Kalori Arkadaşım

Selam kızlar, kalori hesabı tutarak 2013 mart ayı başında başladım ve Haziran ayının ilk haftasına kadar 8 kilo verdim.
yani 65 kg den 58 e düştüm ama sonra bırakıp tekrar aldım.

İnternetten araştırdım, kilomu sabit tutmak için günlük almam gereken kalori miktarını öğrendim ve miktardan 400-500 kalori eksik aldım ve oldu. İnternetten birde kalori listesi dökün, buzdolabının üstüne yapıştırın + bilgisayarda saklayın oluyor..

Ben şuan 64 kg yim aldım yani dikkat etmedim.. Şuan spora başladım ve kalori hesabı yapıyorum bakalım neler olacak

Selam kızlar, kalori hesabı tutarak 2013 mart ayı başında başladım ve Haziran ayının ilk haftasına kadar 8 kilo verdim.
yani 65 kg den 58 e düştüm ama sonra bırakıp tekrar aldım.

İnternetten araştırdım, kilomu sabit tutmak için günlük almam gereken kalori miktarını öğrendim ve miktardan 400-500 kalori eksik aldım ve oldu. İnternetten birde kalori listesi dökün, buzdolabının üstüne yapıştırın + bilgisayarda saklayın oluyor..

Ben şuan 64 kg yim aldım yani dikkat etmedim.. Şuan spora başladım ve kalori hesabı yapıyorum bakalım neler olacak

selam canım :3:
benim de vermem gereken 6 kilo var ben hesapladım günlük 2100 almam gerekiyormuş ben 1100 1200 civarında tutuyorum spor da yapıyorum veririz inşallah:40:

bende her sene en az 10 kilo kadar veriyorum bahar aylarında. kışın kat kat giyinip kendimi aynalarda öyle kocaman görüp başlıyorum. oldukça da kolay oluyor kalori miktarını azalt biraz hareketlen geç saatte yeme falan.
ama sonra biraz ara veriyim diyip bıraktığım an kilolar geri dönmeye başlıyor. :( bu defa 10 kiloyla bırakmayacağım ama sonrasından korkmuyor değilim. üstelik bir de çok 20 kgdan fazlası olunca insanın vermesi kolay oluyor başlarda sonra takılıyor ve kilo verememek çok büyük stres yaratıyor. bu döngüden kurtulmak istiyorum.
umarım birbirimize destek olarak bir yol buluruz

bende her sene en az 10 kilo kadar veriyorum bahar aylarında. kışın kat kat giyinip kendimi aynalarda öyle kocaman görüp başlıyorum. oldukça da kolay oluyor kalori miktarını azalt biraz hareketlen geç saatte yeme falan.
ama sonra biraz ara veriyim diyip bıraktığım an kilolar geri dönmeye başlıyor. :( bu defa 10 kiloyla bırakmayacağım ama sonrasından korkmuyor değilim. üstelik bir de çok 20 kgdan fazlası olunca insanın vermesi kolay oluyor başlarda sonra takılıyor ve kilo verememek çok büyük stres yaratıyor. bu döngüden kurtulmak istiyorum.

mehaba hoşgeldin :3:
evet biraz verince hemen salıyorum bende oluyor öyle ama verdikçe gaza gelmek lazım aslında... hem iyi 10 kilo verebiliyormşsun devamını da verirsin kolay gelsin

hoşgeldin cnm. inş vericez bu kiloları benimde çok fazla kilom var :43::43: gayret ediyorum bende birlikten kuvvet doğacak inş.

Cimcime canım videolar için çok teşekkür ederim evde bakıpuygulayacağım inş. Çok saol daha başkada varsa ekleyebilirmisin sana zahmet:17:

Çok saol tatlım. tşk ederim.
Bu arada ben ortalama 800 - 900 kalori almaya çalışıyorum günde sizce fazla mı?:18:

fazla değil tabiki de 1000 altında alınan kalori sağlık açısından tehlikeli olabliyormuş sağlığımızdan olmayalım canım sen 1000 al bence en az ihtiyacın kaç kalori?

Merhaba kızlar ben daha iyileşemedim hala salya sümük uzanıyorum malesef sabahtandır uyuyorum birazcık bile iyileşme belirtisi

yok:43::43:

Melek Kıyamam sana :( cimci më cnm 1000 kalori alırsam Kilolari da azalma olurmu ki

arkadaşlar bugünde bitti ama gündüz canım bir şeyler yemek istemese de akşam zor tutuyorum kendimi tam bir nefisle mücadele inşallah biz bu mücadeleyi kazanacağız sabrın sonu selamet demişler:1:

arkadaşlar bugünde bitti ama gündüz canım bir şeyler yemek istemese de akşam zor tutuyorum kendimi tam bir nefisle mücadele inşallah biz bu mücadeleyi kazanacağız sabrın sonu selamet demişler:1:

ben bugün diyet yapamadım maalesef tatlı krizlerinden :50::50::50:
akşam bitiriyor zaten ya yemedin mi tamamdır :52::52:

İyi akşamlar kızlar hala aynı salya sümüğüm ama geçecek inşallah:16:

Menümü yazayım

Sabah= yarım armut+ 1 tane kivi+ 1 kase lahana çorbası
Öğle= brokoli kavurması + 1 kase lahana çorbası
Ara Öğün= nane limon
Akşam=1 kase lahana çorbası

Malesef hasta olduğum için birşey yiyemiyorum :43::43::43:

çok geçmiş olsun :(
evde varsa zencefil karanfil ya da karabiber içeren bir çay içebilirsin. üçü de antibiyotik etki yapıyor ve metabolizmayı da hızlandırıyor. yemeklerine acı biber ekleyebilirsin bu da işe yarıyor soğuk algınlıklarında. umarım hemen atlatırsın.

cimcimeciğim fittingoda günlük kalori limitim 567 gözüküyor. 567 de çok az olduğu için genelde hep geçiyorum :(

melekciğim hemencecik iyileş de aramıza dön :(:(

akşamları gerçekten nefisle mücadele etmek zor oluyor geceler uzun yiyecekler mükemmel ama bende dayanmaya gayret ediyorum.

Bu sabah tartıldım ve 88.8 kiloyum çokk mutluyu m cumartesiye kadar 87 leri görürüm inş. :):8::8::8:

Back
X