- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
sulu köfte yap canım bulgurlu falan hem güzel hem doyurucu oluyor bir de önü açık bir yemek istediğini katabiliyorsun
ben bazen bezelye , patates, havuç ve bir parça kemikli et atıyorum içine bazen de sadece patatesli yapıyorum
köftede de çok beceriksizim ya dağılırsa
hsanpaşa yapasım vardı ama tarifi bilmiyorum bi tarifim vardı kaybetmişim
Hosbulduk canim cook tesekkür ederim
Kalori saymaya 5 sene evvel ilk kizimdan sonra basladim , ozaman 25 kilo verdim.
Gecen sene oglum oldu,hatta yarin dogumgünü
dogumdan iki ay sonra yine kalori saymaya basladim,gebe kaldigimda 70 kiloydum,boyum 165.
Diyete devam ediyordum kaza diyelim oldu
doguma girerken 110 kiloydumciktim 95,ondan sonra basladim diyete....simdiye kadar.
arada cok mola verdim,hani sütüm azaldi,disi cikti,yok uyumadik gece,yinede sonuctan gayet memnunum
Yediklerim 1300 kaloriyle sinirli, ve günde en az yarim saat yürürüm oglumla.Yürümediysem haftada 3 kere epileptik aletime binerim yarim saatden.
Mesela bugünki menüm su;
Sabah
1 yumurta + yarim cay bardagi az yagli sütten yagsiz omlet
kk peynir
10 zeytin ( Zeytin kalori cok düsük aciktikca agzima atarim coookk faydasi var )
sekersiz cay
sinirsiz yesillik
ögle
bir kase ispanak corbasi
4 kasik pilav vb
3 kasik yogurt
bol salata ( icine bir kasik zeytinyagi )
aksam tavuk eti izgarada
4 kasik yine makarna vb
bol salata
bir kase corba
ara ögün olarak kahve iciyorum sütlü vaz gecemiyorum
bazen 3-5 zeytin
aksam yatmadan evvel bir bardak sicak süt
Menüm bu , buna benzer....ben kendime hicbirseyi yasaklamadim.Bugün fazla yediysem,yarin 200 kalori az yedim,veya spor yaptim vs.
Hayatimdan tamamen cikardigim tek besin kizartmalar.
Hamur isini pek yapmam,yaparsamda cok az yerim yani ayda 2-3 kere yapiyosam onun tartida eksisini görmedim.
Malum dönemde canim cook tatli cekerse Hurmayla bastiririm
#aklima geldikce yazicam cok oldu dimi kusura bakmayin öfff cenem düsük de biraz![]()
Hosbulduk coookkk tesekkür ederim, ne güzel karsilama bunlar cok memnun oldum
Ben sayfalarin nerdeyse hepsini 2 haftada okudum,cok güzel destek oluyorsunuz anladim.Bir kac topige ugradim,ama bi yazan bi daha yazmadi vs.
Ben uzun vadede ciddi bir iliski istiyorum
Pazartesiyi kadar kilomu koruyup pazartesi kilo bildirimimi yapippp hadi bismillah dicem yardiminiza muhtacimmm
Bizde birbirimize muhtacız cnm benm maşallah bu şartlarda güzel kilo vermişsin kocaman tebrik ediyorummmm
yanlız menündeki pilav ve makarna yerine sebze yesen örneğin karnabahr brokoli pırasa yada daha az kalorili birşeyler .
aynı gün hem makarna hem pilav kalorileride yüksek birde hamur işi yapışıp kalır
nacizane tavsiyem budur
yatarken sıcak süt içme fikrini artık bende uygulayacağım
ben hayatımdan çooooooooooook sevdiğim pilav ve makarnayı çıkardım