Kalori Arkadaşım

kızlar bugün akşam katliam yaptım resmen :52:
ne yedğimi söylemeyeyim de 1830 kalori aldım :11: daha da tatlı krizim geçmedi :43:

dene bakalım canımişe yarar inşallah :16:

canım yeşil çay iç çok su iç kaç yaşındasın ki yaşından kaynaklansın yavaş vermen?

umarım devam edersin canım ama hepimzde oluyor arada bir gün uyamadığımız falan ben eskiden diyeti bozdum diye burakıverirdim orada hata yapıyormuşum bırakmamak lazımmış:111:

martta 28 olcamm :1:
yeşilçay yapayım şimdi iyi ki hatırlattın :9:

jillian 1/10u da tamamladım.. kalorim yine uçuk hiç söylemiyim :1: yarın level 2 ye başlıcam :30:

martta 28 olcamm :1:
yeşilçay yapayım şimdi iyi ki hatırlattın :9:

jillian 1/10u da tamamladım.. kalorim yine uçuk hiç söylemiyim :1: yarın level 2 ye başlıcam :30:

25 den sonra yavaşlıyormuş canım ama o kadar da değildir :1: sen devam et ama kalorin uçuk olursa zor tabi :20: bende bugün fena cozuttum bir haftadır verdiğim kiloyu almışımdır:50:

ya kızar bu arada neredesiniz rabia melek çok ihmal ettiniz:19:

Herkese günaydın,

Sabahları zor uyanıyorum artık, hem karın hem de jillian çalışmak fena yoruyor :26:
Karnım davul gibi, pazar gününden beri tuvalete çıkamamış olmaya bağlıyorum, umarım ondandır yoksa hiç kilo veremiyorum diye çok üzüleceğim :43:

Günaydın :16:
Nasılsın bugün? Dün baya keyifsizdin..

daha iyiyim canım sayenizde :16:
kilo vermeyi kafama takmamaya karar verdim ben yine devam edicem az yemeye spora falan
vücudumun şekilllenmesi daha önemli sonuçta.. yılmak yok jilliana devam :27:

daha iyiyim canım sayenizde :16:
kilo vermeyi kafama takmamaya karar verdim ben yine devam edicem az yemeye spora falan
vücudumun şekilllenmesi daha önemli sonuçta.. yılmak yok jilliana devam :27:

Sorun haline getirilmediğinde kilo veriliyor zaten, sanırım işin birazda psikolojik boyutu var.
Keşke aramızda bi psikolog olsaydı da arada bize iki tavsiye atsaydı :37:

Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorum :1: neler yaptığımı söyleyeyim :18:

Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtim:17: zero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu:5: neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti:1:

Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesef:53: napıyım ama ama

Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorum :1: neler yaptığımı söyleyeyim :18:

Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtim:17: zero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu:5: neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti:1:

Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesef:53: napıyım ama ama

Ohhhhh afiyet olsun, can boğazdan gelir.. Löp löp yağ olmasın inşallah.. Bugün az yer dengelersin..:16:

canım yine de iyi bu kalori olsun veremesende almazsın en azından neyse sen bebişle ilgilen bize dönersin sonra :1:

incirim sen napıyon nasıl gidiyo?

canım yine de iyi bu kalori olsun veremesende almazsın en azından neyse sen bebişle ilgilen bize dönersin sonra :1:

incirim sen napıyon nasıl gidiyo?

Karbonhidrata dikkat ediyorum şekerim, ama becerebiliyor muyum işe yarıyor mu bilmiyorum :18:
Aç kalmadım henüz, dün hiç ekmek yememiştim, bugün kızarmış kepek ekmeği yedim bir dilim. Nedense kendimi hafif hissetmiyorum ama mutsuzum o yüzden :43:

selam kızlar uzun bir aradan sonra...ama bakıyorumda kimse eksikliğimi farketmemiş :43::43::43: aşkolsun yani hepinize...sağlık problemleri ve yoğun işlerden dolayı daha yeni elim boşaldı çok şükür..bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum benide sorarsanız inanın tartıya bile daha çıkmadım ama yarından itibaren aranızdayım inşallah.

25 den sonra yavaşlıyormuş canım ama o kadar da değildir :1: sen devam et ama kalorin uçuk olursa zor tabi :20: bende bugün fena cozuttum bir haftadır verdiğim kiloyu almışımdır:50:

ya kızar bu arada neredesiniz rabia melek çok ihmal ettiniz:19:
canım yokluğumuzu bir sen fark etmişsin çok mutlu oldum :16::16::16:

selam kızlar uzun bir aradan sonra...ama bakıyorumda kimse eksikliğimi farketmemiş :43::43::43: aşkolsun yani hepinize...sağlık problemleri ve yoğun işlerden dolayı daha yeni elim boşaldı çok şükür..bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum benide sorarsanız inanın tartıya bile daha çıkmadım ama yarından itibaren aranızdayım inşallah.

canım sağlık sorunların için çok geçmiş olsun :16::16:

Kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum fakat bu aralar çok yoğun olduğum için cevap veremiyorum. :14::14: Kalbim aklım ve midem saima sizlerle :9::9::9::9:
Görüşürüz öpüyorum hepinizi kocaman kocaman :54::54:

Karbonhidrata dikkat ediyorum şekerim, ama becerebiliyor muyum işe yarıyor mu bilmiyorum :18:
Aç kalmadım henüz, dün hiç ekmek yememiştim, bugün kızarmış kepek ekmeği yedim bir dilim. Nedense kendimi hafif hissetmiyorum ama mutsuzum o yüzden :43:
mutsuz olma canım ya dikkat ediyorsun spor yapıyorsun mutlaka vereceksi
canım geçmiş olsun hemen dön aramıza:16:
ayy inşallah almam çok korkuyom hep yiyormuşum gibi geliyorum:18:

:1::1: inşallah canım:1:
psikolojik melekciğim ne güzel işte yiyince rahatsız oluyorsun:1:
rabiacığım sende yoğunluğunu at dön artık:4:

Yaaaa ama ama ben seni hep loopdido ile karıştırıyorum :17:
O yüzden farkettmemiş olabilirim :17: Çok geçmiş olsun, hayırdır önemli bişey mi?

Son düzenleme:
kızlar ben jillian level 2 ye başladım mahfoldum resmen yaaaaa :30:
10 gün nasıl geççek şimdi

İyi akşamlar kızlar nasılsınız neler yaptınız bakim ben çok yoğun bi gün geçirdim 12 de başladığımız temizlik serüvenimiz saat 3'te bitti tabi bizde bittik pek yorulduk ya menümü paylaşayım :16:

Sabah= 1 dilim domatesli peynirli fırında kepekli ekmek+ yarım kepekli ekmek+2 tane yumurtalı çiğköfte+ 2-3 dilim peynir

Ara Öğün= 1 tane yumurtalı çiğ köfte+ çeyrek porsiyon nestle nesfit

Öğle= 1,5 tane lahmacun:53:

İşte bu kadar temizlik yaptığımız için yemek yapmaya takatimiz kalmadığı için babam dışarıdan yemek getirdi malesef yemek zorunda kaldım ama toplam kalorim 724 oldu çokta olmamış oldu dimi:26::17:

mutsuz olma canım ya dikkat ediyorsun spor yapıyorsun mutlaka vereceksi

canım geçmiş olsun hemen dön aramıza:16:

teşekkürler canım

Yaaaa ama ama ben seni hep loopdido ile karıştırıyorum :17:
O yüzden farkettmemiş olabilirim :17: Çok geçmiş olsun, hayırdır önemli bişey mi?

ortalarda gezinen grip virüsü benide vurdu ama çalışırken atlatmak kabus gibiiydi :50:

Back
X