• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

susuya ithafen :) canım bak benim 6 cm yumurtalık kistim vardı önemsemedim patladı iç kanama geçirdim, üç gün hastanede yattım. allahtan ameliyat olmadan yırttım ama 3,5 senedir kontrol altında tutmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum büyümesin diye :KK43:

yok güzelim ya bağırsaklarım tembelmiş:KK70:
ooo öyle mi geçmiş olsun canım. inşallah küçülür de yok olur minik kistin:KK66:

günaydın bayanlar

günaydınlarrr herkese

bende katilabilir miyim araniza? cok diyet yaptim ama kalori saymadim,sayamadim.zor geldi hep.
kalorileri biz saymıyoruz zaten site sayıyor biz yediklerimizi yazıyoruz. kolay yani.Kendinden bahset canım kaç kilosun evli misin çalışıyor musun kilolar nerden geliyor kaça inmek istiyorsun vs.

34 yaşindayim.157 boy.81 kiloyum.dukanla 22 kilo verdim.25kg olarak geri aldim.3cocugum var.üniversitede ögrenciyim.

Hayatim boyunca hep bi kilo sorunum oldu.ama bu sefer tavan yapti.diyet yapmaktan biktim ama son kez denemek istiyorum
bizim yaptığımız diyet değil zaten canım. herşeyden yiyoruz biz. kalorini aşmadığın müddetçe istediğini ye. akşamları en hafif öğününü geçirirsen bi de kilo vermen için hiç bi engel yok.

canın pizza mı istedi öğlen git ye baktın 600 kalori aldın akşama hafif ye kalori sınırını aşma oldu bitti :KK14:

tabi ne kadar protein tarzı seni tok tutan ve kalorisi hafif şeyler yersen acıkmazsın senin için daha iyi olur

heh şöyle ne güzel 81 kilo bi arkadaş geldi aramıza. 53-54 kilolar geliyor zayıflayacam diye deli oluyorum inanki :KK70:

ben 71 kiloyum yaza kadar 60 olmak istiyorum Allah nasip ederse 30 kiloyum evliyim bi kızım var memurum.

herkese günaydın,
öncelikle belirtmek isterim ki çok yoğunum aklım sürekli sizlerde olmasına rağmen bir fırsat bulup gelemedim.
Bu sabah bir bakayım dedim bir sürü yazışma olmuş onları okuyayım derken 1 saat oyalandım :KK17::KK17:
ve asıl içimi acıtan ayda arkadaşımdan başka hiç kimse beni merak etmemiş. Üzüldüm..
Ben her gün beynimde sizleri düşünürken sizlerin (ayda hariç :KK60:) beni hiç merak etmemesi beni derinden etkiledi.
Kilo aldım, işlerim çok yoğun, evim çok pis, havalar çok soğuk, kendimi aşırı kötü hissediyorum depresyona girdim çıkamıyorum sizden bi destek beklerkene sizde beni hiç umursamıyorsunuz :mad:
yüreğime öküz oturdu :mad:

Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. İnş. işlerim haftaya hafiflerse bol bol görüşürüz. :KK60:

Günaydın hanımlarr

yaa cumalardan nefret eder oldum hiç enerjim kalmıyor cuma gününe uykusuz ,bitkin biri oluveriyorum

aydacım hasretle bekliyorum o kadar heyecanlıyım ki gözüme uyku girmedi böyle yorgun kaldım bugün :KK70:

DÖRT GÖZLE MİSAFİR BEKLEME ÇALIŞAN BİR BAYANIN SON YAPACAĞI İŞTİR BENCE
kendi tarafın olunca özlemle beklersin de. 34 bta kocasının tarafını da özlemle bekliyor çok ama çok seviyor kendisi davet ediyor neden gelmiyorsunuz gelin diye. hatta doğumgünüme denk getirin gelmenizi de sizlerle unutulmaz bi doğum günü partisi yapayım diyor :KK70::KK70::KK70:
bizim yaptığımız diyet değil zaten canım. herşeyden yiyoruz biz. kalorini aşmadığın müddetçe istediğini ye. akşamları en hafif öğününü geçirirsen bi de kilo vermen için hiç bi engel yok.

canın pizza mı istedi öğlen git ye baktın 600 kalori aldın akşama hafif ye kalori sınırını aşma oldu bitti :KK14:

tabi ne kadar protein tarzı seni tok tutan ve kalorisi hafif şeyler yersen acıkmazsın senin için daha iyi olur

heh şöyle ne güzel 81 kilo bi arkadaş geldi aramıza. 53-54 kilolar geliyor zayıflayacam diye deli oluyorum inanki :KK70:

ben 71 kiloyum yaza kadar 60 olmak istiyorum Allah nasip ederse 30 kiloyum evliyim bi kızım var memurum.
30 kiloyum yazmışım yaaa:KK70::KK70::KK70::KK70: kafa kilo da tabi:KK70: 30 yaşındayım:KK66:

sevin sevin kardeş geldi sana :KK70::KK70: kız çocuk gibisin sana yakın biri gelince nasılda mutlu oluyorsun :KK70::KK70: diyetini sıkı tutta Sibel de seni geçmesin

bu arada hoş geldin Sibel

:-) tesekkür ederim.kac kalori aliyorsunuz? Hangi siteden hesapliyorsunuz?

ne diye deli oluon bakim:KK11: biz daha doğurmadık bile, bi de böle düşün:KK14:

herkese günaydın,
öncelikle belirtmek isterim ki çok yoğunum aklım sürekli sizlerde olmasına rağmen bir fırsat bulup gelemedim.
Bu sabah bir bakayım dedim bir sürü yazışma olmuş onları okuyayım derken 1 saat oyalandım :KK17::KK17:
ve asıl içimi acıtan ayda arkadaşımdan başka hiç kimse beni merak etmemiş. Üzüldüm..
Ben her gün beynimde sizleri düşünürken sizlerin (ayda hariç :KK60:) beni hiç merak etmemesi beni derinden etkiledi.
Kilo aldım, işlerim çok yoğun, evim çok pis, havalar çok soğuk, kendimi aşırı kötü hissediyorum depresyona girdim çıkamıyorum sizden bi destek beklerkene sizde beni hiç umursamıyorsunuz :mad:

Aramıza yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş. İnş. işlerim haftaya hafiflerse bol bol görüşürüz. :KK60:

hoşbulduk canım, tanışsak sorardık seni tabi:KK45:

Günaydın hanımlarr

yaa cumalardan nefret eder oldum hiç enerjim kalmıyor cuma gününe uykusuz ,bitkin biri oluveriyorum

aydacım hasretle bekliyorum o kadar heyecanlıyım ki gözüme uyku girmedi böyle yorgun kaldım bugün :KK70:

bende cuma sabahını sevmiyorum ama öğleden sonra bir mutluluk kaplıyor içimi:KK50:

30 kiloyum yazmışım yaaa:KK70::KK70::KK70::KK70: kafa kilo da tabi:KK70: 30 yaşındayım:KK66:

ben dicektim eridin bittin kayboldun diye, farketmişin:KK70:

DÖRT GÖZLE MİSAFİR BEKLEME ÇALIŞAN BİR BAYANIN SON YAPACAĞI İŞTİR BENCE

Özlem çok iyi anlaştığım bir görümcem var 34 yaşında ayrı şehirlerdeyiz özledim ne zaman geliyorsunuz diye konu açıldı bende siz gelin biz gelince akraba çok olduğundan rahat bırakmıyorlar bir şey anlamıyoruz dedim geçen hafta geleceklerdi hava şartlarından dolayı bu haftaya sarktı tabi sadece görümcem eşi ve çocuğu için söylemiştim o da gideceğiz deyince büyük görümcem , büyük yengede gelmek istemiş sonra bizim yeğen var ünv. öğrencisi o da geliyorum demiş yani ışığı gören geliyor :KK70::KK70:

herkese günaydın,

kuzum sen alınganlıkta tavan yaptın tamam anlıyoruz seni kilo alınca böyle oluyorsun ama kendin söyledin işlerim yoğun çok sık giremeyeceğim diye sonra da merak etmiyorsunuz beni diyorsun ayy sen ne zaman - lere geçeceksin

kendi tarafın olunca özlemle beklersin de. 34 bta kocasının tarafını da özlemle bekliyor çok ama çok seviyor kendisi davet ediyor neden gelmiyorsunuz gelin diye. hatta doğumgünüme denk getirin gelmenizi de sizlerle unutulmaz bi doğum günü partisi yapayım diyor :KK70::KK70::KK70:

30 kiloyumu gördüm güldüm ayda hedefinde çığır açmış dedim :KK70::KK70:

Back
X