi tebrik ediyorum özgüven bi yana empati yapıyor adam erkeklerin empati yapabilmesi özellikle bu konularda yapması pek karşılaşılan bi durum değil :KK48:

aman kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş maden sana o sözleri söyledi 5 yıldır neden senle birlikteymiş 5 yılda seni tanıyamamış mı offf boş ver sen takma kafana :KK74:

walla mihendizi tebrik ediyorum özgüven bi yana empati yapıyor adam erkeklerin empati yapabilmesi özellikle bu konularda yapması pek karşılaşılan bi durum değil :KK48:
aman kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş maden sana o sözleri söyledi 5 yıldır neden senle birlikteymiş 5 yılda seni tanıyamamış mı offf boş ver sen takma kafana :KK74:
Neyse ne artık, eskinin niyeti beni üzüp hırpalamaksa eğer amacına ulaştı.
Pazartesiden beri üzgünüm bu konuyla ilintili olarak.
Miyendiz destek oluyor işte. Biz yanlış bir şey yapmadık diyor, onunla bağlarını koparmadan bana meyletmedin diyor.
Hafif olsaydın ikimizi çok rahat idare edebilirdin diyor.

Neyse ne artık, eskinin niyeti beni üzüp hırpalamaksa eğer amacına ulaştı.
Pazartesiden beri üzgünüm bu konuyla ilintili olarak.
Miyendiz destek oluyor işte. Biz yanlış bir şey yapmadık diyor, onunla bağlarını koparmadan bana meyletmedin diyor.
Hafif olsaydın ikimizi çok rahat idare edebilirdin diyor.

adam sonuna kadar haklı sende daha fazla seni üzmesine izin verme

Valla sinirlerim alt-üst, sakinleşemiyorum, iş bi taraftan sıkıcı, hayatım çok monoton, hiçbir renk yok.
Sanırım depresyona giriyorum, iyi değilim.

no no noooo depresyon yok :KK20: şükret canım nesi varmış hayatının kimseninki 4x4 değildir. iş her zaman yoğundur ve hiç iş bitmez , hayatın hiçte monoton değil yeni bi birlikteliğin başladı başlı başına bi heyecan , daha geçen gün adrenalinden doz aşımına giriyordun kartepeye giderken :KK48: bence bunaltma kendini aşağı çekme

şu R dönemi ilacı kilo yapıyormuş bende diyorum neden git gide + ya çıkıyorum 1 kilo almışım dün eve gittim ev bomboş canım tek başına yemek istemiyor :KK43:zaten + dayım moralim bozuk ama çokta açım:kk77: kendime yemek hazırladım tv yi açtım nasıl melankoliğim anlatamam:KK42: fonda bir müzik çalsa ağlıcam yani sonra yemeğimi yedim mutfakta biraz oyalandım o ilacı gözümün önünden kaldırdım ve bi kase cips koyup tv nin karşısına geçtim cips bitince de 1 saat bisiklet çevirdim toparlandım bu şekilde sana iyi gelen bişeyler yap iyi olmaman için bi sebep yok

no no noooo depresyon yok :KK20: şükret canım nesi varmış hayatının kimseninki 4x4 değildir. iş her zaman yoğundur ve hiç iş bitmez , hayatın hiçte monoton değil yeni bi birlikteliğin başladı başlı başına bi heyecan , daha geçen gün adrenalinden doz aşımına giriyordun kartepeye giderken :KK48: bence bunaltma kendini aşağı çekme
şu R dönemi ilacı kilo yapıyormuş bende diyorum neden git gide + ya çıkıyorum 1 kilo almışım dün eve gittim ev bomboş canım tek başına yemek istemiyor :KK43:zaten + dayım moralim bozuk ama çokta açım:kk77: kendime yemek hazırladım tv yi açtım nasıl melankoliğim anlatamam:KK42: fonda bir müzik çalsa ağlıcam yani sonra yemeğimi yedim mutfakta biraz oyalandım o ilacı gözümün önünden kaldırdım ve bi kase cips koyup tv nin karşısına geçtim cips bitince de 1 saat bisiklet çevirdim toparlandım bu şekilde sana iyi gelen bişeyler yap iyi olmaman için bi sebep yok
Bende reglim şuan ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum mutsuzluğumun.
Tamam yeni bi ilişki başladı vs. ama arada onun da ilgisizliği tutuyor.. Allam bana niye böyle erkekler denk geliyor yaa :KK61:
Uzaklık çok kötü, istediğin zaman görüşemiyorsun, özlesen yanında değil. Günübirlik plan yapamıyorsun..
Ayyyyy çatlayacağım valla yemin ederim.

Ben sıkıntılarımı yemekle geçirmeye çalışsam neler yerim neler, az önce yoğurt almak için markete gittim, çikolata almamak için kendimi zor tuttum. Resmen marketten zor attım kendimi.

Bende reglim şuan ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum mutsuzluğumun.
Tamam yeni bi ilişki başladı vs. ama arada onun da ilgisizliği tutuyor.. Allam bana niye böyle erkekler denk geliyor yaa :KK61:
Uzaklık çok kötü, istediğin zaman görüşemiyorsun, özlesen yanında değil. Günübirlik plan yapamıyorsun..
Ayyyyy çatlayacağım valla yemin ederim.

Ben sıkıntılarımı yemekle geçirmeye çalışsam neler yerim neler, az önce yoğurt almak için markete gittim, çikolata almamak için kendimi zor tuttum. Resmen marketten zor attım kendimi.

kısmet canım o da napsın vardiyalı çalışıyor koşulları da zor

off sorma yaaa + 1 kilo nasıl moralimi bozdu anlatamam

Didoş takma kafana canım bu günlerde geçecek.
Vardiya işi çok zordur malum yerin kaç kat altında telde çekmez ilgilenmek istese bile ilgilenemez. Biraz sabret kendini onada çok alıştırma derim ne olur ne olmaz :mad:
Ayy bende çok fenayımdır enli boylu altlı üstlü hep olumsuzlukları düşünürüm :KK17::KK17::KK17::mad:
Canın sıkıldığında ilgi istediğinde film seyret (romantik değil tabi ki) kitap oku, ders çalış, spor yap, ailenle sohbet et, ark. çık. Bir erkek ark. olmadığını hissettirme kendine böyle böyle depresyona da girmekten kurtulursun bir erkeğe bağlanmaktanta.
Bu devirde kimseye bağlanmayacan arkadaş :KK11::KK34:

septembergülü kız sen tatile giderken eski sevgilinle hala sevgiliydiniz. döndüğünde sana ilgi göstermemişti hatta bende erkek bunlar sen onsuz tatile gittin ya ondan burnundan getiriyor demiştim. ee sen şimdi mühendislen tatilde tanıştım demiştin.

tatildeyken çıkmaya başlamadınız mı ? tatildeyken tanıştınız ayrılınca mı sevgili olalım dediniz nasıl oldu ? anlayamadım ben:KK59: tatildeyken bu mühendis sana kur yapmadı mı hiç.

septembergülü kız sen tatile giderken eski sevgilinle hala sevgiliydiniz. döndüğünde sana ilgi göstermemişti hatta bende erkek bunlar sen onsuz tatile gittin ya ondan burnundan getiriyor demiştim. ee sen şimdi mühendislen tatilde tanıştım demiştin.

tatildeyken çıkmaya başlamadınız mı ? tatildeyken tanıştınız ayrılınca mı sevgili olalım dediniz nasıl oldu ? anlayamadım ben:KK59: tatildeyken bu mühendis sana kur yapmadı mı hiç.

kız çok çelişkili bir noktaya el attın :KK17::KK17: tatildeykene mi mihendis çıktıydı ben orayı atlamışım:KK57:

kız çok çelişkili bir noktaya el attın :KK17::KK17: tatildeykene mi mihendis çıktıydı ben orayı atlamışım:KK57:
Tatilde tanıştık ama ben diğeriyle ayrılmadan ona karşı ciddi bi adım atmadım.

Ozi ile sevgiliyken yeni bir erkekle arkadaş oldun doğru mu anladım
Saçmalamayın yahu, onunla ayrılmadan neden yeni biriyle olayım, kafayı mı yedim ben.
Bizim bu çocukla sevgili olma durumumuz bile geçen hafta açıklığa kavuştu.
Tatilde tanıştık doğru ama diğeriyle ayrılmadan bununla bir şey yaşamadım.

Ooo kizlar epey kaynatmissiniz bensiz ben dershanede tarihle mucadele ederkene siz oziciği yerden yere vurmussunuz ya:KK9: didemcim bunun icin uzulme demiycem sonucta bes yillik bi birliktelik az buz degil
yasanmisliklar var ve tabi 5 yillik guveninin yerle bir olmasi bunlari yasamak kabullenmek kolay degil ikiniz icinde kolay
degil elbette ama senin yaninda olan
insanlar var o yonden sanslisin bunun avantajlo yaninin farkinda ol erkekler malesef ayriligi kadinlar kadar olgun karsilayamiyor gururlarina mi yediremiyorlar farkli bir tur bilemiyorum ama su an sana yaptiklari ayriligi kaabullenmemesi o da o kadar kirici lafi kalbi kirildigi ocin soylemistir yoksa 5 yildir vaktini verdigi birine insan durup durduk yere neden kotu davransin sadeece cani aciyor seninkini de acitmaya calisiyor kolay degil ama geçecek herşey güzel olacak elbette neler geçmiyor ki sadece daha az zararla kurtulmaya bak bu arada onun tarafını tutmuyorum tabi sizin aranızdaki mesele ama belki bide bu yönüyle düşünürsen daha iyi gelir bilemiyorum yine de :KK64::KK64:

Back
X