Kalori Arkadaşım

canım ne yap biliyo musun ben dizi falan hiç izlemem ama spor yaparken vakit geçsin diye çalıkuşunu izliyorum açıyorum leslie yi de açıyorum küçültüp sağ alta alıyorum vakit daha kolay geçiyor tv açıp da yapabilirsin yokda diğer türlü çok sıkılıyorum:50::50:

ayy çok zekice bende hakan dede tarih videosunu açıp yapayım bari boş geçmemiş olur teşekkürler fikir süper:15::15:

kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyle :53::53::52::52: çildireceğimmmmm:52::52:
Ayy ne güzel ben en fazla yarım saat yapabiliyorum sonra belim acıyo yanaklarım kızarıyo ve ölüyormuş gibi hissediyorum:43::43:
melekciğim bendensin gel yanıma :38::38::38::16:

olmayacak şey değil melekciğim diyet+spor devam et yeter ki istikrarlı ol gör bak ne güzel oluyor:16:
kızlar hepiniz o kadar tatlısınız ki :) ama bu spor nasıl yapılıyor ben 8 dakikalık olanlardan yapıyorum leslie nerden bulabilirim ilk başlangıcını..

yarışalım mıı:9::9::9::9:

canım eminim sen beni geçersin ama tamam en azından destek oluruz senin kilon yaşın ve boyun kaç

benim uyacağım kalori ne sizce kızlar Bazal Metabolizma : 1378 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1722 kcal/gün

kız nasıl o kadar yaktın çabuk banada söyle :53::53::52::52: çildireceğimmmmm:52::52:

kızlar hepiniz o kadar tatlısınız ki :) ama bu spor nasıl yapılıyor ben 8 dakikalık olanlardan yapıyorum leslie nerden bulabilirim ilk başlangıcını..

canım eminim sen beni geçersin ama tamam en azından destek oluruz senin kilon yaşın ve boyun kaç

olsun canım maksat biraz eğlence olsun biraz rkabet olsun:1:
24 yaşındayım 58 kilo boy 1.62

Kizlar hepinize gunaydin. Dün gece 02.30 gibi yattigim için size denemedim. Leslie 5 mil yaptım canım çıktı çok fena yoruldum buda şişman olmanın bir diğer zarari:( sonra mutfağa girdim 2 tepsi şu böreği açtım :)1 tepsisi pişir dim suan 2. Tepsi pisiyor:) bu aksam söz var oraya gideceğim bu hazırlık ondan. Ha birde yaş pasta yaptım. Ins hepsi güzel olmuştur. Bunca şey önümde dururken ben yumurta haşlama yapıyorum :( inş. Aksama fazla kaçırma m bu arada kilim 88.50 :)

günaydın kızlar
nasıl gidiyor diyet keyifler nasıl? loopdido senin işin çok zor akşama umarım kaçırmazsın fazla ama çok yemek istersen 6 da ye gece bırakma ve nefsini köreltecek kadar ye ki yediklerini biraz yakabilesin geç saate bırakırsan işin daha da zor olur karar seenin:53:
kızlar mümkün olduğunca yemeğinizi akşam 6.dan 7 den sonraya bırakmayın zayıflama da bu çok önemli......

Canlar im inş azıcık yiyeceğim gözüm kalanları peşi më alıp yarın yiyeceğim. Önümde koskoca şu böreği bense onu değil nohut haşlama ve yoğurt yiyorum. Orada bak ya :P

Günaydın kızlarrrr ben daha kahvaltı yapmadım ama dikkat ederek ilk kalori gününe bismillah dedim Allah hiçbirimizi utandırmasın an itibari ile kilom 57.7

sabah yediğimi yazayım 1 tane mercimekli börek (sigara böreğinden biraz büyük ama kalorisini bulamadım) 1 tane kibrit kutusu peynir 4 zeytin...hayatta doymam diyordum ama doydum şimdide bitki çayımı içicem

Benim bugunku menumde soyle

Sabah: ispanakli yumurta. Peynir. Bi bardak cay
Ara: biraz findik
Oglen: bi parca biftek . Yogurt
Ara:hicbisey
Aksam: salata . Yanina bilmiyorum henuz:)

Back
X