• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

sevindim çünkü dün hem kalori aşımı yaptım hem de spor yapamadım :KK43:
evet dün ben de eve gıdene kadar kalori o kadar düşüktü ki ama eşim balık getirmiş tırtıkladım yemeyeceğim dedım ama dayanamadım 1 dılım somon yedım ama cok pısman oldum balık yedım ve pısmanlık duyacagım hıc aklıma gelmezdı

ben dün kalorinin dibine vurdum 1100 kalori almışım egzersizde yapmadım ohh sabah kalktım tavan yapmış kilo:D

evet dün ben de eve gıdene kadar kalori o kadar düşüktü ki ama eşim balık getirmiş tırtıkladım yemeyeceğim dedım ama dayanamadım 1 dılım somon yedım ama cok pısman oldum balık yedım ve pısmanlık duyacagım hıc aklıma gelmezdı

diyette balıkta sınır konmuyor ki sen niye pişman oldun hem protein hem de omega 3 deposu keşke gönül rahatlığıyla yeseydin ben her c.tesi balık yapıyorum ve hiç düşünmeden salata ile dilediğim kadar yiyorum ayrıca diyetisyene giden bir arkadaşım var dr her cuma akşam yemeği için balık vermiş ve sınır koymamış istediğin kadar yiyebilirsin demiş ( kız 3 ayda 10 kg verdi)

kızarmaydı cnm ondan istemeyerek yedım ağır geldiğini duşundum balık zaten benim vazgeçilmezim ama diyet yaparken genelde yağsız buğulama yada fırında yapardım.

kızarmaydı cnm ondan istemeyerek yedım ağır geldiğini duşundum balık zaten benim vazgeçilmezim ama diyet yaparken genelde yağsız buğulama yada fırında yapardım.

hmm ben yağlı kağıtla fırınlıyorum kızartmadan farkı olmuyor

Ipad aldım :KK28: artık dizilerimi daha keyifle izleyeceğim, sevgilimle daha rahat konuşacağım görüntülü :KK28:
Sen ne aldın?

hayırlı olsun canım ben de kozmetik malzemesi aldım rimelim bitmişti yeni rimel ve oje matlaştırıcısı aldım dün geldiler

hayırlı olsun canım ben de kozmetik malzemesi aldım rimelim bitmişti yeni rimel ve oje matlaştırıcısı aldım dün geldiler
Teşekkür ederim kuzum.

Benim de rimelim bitti ya, ne marka ne model aldın, memnun kaldıysan ben de alayım.
Ben de o kadar çok mat oje var ki, evde iki kız olunca böyle oluyor :p

kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi. bende kendime fondöten alcam ama ne alsam bilemedim bi öneriniz varmı benim cildim karma parlatmayan ve doğal görünümlü bişe almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim kuzum.

Benim de rimelim bitti ya, ne marka ne model aldın, memnun kaldıysan ben de alayım.
Ben de o kadar çok mat oje var ki, evde iki kız olunca böyle oluyor :p

biten rimelim max factor 2000 kalori kaşık fırçalısıama ben bu defa düz fırçalı aldım kaşık fırçayı da düz fırça gibi kullanıyorum hepsiburadanın % 65 indiriminden aldım 40 tl lik rimel olmuş 15 tl ben sevdim bu rimeli hem dolgun hem uzun gösteriyor topaklanma yok birbirine yapışma yok birde çok sulu değil sürerken orana burana bulaşmıyor

ben matlaştırıcı aldım evdeki ojelerimi sürüp bununla matlaştırıcam aslında bir tanede siyahımsı kırmızı oje alsaydım fena olmazdı ama onu rengini canlı canlı görüp almak istiyorum

kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi. bende kendime fondöten alcam ama ne alsam bilemedim bi öneriniz varmı benim cildim karma parlatmayan ve doğal görünümlü bişe almayı düşünüyorum
Teşekkür ederiz canım.
Ben fondöten hiç kullanmadım hayatımda, pudra falan da kullanmadım, tek kullandığım o da 2 ayda bir falan The Balm'in BB kremi. Ama Missha diye kozmetik markası var, bunu bi araştır, ürünleri çok doğal ve güzelmiş diyolla.

biten rimelim max factor 2000 kalori kaşık fırçalısıama ben bu defa düz fırçalı aldım kaşık fırçayı da düz fırça gibi kullanıyorum hepsiburadanın % 65 indiriminden aldım 40 tl lik rimel olmuş 15 tl ben sevdim bu rimeli hem dolgun hem uzun gösteriyor topaklanma yok birbirine yapışma yok birde çok sulu değil sürerken orana burana bulaşmıyor

ben matlaştırıcı aldım evdeki ojelerimi sürüp bununla matlaştırıcam aslında bir tanede siyahımsı kırmızı oje alsaydım fena olmazdı ama onu rengini canlı canlı görüp almak istiyorum
Yeni aldığının markasını yazmamışsın :KK53: o da mı max factor?

güle güle kullanın kızlar

teşekkürlerrr :KK60:

ben fondöten kullanmıyorum ancak düğün vs gibi bişi olunca kuaförde makyaj yaptırdığımda kullanıyorlar
onun dışında kendi makyajımı yaparken BB krem kullanıyorum çok doğal ve cilt rengini nötürlüyor onu da günlük hayatta işe gidip gelirken falan kullanmam gezmeye gidince , özel günlerde falan BB kerimim bitince CC kremide denemek istiyorum o daha etkiliymiş

Back
X