Kalori Arkadaşım

1 dilim ağlayan kek yiyip kalorisinden dolayı ağlayacağıma hiç yemem daha iyi.
Zaten 1 dilim dişimin kovuğuna yetmez :D Boşuna damağımın tadını tadlandırmayayım :D :1::1::1:

Rabiaya kocamannnnnnnnn bi aferin :16::16: bende 1 ayda sadece sade kekten 1 dilim tek yedim insanın gözü görmeyince canı çok istemiyo

Rabiaya kocamannnnnnnnn bi aferin :16::16: bende 1 ayda sadece sade kekten 1 dilim tek yedim insanın gözü görmeyince canı çok istemiyo
evet cnm göz görmeyince gelmiyor aklına insanın. Birde artık herşeye kalori olarak bakıyorum. Bu çok güzel. :)

canım benim forumda sürekli kullanıcı girişi yapmam gerekiyor oturumumu sürekli açık tut diyebileceğim bir yer var mı?

evet cnm göz görmeyince gelmiyor aklına insanın. Birde artık herşeye kalori olarak bakıyorum. Bu çok güzel. :)

canım benim forumda sürekli kullanıcı girişi yapmam gerekiyor oturumumu sürekli açık tut diyebileceğim bir yer var mı?

Canım şifrenin sağında solunda yanında falan bir yerde beni hatırla yazıyor şifreyi girdikten sonra orayı tıklayıp öyle aç

slm kızlar
2 gündür bu siteye üye olmaya çalışıyordum en sonunda oldum :52: bende sizle beraber zayıflamak istiyorum.10 kilo vermem lazım ama ilk hedef 62 kilo olmak.daha önce 10 kilo vermiştim ama yemene dikkat etmediğin sürece tekrar alıyorsun.ben dün başladım yememe dikkat etmeye dün çok uğraştım üye olamamıştım.size bilgilerimi ve neler yaptığımı söylim.

33 yaşındayım boyum 1.64
kilo:68.400
dün yediklerim:
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı limon 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içtim
1 saat sonra 2 küçük parça peynir ve 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.
arada 1 bardak 5 i bir arada çay içtim.
öğlen 2 dilim kepek ekmeği ile tarhana çorbası içtim.
arada acıktım 3 adet kayısı kurusu yedim.
akşamda 2 dilim kepek ekmeği ile bol yeşil salata ve yoğurt yedim.
sonra 8.30 gibi 1 mandalina yarım armut ve küçük bir muz yedim.
10 gibi de yine kayısılı form bitki çayı içtim.
bugünse;
sabah yine kalkar kalkmaz yine limonlu elma sirkeli ılık suyumu içtim bir bardak.
1 saat sonra 2 dilim kepek ekmeği ile 2 küçük peynir 2 zeytin 1 salatalık ve 4 çeri domates yedim.
şimdi yine bitki çayı içme vaktim :52: ve bunların yanında en az 2 litre su içiyorum.
benden şimdilik bu kadar kızlar....

slm kızlar
2 gündür bu siteye üye olmaya çalışıyordum en sonunda oldum :52: bende sizle beraber zayıflamak istiyorum.10 kilo vermem lazım ama ilk hedef 62 kilo olmak.daha önce 10 kilo vermiştim ama yemene dikkat etmediğin sürece tekrar alıyorsun.ben dün başladım yememe dikkat etmeye dün çok uğraştım üye olamamıştım.size bilgilerimi ve neler yaptığımı söylim.

33 yaşındayım boyum 1.64
dün yediklerim:
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı limon 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip içtim
1 saat sonra 2 küçük parça peynir ve 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim kepek ekmeği yedim.
bugünse;
sabah yine kalkar kalkmaz yine limonlu elma sirkeli ılık suyumu içtim bir bardak.
1 saat sonra 2 dilim kepek ekmeği ile 2 küçük peynir 2 zeytin 1 salatalık ve 4 çeri domates yedim.
şimdi yine bitki çayı içme vaktim :52: ve bunların yanında en az 2 litre su içiyorum.

hoş geldin aramızaaaa:3::3::3:

İnşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :34:

Hep beraber incecik olcaz:16::16:

hoşbulduk kızlar azimliyim vereceğim bu kiloları bugün regli oldum ama bozmak yok birbirimize destek olarak bu kiloların üstesinden geleceğimizden eminim önemli olan istikrarlı olmak gerisi gelir zaten:34:

hoşbulduk kızlar azimliyim vereceğim bu kiloları bugün regli oldum ama bozmak yok birbirimize destek olarak bu kiloların üstesinden geleceğimizden eminim önemli olan istikrarlı olmak gerisi gelir zaten:34:

slm kızlar

33 yaşındayım boyum 1.64
dün yediklerim:
bugünse;

Hoşgeldinn. :3: İnş. birlikte güzel güzel zayıflayıp verdiklerimizide geri almayacağız. :8::8:
Beslenmene baktım çok güzel dolu dolu . Ben genelde az ve kalorisi bol şeyler yediğim için bana çok güzel geldi :1::1::1::1:

Evet kızlar topiğimiz azim ve kararlılık dolu hepimiz kararlı ve istikrarlıyız gidecek bu kilolar başka yolu yok:124::124::124:

günaydın kızlar:3::3::3:

Ben dün geceden beridir uyuyorum geçmiyo bu grip pöff:43::43:

Cimcimecim hasta olduğum için spor yapamıyorum malesef:14:

Ayy rabiacım çok incesin çok teşekkür ikisini de denedin mi nasıl oldu tatları:44:
iyileşir iyileşmez spora devam canım:27::27:
1 dilim ağlayan kek yiyip kalorisinden dolayı ağlayacağıma hiç yemem daha iyi.
Zaten 1 dilim dişimin kovuğuna yetmez :D Boşuna damağımın tadını tadlandırmayayım :D :1::1::1:
ben yedim hiç yemeyeceğim diye kendimi şartlandırırsam patlıyorum yedim kalorisini hesapladım kaloriyi geçmedikçe zarar görmüyorum kendimi avutuyorum işte:1::1: sonra içim rahat etmezse leslie 5 mil patlatıyorum yakıyorum yediğimi rahatlıyorum:16:
slm kızlar

33 yaşındayım boyum 1.64
dün yediklerim:
bugünse;

canikom onu işaretliyorum ama olmuyor :26:
selam hoşgeldin inşallah verirsin kalori sınırın kaç spor yapıyor musun neler yapyorsun yani kısaca:34:

canikom onu işaretliyorum ama olmuyor :26:

aaa neden acaba diğer şifrelerinde siliyor mu yoksa sadece kk özel oluyo eğer bütün şifrelerin siliniyorsa belki bilgisayar otomatik olarak geçmişi siliyordur ve şifreler kaydedilmiyordur:44:

belkide dediğin gibidir melekciğim.

biriniz bana leslienin ne olduğunu anlatabilir mi anlayabileceğim şekilde lütfeen.

canım ben hiç kalori hesabı yapmadım nasıl olduğunu biliyorum desem yalan olur ama bundan sonra bende düşünüyorum kalori hesabı yapmayı araştırıp öğrenecez artık:1:spora gelince spora 2.hafta başlayacağım hastada oldum bugün hiç çekilmez şimdi spor ama ben bölgesel çalışacam daha önce yaptığım hareketler vardı youtube dan açıp yapıyordum çok faydasını gördüm.bende kalça takıntısı var düz kalçam onun için 8 Minute Buns - YouTube ,göbek içinde 8 Minute Abs - YouTube bu hareketleri yapacam.öncesinde de 5 dk ısınma hareketlerini yapıyorum.

ben yedim hiç yemeyeceğim diye kendimi şartlandırırsam patlıyorum yedim kalorisini hesapladım kaloriyi geçmedikçe zarar görmüyorum kendimi avutuyorum işte:1::1: sonra içim rahat etmezse leslie 5 mil patlatıyorum yakıyorum yediğimi rahatlıyorum:16:

selam hoşgeldin inşallah verirsin kalori sınırın kaç spor yapıyor musun neler yapyorsun yani kısaca:34:[/QUOTE]

bu 3 mil canım..
[video=youtube;xRScb2l4Z4g]https://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g[/video]

canım ben hiç kalori hesabı yapmadım nasıl olduğunu biliyorum desem yalan olur ama bundan sonra bende düşünüyorum kalori hesabı yapmayı araştırıp öğrenecez artık:1:spora gelince spora 2.hafta başlayacağım hastada oldum bugün hiç çekilmez şimdi spor ama ben bölgesel çalışacam daha önce yaptığım hareketler vardı youtube dan açıp yapıyordum çok faydasını gördüm.bende kalça takıntısı var düz kalçam onun için 8 Minute Buns - YouTube ,göbek içinde 8 Minute Abs - YouTube bu hareketleri yapacam.öncesinde de 5 dk ısınma hareketlerini yapıyorum.

selam hoşgeldin inşallah verirsin kalori sınırın kaç spor yapıyor musun neler yapyorsun yani kısaca:34:
[/QUOTE]

kalori hesabı çok kolay geldi bana canım çikolata yiyip kaloriyi aşamayınca sorun yok hoş ben bugün bozdum sanırım diyeti:26: benim kullandğm bi site var fittingo onda kolaylıkla hesaplayabilirsin:34:
bide bu videolar bana çok sıkıcı geliyo canım ya sana yaptğm videolardan birkaçını göstereyim onlar daha eğlenceli geliyor bana:10:

[video=youtube;iGJQgpxNVXU]https://www.youtube.com/watch?v=iGJQgpxNVXU&list=PLYgVKKyEx8yTDZMNNj8GST9x6uL6b5cHU[/video]

Back
X