Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dene bakalım canımişe yarar inşallah
canım yeşil çay iç çok su iç kaç yaşındasın ki yaşından kaynaklansın yavaş vermen?
umarım devam edersin canım ama hepimzde oluyor arada bir gün uyamadığımız falan ben eskiden diyeti bozdum diye burakıverirdim orada hata yapıyormuşum bırakmamak lazımmış:111:
martta 28 olcamm
yeşilçay yapayım şimdi iyi ki hatırlattın
jillian 1/10u da tamamladım.. kalorim yine uçuk hiç söylemiyimyarın level 2 ye başlıcam
![]()
günaydın kızlarrr![]()
Günaydın
Nasılsın bugün? Dün baya keyifsizdin..
daha iyiyim canım sayenizde
kilo vermeyi kafama takmamaya karar verdim ben yine devam edicem az yemeye spora falan
vücudumun şekilllenmesi daha önemli sonuçta.. yılmak yok jilliana devam![]()
Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorumneler yaptığımı söyleyeyim :18:
Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtimzero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu
neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti
![]()
Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesefnapıyım ama ama
Günaydın kızlar evet sizi biraz ihmal ettim ama her gün yazmaya çalışıyorum bebiş beni kendine bağımlı yaptı onsuz duramıyorumneler yaptığımı söyleyeyim :18:
Dün resmen katliam yaptım sabah kahvaltımızı yapıp kemeraltına gittik ablamla sabah dokuzdan yediye kadar durmadan gezdik gezdik gezdik... Burger kinge gittik 1 hamburger 1 orta boy patates kızartması ve 1 orta boy zero cola içtimzero sadece 1 kalori çok az dimi hepsi toplamda 600 kalori oldu
neyse zaten 4-5 saat gezince hamburger falan kalmadı hepsi eridi gitti
![]()
Sonra da yarım paket eti form kepekli bisküvi yedim Eve bi geldik sofralar kurulmuş çiğ köfteler yapılmış oyy oyy tabi 1 tabakta çiğ köfte yedim çatır çatır hepsi toplamda 1044 kalori oldu yine çokta değil ama normale göre çok oldu malesefnapıyım ama ama
canım yine de iyi bu kalori olsun veremesende almazsın en azından neyse sen bebişle ilgilen bize dönersin sonra
incirim sen napıyon nasıl gidiyo?
canım yine de iyi bu kalori olsun veremesende almazsın en azından neyse sen bebişle ilgilen bize dönersin sonra![]()
Ohhhhh afiyet olsun, can boğazdan gelir.. Löp löp yağ olmasın inşallah.. Bugün az yer dengelersin..![]()
canım yokluğumuzu bir sen fark etmişsin çok mutlu oldum25 den sonra yavaşlıyormuş canım ama o kadar da değildirsen devam et ama kalorin uçuk olursa zor tabi
bende bugün fena cozuttum bir haftadır verdiğim kiloyu almışımdır
ya kızar bu arada neredesiniz rabia melek çok ihmal ettiniz![]()
selam kızlar uzun bir aradan sonra...ama bakıyorumda kimse eksikliğimi farketmemişaşkolsun yani hepinize...sağlık problemleri ve yoğun işlerden dolayı daha yeni elim boşaldı çok şükür..bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum benide sorarsanız inanın tartıya bile daha çıkmadım ama yarından itibaren aranızdayım inşallah.
mutsuz olma canım ya dikkat ediyorsun spor yapıyorsun mutlaka vereceksiKarbonhidrata dikkat ediyorum şekerim, ama becerebiliyor muyum işe yarıyor mu bilmiyorum :18:
Aç kalmadım henüz, dün hiç ekmek yememiştim, bugün kızarmış kepek ekmeği yedim bir dilim. Nedense kendimi hafif hissetmiyorum ama mutsuzum o yüzden![]()
canım geçmiş olsun hemen dön aramızaselam kızlar uzun bir aradan sonra...ama bakıyorumda kimse eksikliğimi farketmemişaşkolsun yani hepinize...sağlık problemleri ve yoğun işlerden dolayı daha yeni elim boşaldı çok şükür..bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum benide sorarsanız inanın tartıya bile daha çıkmadım ama yarından itibaren aranızdayım inşallah.
psikolojik melekciğim ne güzel işte yiyince rahatsız oluyorsunayy inşallah almam çok korkuyom hep yiyormuşum gibi geliyorum:18:
inşallah canım
![]()
selam kızlar uzun bir aradan sonra...ama bakıyorumda kimse eksikliğimi farketmemişaşkolsun yani hepinize...sağlık problemleri ve yoğun işlerden dolayı daha yeni elim boşaldı çok şükür..bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum benide sorarsanız inanın tartıya bile daha çıkmadım ama yarından itibaren aranızdayım inşallah.
mutsuz olma canım ya dikkat ediyorsun spor yapıyorsun mutlaka vereceksi
canım geçmiş olsun hemen dön aramıza
teşekkürler canım
Yaaaa ama ama ben seni hep loopdido ile karıştırıyorum
O yüzden farkettmemiş olabilirimÇok geçmiş olsun, hayırdır önemli bişey mi?
ortalarda gezinen grip virüsü benide vurdu ama çalışırken atlatmak kabus gibiiydi![]()