Kalori Arkadaşım

kız sen oldun mu yoksam. seni cırcır ettiyse beni vır vır eder :KK70: hemen bi araştırayım. kaç para kine.
ben sarımsak yutmaya çalıştım boğazıma takıldı geberip gidiyordum yaa nerdeyse... bi işe de yaramadı.1,5 diş yuttum minik minik kestim yutabilmek için. ağzım koktu o zamanda. benim boğazım minnacık. öyle her şey girmiyor boğazıma. ancak kemal paşa filan sığıyor :KK70::KK70:

valla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamında :D:D:D:D ama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım:(

valla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamında :KK70::KK70::KK70::KK70: ama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım:KK43:

kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

valla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamında :KK70::KK70::KK70::KK70: ama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım:KK43:
akşama yoğurt yiyeyim diyordum ki sen bunu yazdın aşşağıda da özz son noktayı koydu:KK51::KK51::KK51:
kızlar eliptikıl bisikletıkılım geldi artık haftasonu iyi tepişirim - lerime - katarım

kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
iğrençlik gördüm de bu kadarını görmedim ayol. :KK53::KK53::KK47:

ölçülü biçimde yiceksin. bağırsakların çalışması kılo vermeyi kolaylaştıracak. ama yok ben kilo alcam dersen günde 5 10 kaşık yersen alırsın kalorisnden diye düşünüyorum. :S

5-10 kaşık yenirse yine kilo alınamaz ki iyice cır cır yapar yediğin hemencecik çıkar

yaaaa özzzz yaaaaa klavyeye çıkarıcam şimdi :KK53:

bakın size bi önerim var bi daha 1. olursam bana elbirliğiyle siz isim takın bunca iğrençleşmeden sonra ne dicenizi çok merak ediom :KK70::KK70::KK70:

Back
X