• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

yaaa gamzennn beni geçmişşşşşş hiç bir rakibem beni geçemezzzzzz:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

savulun sinokii geliyorrrr:KK17::KK17::KK70::KK70::KK70:

susuda az daha gayret ederse beni geçecek ama ayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad::mad::mad:

Eki Görüntüle 1482555
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilir :KK70:

bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.:confused:
aydaaa eline sağlık bebişimm :)

melekk yuuhh son düzlükte bi s.çmayla birinci oldun yaaa :D:D:D:DD::D:DD::Dd

gamzenn gamzenn 1,5 kilo ne demek yaaaa ne demekkkkkkk. nası veridn hemen anlatıyosun :KK11:

@SusuDiyettee kendimi tebrik ediyorummm :cool:

Hamburger Hamburger 200 gr la besinci olmuşun :D:D

herkesi tebrik ediyorm canımlarrrrrr .
alanları ayrıca tebrik ediyorum :KK19: :p
:p:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

özlem çak dostum :KK5:
ben de o gelince kışın tayt yazın şort giyiyorum :KK70:
bi kaç kere söledi. burası benim evim benim mahremim yabancı erkek yok sana da haram değilim neyi giyip neyi giymicemi ben biliyorum dedim. şşimdi bişey diyemiyo ama kuduruyoooo :KK70:
enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya

enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya
bizimki nerdeyse her gün bizdeydi çalışmadıgım zamanlar yan binada olduğu için... henüz 49 yaşında .
sonuçta tesettürlüyüm ve rahat ettiğim , etmem gereken(!) tek yer evim. ona da karışamaz . karıştırrttmaamm ullleeeeennnnnn En Büyük KK

aydaaa eline sağlık bebişimm :)

melekk yuuhh son düzlükte bi s.çmayla birinci oldun yaaa :KK70::KK70::KK70::KK70:D::KK70::KK70:D::KK70:d

gamzenn gamzenn 1,5 kilo ne demek yaaaa ne demekkkkkkk. nası veridn hemen anlatıyosun :KK11:

@SusuDiyettee kendimi tebrik ediyorummm :cool:

Hamburger Hamburger 200 gr la besinci olmuşun :KK70::KK70:

herkesi tebrik ediyorm canımlarrrrrr .
alanları ayrıca tebrik ediyorum :KK19: :p
:p:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
cnm stres birde bu haftalarda yürüyüşe tekrar başladım ama ben 1. olmak istiyorudum kaçırmışım neyse haftaya inşş

Hoşgeldin canımcım.
Merak ettiklerini sor vereyim detay :KK23:

Eğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.
Ders arası verdiklerinde beni görünce ağzı kulaklarına vardı, böyle bi kızardı bozardı, tuhaf bişey oldu çocuğa.
Sarıldık birbirimize bi kaç dk kadar :KK23:
Çok özlemişiz.
Bu kalp çarpıntısı bana yeter dedi. :oops:

kuzenleriyle nasıl geçti falan sen accık anlat işte

hele bi yetiştirsin :KK11::KK67: :KK70::KK70::KK70::KK70:

ya canım benim ben ona durduk yerde bişey yapmadığım için isterse söylesin yani . savunamıcagım açıklayamıcagım bi durum yok. ama onun yaptıklarını herkes görüyo biliyo. bana dedi bi kere senin le de .......le (diğer eltim) de konusucam diye. bizden şikayetçiymiş . konuşalım anne dedim ben de . heyecanla bekliyorum konuşucamız günü ama yemeeeeeezzzzzz. çünkü konuşacağımz zaman eşim ve kayınpederim yanımızda olmadan konuşmam. o da ona cesaret edemz çünkü onu rezil ederimmm reziiilllll

kııızzz dövcen mi kadını ama öyle olmak lazım cadı kaynanayla anca cadılıkla baş edebilirsin

hiç anlamıyorum niye böyle yapıyor kv ler ne alıp veremedikleri var gelinleriyle acaba yengem annem hakkında neler düşünüyor diye merak ettim

Eğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.
Ders arası verdiklerinde beni görünce ağzı kulaklarına vardı, böyle bi kızardı bozardı, tuhaf bişey oldu çocuğa.
Sarıldık birbirimize bi kaç dk kadar :KK23:
Çok özlemişiz.
Bu kalp çarpıntısı bana yeter dedi. :oops:
Cokkkkk romantik yaaaaa

yaaa ben yine aynıyımmm ama geçen hafta veriğim kararı bu hafta uygulamaya başlayacağım spor yapacağııııımmmm jillian mıdır nedir hiç denemedim ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok met ediliyor ona başlayabilirim

kuzenleriyle nasıl geçti falan sen accık anlat işte

kııızzz dövcen mi kadını ama öyle olmak lazım cadı kaynanayla anca cadılıkla baş edebilirsin

hiç anlamıyorum niye böyle yapıyor kv ler ne alıp veremedikleri var gelinleriyle acaba yengem annem hakkında neler düşünüyor diye merak ettim
Çok güzel geçti canım.
Sevdik birbirimizi, instagramdan takipleştik bile o kadar yani :KK53:

Back
X