• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

vay vay vayyy gıcıklıkda son nokta :KK11::KK70:

sen iyicene dayak istiyon anlaşılan .:KK11:
hem zayıfım demiş kendini övmüş bizi de koca popolu evli hatun demiş.:KK67:
var ya o koca popolu evli hatunlar seni popolarının arasına bi sıkıştırırlar :KK11:nefes alacak delik bulamazsın :KK70::KK70: delik var da ordan nefes almanı tavsiye etmem :KK70: gözümden yaş geldi yeminle:KK70::KK70::KK70:

o zayıf emme :KK59:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gecen yil nisan ayinda basladim ağustos ayinda bu kiloma inmistim ama aylardir sabitim almiyorumda wermiyorumda.hedefim 55

var ya o koca popolu evli hatunlar seni popolarının arasına bi sıkıştırırlar :KK11:nefes alacak delik bulamazsın :KK70::KK70: delik var da ordan nefes almanı tavsiye etmem :KK70: gözümden yaş geldi yeminle:KK70::KK70::KK70:

sen kaç kilosun SeptemberRose

anam mesaiyim bitmiş çalışın marabalar ozz_24638 kaçarrr :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hiii seni seni :KK11::KK70:

bu kadarına da pessss :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kaloride saydım aksam 5ten sonra meyvede dahil hic bisey yemedim.ama eski iradem yok yemeye baslafimmi ipten bosanmis gibi yiyorum.

Ismimi denefim olmadi kizimin ismini denefim oda olmadi bende böyle yaptim ordaki melek ben deilim kizim bu arada:KK52:

Back
X