- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Oda güzelmis bende silmiyom ozaman yaa zaten yagmur yagcakmisbence bu hurma pekmezi şişmanı zayıflatıyor , zayıfı da şişmanlatıyor
hiç cam ve pimapen silmedim ben.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda güzelmis bende silmiyom ozaman yaa zaten yagmur yagcakmisbence bu hurma pekmezi şişmanı zayıflatıyor , zayıfı da şişmanlatıyor
Sinokiiiiiiiiiiiii nirdesin gızzzzx
kız sen oldun mu yoksam. seni cırcır ettiyse beni vır vır ederhemen bi araştırayım. kaç para kine.
ben sarımsak yutmaya çalıştım boğazıma takıldı geberip gidiyordum yaa nerdeyse... bi işe de yaramadı.1,5 diş yuttum minik minik kestim yutabilmek için. ağzım koktu o zamanda. benim boğazım minnacık. öyle her şey girmiyor boğazıma. ancak kemal paşa filan sığıyor![]()
ya gitse söylemez miydiii. ben de merak ediyrm gecen sorduk gene ses etmedisinoki daha öncede böyle yapmıştı ama o zaman kocasıyla yıllık izne çıkmışlardı. belki yine izin falan mı aldıki.
gerçekten ne alaka yaaa 4 ile 29 tamamen zıt
valla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamındaama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım
![]()
Ozzzzz allah senin iyiliginibwersin kiz.., wallahi öğürmemek icin zor tuttum kendimiiiiiikız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee![]()
akşama yoğurt yiyeyim diyordum ki sen bunu yazdın aşşağıda da özz son noktayı koyduvalla bi akşam iki kaşık yedm beni kesmez bi kaşık diye ertesi gün bütn gün tuvalate cıktm ama midenizi bulandırmak gibi olmasın yogurt kıvamındaama artıdaydım yanı hep. ve aşırı gaz yaptı sancılı resmen. ama şöyle bişey var gayet normal yemegımı yiyodum o zaman. iki gündür bi detoks diyeti gibi bişey yapıyorm bari bu hafta vermiş olayım pazartesi dye . onu da içiyorm ama çıkmadım tuvalete. burdan biri demişti giren yoksa çıkan da olmaz diye . onnla tesellı buluyorum. buna da bu kadar çabuk bağışıklık kazanmış olamaz dimi kıçım
![]()
kızlar eliptikıl bisikletıkılım geldi artık haftasonu iyi tepişirim - lerime - katarım
iğrençlik gördüm de bu kadarını görmedim ayol.kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee![]()
ölçülü biçimde yiceksin. bağırsakların çalışması kılo vermeyi kolaylaştıracak. ama yok ben kilo alcam dersen günde 5 10 kaşık yersen alırsın kalorisnden diye düşünüyorum. :S
kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee![]()
kız benmkiyle seninki güzel sarımsaklı yoğurt olur heee![]()
akşama yoğurt yiyeyim diyordum ki sen bunu yazdın aşşağıda da özz son noktayı koydu
iğrençlik gördüm de bu kadarını görmedim ayol.![]()
bakın size bi önerim var bi daha 1. olursam bana elbirliğiyle siz isim takın bunca iğrençleşmeden sonra ne dicenizi çok merak ediom![]()
Bencede bencede SARIMSAKLI YOGURTtttsarımsaklı yogurt![]()
![]()
kız tam first ladysin kim siliyor peki camlarıbence bu hurma pekmezi şişmanı zayıflatıyor , zayıfı da şişmanlatıyor
çürük sarımsak kokulu yoğurt olsun ismin.bakın size bi önerim var bi daha 1. olursam bana elbirliğiyle siz isim takın bunca iğrençleşmeden sonra ne dicenizi çok merak ediom![]()
bayan çağırıyorum. ona sildiriyorum.kız tam first ladysin kim siliyor peki camları