Kalori Arkadaşım

Walla aynen oyle olmus:KK70:Tahminleriniz dogru cikti..normalde esimi cok kiskanir benden ama dün arkadaslarinin gazına geldi ellam:KK53:Bu iş en çokta kocişe yaradı:KK31:

Yorgunluktan ölüyorum bütün gün ayaktaydım saat 9 gibi ewe geldim yemek yedim, ütü yaptım, simdi oturdum, ütülediklerimi yerlestirmeye gücüm kalmadı:mad::mad:
Kiz burda dolancana denesene cicilerini :D :D

Kiz yoksam torunmu istiyor KV.. : D :D

EN MANTIKLISI CANM BENMKİ HEP KREŞTEYDİ ŞİMDİ ANAOKULUNDA YAZIN EVDE OLUO RESMEN MORONA BAĞLIO DEVAMLI TV
Yaaa benim kuzumda 3 yaşından beri kreşlerde, sırf bu tv zıkkımından kv birakmak istemedim.ben ewde oldugumda sınırlayabiliyorum, ama o aksama kadar tv izletiyodu cocuga...hemde saçma sapan kadın programları:KK11:

Kiz burda dolancana denesene cicilerini :KK70: :KK70:

Kiz yoksam torunmu istiyor KV.. : D :KK70:
Hic sorma laf döndü dolandı ikinci cocuga geldi, kendisininhaberi yok bixim calismalara basladigimizdan:KK16:
Kocis ewde yok gec gelcek, bende hiiiiç o kiyafetleri giyip uyuyan arinin gözüne çöp dürtmek istemiyom...

Geçer sanır beklersin
Üstündeki ağırlık
Nafiledir bekleyiş
Az yemektir tek çare
Yaz geliyorsa hele
Dombik kalmak bir yare
Ilık sular içilir
Ne varsa cırcır yapan yenir..

İşte bunların hepsine
Komple diyet denir..:KK70::KK70:

bu eserimi bize hitap ettim hatun kişiler..:KK36:
:KK70::KK70:
valla iyi kaynana bile sevilmio kardeşim ben onu gördüm ömrü hayatımda. benm kaynanam iyidir severim ama herhangi bi insanı sevdiğim kadar. bi komşumu bi sıradan arkadaşımı ne kadar seviosam işte. niye böyle acaba.
Tamamen katiliyom, prensip olarak rosalinda gibi düşünüyom en iyi kaynana hayatta olmayan
Kız sana bi gün kayfaltıya gelicem, kayınvalidenle de tanıştır beni.
Kiz senin bu kv meraki
kız anne tarafının hepsi aynı bölgede oturuyor, hayatta gitmem oraya:KK62:
gelecekse o gelsin en azından tek olur, yoksa dayısı teyzesi,büyük teyzesi,emmisi,yengesi amcası anaaammmmm çok bekler yakınına gitmemi:KK53::confused::KK70:
Gitme gitme gitme yaklasma onlara sakiiiiin ben yandim siz yanmayin.kv
KIZ BEN BU TOPİĞİ SEVİOM HEEE :KK68::KK68::KK68::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Bendeeeeeeeee

Ayyyyy yukardaki alıntiyi yapabildigime inanamadim, az kalsin kendi ellerimi opcektimmm:KK70:
sabah uyanipda topikte neler olmus diye bakarken okuyup anlamaya calisin yazdiklarimi, tipki benim bugun calisirken bi yandanda kocisden habersiz sizi okuyup anlamaya calistigim gibi..:KK70:yarin cok kaynatmayin, hepinizi öpüyomm iyi geceler yawru kuslarrr

Hic sorma laf döndü dolandı ikinci cocuga geldi, kendisininhaberi yok bixim calismalara basladigimizdan:KK16:
Kocis ewde yok gec gelcek, bende hiiiiç o kiyafetleri giyip uyuyan arinin gözüne çöp dürtmek istemiyom...

Herşeyden hayir vardir kiz..belkim uğurlu gelir ciciler.. ;)

Ayyyyy yukardaki alıntiyi yapabildigime inanamadim, az kalsin kendi ellerimi opcektimmm:KK70:
sabah uyanipda topikte neler olmus diye bakarken okuyup anlamaya calisin yazdiklarimi, tipki benim bugun calisirken bi yandanda kocisden habersiz sizi okuyup anlamaya calistigim gibi..:KK70:yarin cok kaynatmayin, hepinizi öpüyomm iyi geceler yawru kuslarrr

:D :D Ig..kolay gelsin..ay pardon iyi uykular diceedim.. :D :D

Allah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom ya :KK70: .. Totomla okumusum geçmişi :KK70: .. Prensiplerimi gözden geciriim tekrar.. :KK70:

delüüü yaaa tahmin ettim ama ne diyor bu dedim tamam prensipleri var da bu kadar da değildir dedim

o kadar kocişi giydirdim kv ile hafta içi çarşıya gittik ama yine kıyafet bulamadım dedi hatta en son kendisine de kıyafet aldığını söyledi bizde bize de göster dedik geçmişi prensiplerin okuma kız :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kv bana aldigi seyleri anlatcam demistim...dun elinde bi dunya posetle geldi, maaşını cekmis ordan çay partisine gitmis(kendi yasitlariyla 15 gunde bir bulusuyo, cok yakin arkadaslariyla bunada cay partisi diyolar:KK45:) iclerinden birinin oglu ewlencekmis aliswerise gitmisler hepberaber.o kadin gelinine alirken benimkide dayanamamis, süper indirimler warmis.bana 2 takim iç çamasiri wlmis biri kirmizi, digeri fuşya.3 takimda gecelik almis hepsi birbirinden sexy.mesela bi tanesi saks mawi diz üstünde arkasi çapraz ipli, önunde tam gögüs hizasinda 2şer düğme war kapak gibi açiliyo, digeri kırmızı saten.digeride gunluj penye.

kocisle gülmekten karnimiz agridi resmen, annemdeki fanteziye bak diyoo:KK70::KK31:

aklıma gelmişti :KK48::KK48::KK48::KK48:

walla senin kv de de bi yaptığı bir yaptığını tutmuyor kadın evlilik yıl dönümünüzde planladığınız tatile sizinle gelip aynı odada kalmak istiyordu şimdi de gecelikler almış :KK70::KK70:

ne yapalım canım düğün dedıgım gıbı maksimum kayınvalıdenın evı var erkeklerı oraya kadınlar bende olur tıkıstırırım ben onları yan yana yatırırım :KK70::phepside en az 70 kılo ama neyse

ev 3+1 canım cok sukur ama 4+1 de 5+1 de olsa zor o kadar ınsanı agırlamak bırde bende kalabılıga gelememe durumu var kalabalıga gırdım mı bana bırseyler olur suratım duser basım agrır annem dıyor sakınlestırıcı verelım sana kımselere bırsey deme dıye :KK45::KK45:

oyhhh ben sakinleştirici işine hayır demezdim, bende gelemem aşırı kalabalığa. nerdeyse kendi düğünümden kaçacaktım hatta:KK70::KK70::KK70:
millet içerde dans edio bilmem ne, biz kocişle bahçeye kaçıoz. millet bizi bulup yakalayıp götürüo, ilk boşlukta yine kaçıoz dışarı. çooooooooooooooooookkkkkk komikti düğün:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kv bana aldigi seyleri anlatcam demistim...dun elinde bi dunya posetle geldi, maaşını cekmis ordan çay partisine gitmis(kendi yasitlariyla 15 gunde bir bulusuyo, cok yakin arkadaslariyla bunada cay partisi diyolar:KK45:) iclerinden birinin oglu ewlencekmis aliswerise gitmisler hepberaber.o kadin gelinine alirken benimkide dayanamamis, süper indirimler warmis.bana 2 takim iç çamasiri wlmis biri kirmizi, digeri fuşya.3 takimda gecelik almis hepsi birbirinden sexy.mesela bi tanesi saks mawi diz üstünde arkasi çapraz ipli, önunde tam gögüs hizasinda 2şer düğme war kapak gibi açiliyo, digeri kırmızı saten.digeride gunluj penye.

kocisle gülmekten karnimiz agridi resmen, annemdeki fanteziye bak diyoo:KK70::KK31:

wuhuuuu kızzz ne demek istio, torun mu yapın diyo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kiz burda dolancana denesene cicilerini :KK70: :KK70:

Kiz yoksam torunmu istiyor KV.. : D :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yaaa benim kuzumda 3 yaşından beri kreşlerde, sırf bu tv zıkkımından kv birakmak istemedim.ben ewde oldugumda sınırlayabiliyorum, ama o aksama kadar tv izletiyodu cocuga...hemde saçma sapan kadın programları:KK11:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Hadi yatmayı hallettiniz bi şekilde yeme içme olayı ne olacak, kaç gün kalacaklar?
muhtemelen 3 gün düğünün ertesi gn 1 mayıs ya canım kalırlar
dün akşam yapacaktım aklıma sen geldin tırstım cuma günü birazcık yapacağım

sadece yatacak oda olsa sorun değil mutfağa bile serilip yatılır ama bunun yorganı yazdığı altına döşeği çarşafı var oğlu var yani yeme işi de posta posta halledilir bereketli yemekler yapılır çorba pilav yanına uygun bişey ama yatma işi beni çok boğardı

benide boğuyorlar ama dediğin gibi kendi ailem
Allah yar ve yardımcın olsun
amin inş

Offf...Allah yardimcin olsun per-i san sultanim..misafirhane Ögretmenevi v.s. falan yokmu yakinlarda agirlamak için...hem bide senin evin gelin evi deelmi ya ordami kalcak misafirler..

kız beni topa tutarlar misafirhanede kalırlarsa ağırlarımya hepsi benden olduğundan sıkıntı yok
Her valla ya doğru diyon..ama Allah yardim ediyor böyle zamanlarda ben ona inaniyorum..insanin kafasinda bututtugu şeyler bi bakmisin halloluyo..bide prensip olarak gelin olmak bi ayricalik olduğundan enbkotu ihtimal bi köşeye çekilip nazini yaparsin olur biter gamzenn gamzenn :)

dedim ben mi evleniyorum aslında ben evlensem bu kadar stres olmazdım sanırım
kız neyin nazını yapacak düğün oğlunun sünneti gelenleri kendi akrabaları :KK70::KK70:
ne diyecek ayy kvciğim çok işim var yorgunum annemlerle sen ilgilen mi diyecek :KK70::KK70:
dün dedim aslında demedim değil kv ben düğün günün gelin gibi gider salona otururum sen yemekleri yaparmısın dedım :KK57::KK57::KK57::KK57: bu aralar bi cesaret var bende

Allah kahretmesin kiz..bennkendi dugunubsaniyom ya :KK70: .. Totomla okumusum geçmişi :KK70: .. Prensiplerimi gözden geciriim tekrar.. :KK70:

Yaaaaa gülmekten karnim ağrıdı, allah senin iyiligini wersin emi deliiiiiiiiii
Bian gamzeni kendi oglunun sunnetinde kaynanasina naz yaparken düsundummmm:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın sultanlarımmm

oyhhh ben sakinleştirici işine hayır demezdim, bende gelemem aşırı kalabalığa. nerdeyse kendi düğünümden kaçacaktım hatta:KK70::KK70::KK70:
millet içerde dans edio bilmem ne, biz kocişle bahçeye kaçıoz. millet bizi bulup yakalayıp götürüo, ilk boşlukta yine kaçıoz dışarı. çooooooooooooooooookkkkkk komikti düğün:KK70::KK70::KK70::KK70:
ben ne yapacağım bilmiyorum elimde olmayarak bir sinir hali alıyor beni kendimi sürekli uyarıcam artık sakin ol sakin ol

muhtemelen 3 gün düğünün ertesi gn 1 mayıs ya canım kalırlar

amin inş

kız beni topa tutarlar misafirhanede kalırlarsa ağırlarımya hepsi benden olduğundan sıkıntı yok

dedim ben mi evleniyorum aslında ben evlensem bu kadar stres olmazdım sanırım

dün dedim aslında demedim değil kv ben düğün günün gelin gibi gider salona otururum sen yemekleri yaparmısın dedım :KK57::KK57::KK57::KK57: bu aralar bi cesaret var bende

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

günaydın sultanlarımmm

kız buaralar bende de bi cesaret var kv karşı, hayırlara gelsin bişey diyemiyo bu ara bana:21:

ben ne yapacağım bilmiyorum elimde olmayarak bir sinir hali alıyor beni kendimi sürekli uyarıcam artık sakin ol sakin ol

ben sakinleştirici almazdım düşünsene düğüne bu kadar hazırlanıyorsun sonra sakinleştirici alınca ya elin ayağın kalkmaz uyku hali alır mala bağlarsan düğünden hiç bir şey anlamazsın

bence de telkin et kendini sakinleş çekirdek ailenizin en güzel günlerinden biri her kes sizin için geliyor kimseyi kırmaya gerek yok

ben sakinleştirici almazdım düşünsene düğüne bu kadar hazırlanıyorsun sonra sakinleştirici alınca ya elin ayağın kalkmaz uyku hali alır mala bağlarsan düğünden hiç bir şey anlamazsın

bence de telkin et kendini sakinleş çekirdek ailenizin en güzel günlerinden biri her kes sizin için geliyor kimseyi kırmaya gerek yok
kız ben senin misafir konusundaki sabrına hayranım, ben deli oluom belli bi sayıyı aşınca. öyle durumlarda anam sağolsun her işime koşuyo da kurtuluom

kızlar bugün sıvı detoksuna başladım sadece 1 gün sürecek. hazırlığıysa 1 saatten fazla sürdü 45 dk eliptik yapmıştım üstüne 1 saattte de detoks menüsü hazırlayınca yatağa resmen düştüm ve direk bayıldım dün heralde 1 kg vermişimdir. anlıcanız bugün açııımmmmm

Back
X