Kalori Arkadaşım

CANIM BİRİMDEKİ VETERİNER ARKADAŞLARA SORDUM KAFA TRAVMASI GEÇİRİO OLABİLİRMİŞ. ELLE BESLEMEK LAZIM BOLCA B KOMPLEKS VİTAMİN TAKVİYESİ DE İYİ GELECEKTİR. DAHA ÖNCE BİZ BÖYLE Bİ KEDİ TEDAVİ ETTİK. YEMEK YİYEMİO SU İÇEMİODU ELİMİZLE BESLEDİK SERUM BAĞLADIK YETERLİ GELMEDİ DÜZELEMEDİ ÖLDÜ NE YAZIKKİ. Bİ VETERİNERE GÖTÜRMENDE FAYDA VAR

sağol canım yaaa veterinere yarın götüreceğim bu akşam evde besleyelim burada damlalıkla su verdik önüne poğaça doğradık kolide bekliyor

inş iyileşir veteriner arkadaşların kuş için iyileşme şansının ne olduğu konusunda bir şey söyledi mi?

sağol canım yaaa veterinere yarın götüreceğim bu akşam evde besleyelim burada damlalıkla su verdik önüne poğaça doğradık kolide bekliyor

inş iyileşir veteriner arkadaşların kuş için iyileşme şansının ne olduğu konusunda bir şey söyledi mi?

bişey söylenemz canm yaa kafa travmasıysa zor. ama açlık ve susuluktansa toparlıcaktır.

kızlar bakalım da utanalım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
köpecik düzenli yürüyüş ve sadece kuru mamayla ağırlığının 4 te 1 i kadar olmuş.

Eklentiler

• obez-640x360.webp
    obez-640x360.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 57
ben faydasını görüyorum zayıflamaya olduğu kadar sağlık içinde çok faydalı olduğunu biliyorum

bi denemeye çalışayım bende o zaman

evet kuzum benim o

bende başladım ama sadece 15 dkka, arttırmaya çalışıcam:KK49:

offfff kısır:mad:

güzel menün...yesil salata gibi bisey eklesen birde ? Saf Karbonhidrat olmamis olur, gerci garnitür var,kisirin icinde de yesillik olur heralde :-)
Ben bir yesil salata eklerdim,veya kereviz salatasi tarzi bisey...Kabak yogurtlamasi ........hmm aciktim kiz :mad:
ama olmazki ben bugün detoks yapiyoree:KK45::KK45:
nacizane fikrim canim, sana kolay gelsin,simdiden ellerine saglikkk

ne detoksu yapıyorsun canım, yazmamışsın?

kııızzz mercimek köftesi de yapsana...:kk77::kk77:

mercimek köftesi:mad:

bugün işyerine kiloyla çiğ köfte siparişi verdik. o gelir yanınada göbekle birlikte onu koyarım diye düşündüm.

çiğ köfte:mad:

Günaydın kızlar.
Bu sabah tartıda gördüğüm şey beni acayip mutlu etti :KK37: gerçi pazartesiye ne olur bilmiyorum, sonuçta koca bir hafta sonu var.
@sinoki ben seni yiyerim yiyerim, nasıl da kayırırmış beni :KK60:
@ayda2kilogo kuzum fikrini çok beğendim :KK50: ben şahsen bana piremses demenizi tercih ederim. Gerçi ben alıp verdiğim 200-300 gramla nasıl birinci olacaksam...

sen gönlümüzün piremsesi olursun:KK60:

Ben dün pırasalı tava böreği yaptım, iki renkli irmik yaptım üzerine fındk ve karamel sos doktum.
kapya biber , mısır, havuç rendesi karıştırdım üzerine az sarmsaklı yogurt doktum . Komşum da sağolsn trileçe yapmış getirmiş . Harikaydıııı :)

bi daha sizi yemeğe gitmeden okumayacam, açım ya hain domdomlar

sütlaç.. :)..:kk77:..içine vanilya üstüne de tarçın..oh...misss..:KK49::KK49:

sütlaç ama fırındaaaa:KK53:

AMANİNNN NERDEN SORDUM AĞZIM SULANDI YEMİN EDİORUM OLSADA YESEM

sulanmak ne kelime salyalarım akıo:KK53:

yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????

canım hiç bilgim yok ama enjektörle su içir bari, açlık değilde susuzluk daha fena:KK43:

CANIM BİRİMDEKİ VETERİNER ARKADAŞLARA SORDUM KAFA TRAVMASI GEÇİRİO OLABİLİRMİŞ. ELLE BESLEMEK LAZIM BOLCA B KOMPLEKS VİTAMİN TAKVİYESİ DE İYİ GELECEKTİR. DAHA ÖNCE BİZ BÖYLE Bİ KEDİ TEDAVİ ETTİK. YEMEK YİYEMİO SU İÇEMİODU ELİMİZLE BESLEDİK SERUM BAĞLADIK YETERLİ GELMEDİ DÜZELEMEDİ ÖLDÜ NE YAZIKKİ. Bİ VETERİNERE GÖTÜRMENDE FAYDA VAR
:KK61::KK61::KK61::KK61: bi hayvan ölünce çok kötü oluyorum ben yaaa

Canimcim sanada hayirli cumalar.Ozzz sen ne kadar zayif görünüyosuun.ama gömlektendir dimi(formata göre):KK53::KK53::KK53::KK53:

2 satte hazırdı hepsi. Kolaycacık hemen yaptm. ÇAlışan insanız yani sonuçta . En mantıklısı bunlardı kuzum .
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/iki-renkli-irmik-tatlisi-videosu/

irmik bence çok ama. çok tıknaz oldu . 9 değl de 7,5 kaşık iyidir bence :KK66:
2 satte hazırdı hepsi. Kolaycacık hemen yaptm. ÇAlışan insanız yani sonuçta . En mantıklısı bunlardı kuzum .
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/iki-renkli-irmik-tatlisi-videosu/

irmik bence çok ama. çok tıknaz oldu . 9 değl de 7,5 kaşık iyidir bence :KK66:
Bende bu tarifi yapmaya karar werdim cok güzel görünüyo.borcama döküncede güzel olurmuki:KK23::KK23::KK23::KK23:

Bende bu tarifi yapmaya karar werdim cok güzel görünüyo.borcama döküncede güzel olurmuki:KK23::KK23::KK23::KK23:
olabilir canım . ama büyük borcama olmaz. yüksek katlı olması gerekıyo . öyle gösteriyo kendini . Ya da kalabalık bi aileyse, ya da baya kişiye ikram edeceksen 2 ölçü yap iki katlı yap büyük borcama . ama dedigim gibi irmik biraz az olsun. yemesi daha lezzetli olur. ve unutmmuşum sölemeyi 1 ölçüye 1 kaşık daha şeker ekleyebilirsin

Back
X