• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.

Bende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok

Bende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok
sen onlari acilen bitir,aynen evde tatli olunca bitmesi gerek israfi hic sevmemm hemde hicc:KK45::KK45::p

ben öyle olunca komsulara dagıtıyorum . kökten çözüm :)))

september da sende yiyin de aynı kilo da buluşalım:KK45: ben çok iddalıyım bu hafta :KK59:

sen onlari acilen bitir,aynen evde tatli olunca bitmesi gerek israfi hic sevmemm hemde hicc:KK45::KK45::p

bizde eşim ve ben olduğumuz sürece tatlıda israf olmazzz

ben öyle olunca komsulara dagıtıyorum . kökten çözüm :)))

eşim bitmesin diye gözümün içine bakıyor kolaysa dağıt

september da sende yiyin de aynı kilo da buluşalım:KK45: ben çok iddalıyım bu hafta :KK59:

lola kilonu hatırlamıyorum ama temmuza kadar 50 olmam lazımmmm

sana noluyo kızım sana demedim ki yenicem diye sana yetisicem dedim. Ay bu kızın hala benle yarişası var herhalde.:KK53: 2hafta daha düzenli kilo alsaydın haftaya esittik :KK70:

bu hafta seni geçicem inş. 1. liğe yürüyeceğimmmm:KK11::KK11::KK11::KK11:
sen benim selelerime takılıyorkene iyiydi unutmadım unutumammmmmm :KK11::KK70::KK70::KK70:

Yedim valla pizzalari :kk77:

löp löp yağ olsun inş. :KK59::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.

ye canım ye güzel kilo veriyordun alıverirsin şipşak :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ev ahalisine lazanya yapicam, bende hindi fümeli salata yicem hanimlar bugün
ara ögün üsenmessem bir türk kahvesi icmek istiyorum
bu hafta sporla 2000 kcl harcamak istiyorum allahin izniyle yaa 1 hafta diyet yapmadim iki gün toparlim 2000 kaloriyle bari 5 gün olsun,bir hafta diyet birakilirmi manyak kizzz

inş. harcayamazsın o kalorileri :KK70::KK70::KK70:

Yemin ederim sabah kendi kendime dedim ki kendimi sinoki gibi hissediyorum :KK61::KK70::KK70::KK70:

:KK60:

süttlaç candır. Bol bol ye canım sakın dökme yazık emeğine kullandığın malzemeye:confused: kimseyede vermeee hiç dökmemek için birisine sütlaç verilir mi :KK70::KK70:

sen benim selelerime takılıyorkene iyiydi unutmadım unutumammmmmm :KK11::KK70::KK70::KK70:

ye canım ye güzel kilo veriyordun alıverirsin şipşak :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

süttlaç candır. Bol bol ye canım sakın dökme yazık emeğine kullandığın malzemeye:confused: kimseyede vermeee hiç dökmemek için birisine sütlaç verilir mi :KK70::KK70:

noluyor kız sana herkese yiyin gayri diyip duruyorsunn

deryasefa sevgili rakibeciğim nerelerdesin umarım bi kuytuda bol bol besleniyorsundur :KK70::KK70::KK70::KK70:

ee sizin yemeniz lazım ki ben bu + halimle birinciliğe yükselebileyim :KK71::KK70::KK70::KK70:

çok sevdiğim bir söz var siz zayıflayamıyorsanız etrafınıdakileri şişmanlatın :KK70::KK70::KK70::kk77::kk77: yiyiyn gariii :KK70:

E kızım sen - de değil misin ? Yine mi aldın 2 gunde. bu arada ben seninle rakip miydim. Kimdi benim rakibim :D

tabi ne demek canim 3 senelik bir kalori sayma cihazi var karsinda :-D
ben almanyada fddb diye bir app kullaniyorum cepten,bütün kalorilerimi sayiyor

mutfak tartisi vazgeczilmezimdi, artik gözümle baktimmi biliyorum herseyin gramajini :-)

diyetkolik kullaniyorum,herseyin kalorisini bilmiyosan,
sen sor ben söylim canim gazamiz mubarek olsun :KK5:
Harikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorum

herkese ye demiş nasıl arkadaş sın sen ay ol. Sen bizim verdiklerimizin hepsini alırsın inşallah

Back
X