Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın şekerler ,
ben hiç iyi değilim bugün moral sıfır sünnet için davetiye bastırmısdım adam oyuncak el ilanı gibi yapmış davetiyemi bütün sinirlerim tepemde sabah ettim ya
eeeee canm benm ihanetin bedeli. sen bizi aldattın onlarla.geçti canım geçtibenim diyet noluyor bilmiyorum ama ne oluyorsa iyi olmuyor. artıya çıkıyorum sinir oluyorum. geçen hafta da cuma yarışmasında artıdaydım. yine öyle olacak. atacaklar yakında grupdan beni
Günaydın şekerler ,
ben hiç iyi değilim bugün moral sıfır sünnet için davetiye bastırmısdım adam oyuncak el ilanı gibi yapmış davetiyemi bütün sinirlerim tepemde sabah ettim ya
Günaydın kızlar.
Sabah tartıldım, pazartesi gününe göre eksideyim. ayrıca regl oldum dün, kayıtlara geçsinnnnn lütfennnn
Ama sevgilim geliyor bugün, yarın bi eğitime gidecek, yarın akşam da kuzenleriyle tanışıyorumçok heyecanlıyım, dün gece hiç uyuyamadım
![]()
baharr yaeksidemisinnn hem de reglkeneeeeeben duble + dayım geçen hafta sonunun etkisindeyim hala bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim altı üstü 2 paket cips, 2 dilim çikiletalı pasta, kahvaltıda patates kızartması , kocaman bir hamburger menüü tabi normal öğünlerimde var
kuzenler kız mı erkek mi?? evli mi bekar mı??
hafta sonu bol bol yee canım ayıp olmasın insanlara seni utangaç sıkılgan tanımasınlar![]()
geçen hafta sonu öyle bir coşmuştum kiiii + lar bir günde kendini gösteremedi günden güne + ya fırladımbaharr yabişey değil dediklerine bak hhööööhhh
![]()
Sana sinirlenemem bugün
Bir erkek iki kız kuzen, hepsi de bekar. Daha evliler girmedi devreye, yavaş yavaş gidiyoruz biz kuşumeksidemisinnn hem de reglkeneeeeeben duble + dayım geçen hafta sonunun etkisindeyim hala bu kadar etkileyeceğini tahmin etmemiştim altı üstü 2 paket cips, 2 dilim çikiletalı pasta, kahvaltıda patates kızartması , kocaman bir hamburger menüü tabi normal öğünlerimde var
kuzenler kız mı erkek mi?? evli mi bekar mı??
hafta sonu bol bol yee canım ayıp olmasın insanlara seni utangaç sıkılgan tanımasınlar![]()
Liselilerden de beter oldum, iki gece önceden heyecan basar mı ya insanıayyy kıyamammm liselimiiiiimiş benim arkadaşmmmm ooyy oyyy![]()
Sana sinirlenemem bugünkeyfim çok yerinde
Bir erkek iki kız kuzen, hepsi de bekar. Daha evliler girmedi devreye, yavaş yavaş gidiyoruz biz kuşum
Liselilerden de beter oldum, iki gece önceden heyecan basar mı ya insanı![]()
içine sinmediyse iade et..sana gösterilen örnek gibi değilse cıngar çıkar..bizim düğünde de 3 boyutlu katlamalı bir davetiyemiz vardı..tek tek katlanıp zarfa konması gerekiyordu..düğün yaklaşmıştı..zaman yoktu..anlaşmadan önce zarfın içinde hazır olarak almak istediğimizi söylemiştim..tabi öyle veriyoruz zaten dediler..ama hazır diye çağırdıklarında almaya gittiğimde zarfı ayrı davetiyeleri ayrı verdiler(daha doğrusu vermeye çalıştılar).. hazır teslim etme sözü vermiştiniz dedim..işler yoğun yapamadık dediler..o zaman kalsın almıyorum dedim(ki almayacaktım da, aptal yerine konmaya tahammül edemem..baştan yapamayız deseler neyse..) mecburen ertesi güne hazır dediler..ama içime kurt düştü sonra tek tek kontrol ettim evde..15 -20 zahiyat vardı..Günaydın şekerler ,
Kız ben kuzenlerle tanışacağım diye o kadar değil heyecanım.neyse yavaşta olsa ilerliyorsunuz o da güzel
ayyy ne heyecanlanıyorsun yaaa ben eşimin ailesinden ilk küçük görümcemle tanışmıştım evine çaya davet etmişti bir c.tesi günü öğleden sonra bende yaş pastamı alıp gitmiştim nefis hamur işleri yapmıştı ııımmmhhh
bu kadar + dayım aklım hala hamur işlerinde yaaaa sinir olmaya başladım kendime
Kız ben kuzenlerle tanışacağım diye o kadar değil heyecanım.
Ben sevgilimi 1,5 aydır göremiyorum, burnumda tütüyor, o kadar çok özledim ki, onun için heyecanım..
İlk göreceğim anın hayaliyle yaşıyorum ne zamandır..
Daha önce böyle uzak ilişki yaşamamıştım, zorluğunu hiç bilmiyordum. Ve bana demişti ki "çok zorlanacağız biliyorsun dimi, ama ben her şeye rağmen seni tanımak ve yaşamak istiyorum" demiştiOYYY ESKİ GÜNLERİM CANLANDI GÖZÜMDE BEE ÇOK ARICAKSIN BU GÜNLERİ EĞER EVLENİRSENİZ BİRBİRİNİZİ ÖZLEMEYİ ÖZLEYECEKSİNİZ
EŞİM SALI VE ÇARŞAMBA AKŞAMI MESAİYE KALDI 12 GİBİ GELDİ EVE DÜNDE DİŞÇİDE RANDEVUSU VARDI 10 GİBİ GELDİ YARABBİİİİ NASIL ÖZLEMİŞİM ÜSTÜNE ATLADIM RESMEN ŞAPIR ŞUPUR ÖP ÖP BİİTİRDİM ADAMI BEN HEP BÖYLE GEÇMİ GELSEM NE DEDİRTECEK KADAR
ÖZLEMİŞİM 3 GÜNDE RESMEN EVDEKİ VARLIĞINI SENİ DÜŞÜNEMİORUM CANM AY OLMUŞ
Daha önce böyle uzak ilişki yaşamamıştım, zorluğunu hiç bilmiyordum. Ve bana demişti ki "çok zorlanacağız biliyorsun dimi, ama ben her şeye rağmen seni tanımak ve yaşamak istiyorum" demiştiöyleymiş gerçekten de...
Bu heyecanlar çok güzelmiş, özlemek, hasret kalmak, gün saymak, sürekli plan program yapmak, şartları zorlamak... Hepsi çok güzel..
Kız ben kuzenlerle tanışacağım diye o kadar değil heyecanım.
Ben sevgilimi 1,5 aydır göremiyorum, burnumda tütüyor, o kadar çok özledim ki, onun için heyecanım..
İlk göreceğim anın hayaliyle yaşıyorum ne zamandır..
bende 2 aydır İstanbul a hasretimm 1 aydan fazladır da anama
anaaaammm anaaaaammmmm![]()
Amin inşallah.ALLAH HAKKNIZDA HAYIRLISINI VERSİN CANM
Eğitim CV sine katkısı olsun diye canım. Kendini geliştirmek için yani.hıııı şimcik anlaşıldı sen o yüzden bu hafta bu kadar kastın bu kadar - ye düştün senii gidi seniii
gideceği kurs iş için mi? yoksa kendini geliştirmek için mi? inş iş içindir de kalıcı olur İstanbul da
E gelin canım, havalar da ısınıyor. Ya da anneciğin seni ziyarete gelsin.bende 2 aydır İstanbul a hasretimm 1 aydan fazladır da anama
anaaaammm anaaaaammmmm![]()
OYYYY KIYAMAMMMM
Eğitim CV sine katkısı olsun diye canım. Kendini geliştirmek için yani.
E gelin canım, havalar da ısınıyor. Ya da anneciğin seni ziyarete gelsin.