• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

İşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.
E düdüklü de dandik olacak.
Yani ben olsam almazdım bu paketi.

Kızlar bu arada mutfak eşyaları konusunda ahkam kesecek kadar tecrübem var.
Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönem :KK59: hem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.
valla ben çeyiz zamanı gezdim gezdim karaca schafer bernardo döndüm durdum deli gbi bu mağazalarda o mu bu mu diye. sonunda bi mağazaya girdim çarşıda. her türlü marka var. ve adamın kendi ithal getirdiği markalar vardı. o kadar gezdim günlerce gittim onu aldım geldim:) Çok kaliteli ürünler. ve mağazada her türlü şey var ve de fiyatları da normal yani uçuk değildi. heşeyimi ordan aldım sonunda. çatal kaşık takımları hisar . düdüklümü ordan almadım ama. çeyiz yapcak olanlara tavsiye ederim orayı hiiiiiç günlerce gezmeye gerek yok

nee duruyorsunnnn bana öneri yapsana yapsanaaaaa:KK70::KK70:

bernardodnun web sitesinden içeriğin tüm ürünlerini üzerine ücret vermek karşılığında seçebiliyorum :KK60:
müsait olunca sende bir bakarmısın kuzucan:KK53:
ya kızım bi dakka yaa. sen yeni evli değil misin ne diye takım alıyosun :S

yok ben yeni evli sayılmaz eskidim :KK70::KK70:
alacam işte alacam evlenirkene öyle çok kaliteli alamadımm şimdi yeni ve gıcır gıcırları görüyom hevesleniyom :KK23::KK23:
Sinokim kac yillik ewlisin sadece meraktan soruyorum.
Al kiz al walla insanin icinde kalir. Yeni cikam yemek takimlarini ben hic begenmedim yaa cicekli bocekli.benimkiler sade olmalii

Kizlar hafta sonu çaylı kek yaptim suppeerr oldu.mutlaka tavsiye ediyorum.ben ew kekini cok sewmem ama bu gercekten cok guzeldii

Kizlar hafta sonu çaylı kek yaptim suppeerr oldu.mutlaka tavsiye ediyorum.ben ew kekini cok sewmem ama bu gercekten cok guzeldii

ayyyy meleekkkk ben de geçen salı yaptm. şu an aklımdan geçiyodu akşam yapsam yine diyeeeee:confused::confused: çok güzel oluyo gerçekten :KK37::KK37:
içine kuru üzüm koymuştum bi de üstüne ceviz. kalanını kaynanama götürmüştüm. yedi bi güzel . Çok beğenmişti yüzünden belliydi. normalde hayatta yemez öyle şeyleri. eşim dedi ki ellerine sağlık çok güzel olmuş. bekleyince daha iyi olmuş dedi. kaynanamın gözleri açıldı böole :KK57: sen mi yaptın dedi :D:D:D:D:D

Back
X