Kalori Arkadaşım

merhaba kızlar iyi akşamlar herkeslere biz bugün annemle gezmelere pazarlara gittik pek gezdik yaa

Sabah kahvaltı da tost yaptım kepek ekmeğinden içine yarım domateste doğradım güzel oldu yanınada şekersiz çay ve 1 kaşıkyoğurtla

1çay kaşığı reçel

Tabi erkenden çarşı pazara gidince öğle yemeği yok onun yerine yarım paket eti form ve 1 elma yedim ve 1 top küllah sade

dondurma:18::18: ve başka birşey yok:17:

Kızlar ya ben dün sabah 80.5 çıktım ama dünden beri 81 çıkıp duruyorum birşey yemedim ki öyle oldu şimdi dün mercimek çorbası içtim

o kadar bugünde yemedim ve çok dolaştım geldim baktım malesef yine aynı ya neden böyle oldu ki:43::43::43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize gunaydin. Pazar gününüzun çok güzel ve az kalorili geçmesi dileğiyle :)
Melekcigim üzülme vücudun bazen öyle dengesizliklerj oluyor. :D. Inan misiniz dün akşam hicbirsey yeme dim
Bu sabah tartı l dim ve 88 çıktım :) çok mutlu oldum. Bugün artık güzelce herseyden yiyeceğim leslie de yapacağım dengeleri diye düşünüyorum. Inşallah kilo almam 1 günde :D Bu arada kandilin kutluyorum. Birbirimize duaların ında yer vermeyi unutmayalım :)

Gunaydin kizlar kandilinz kutlu olsun. Bugun eltimlere gitcez. Dolmalar hamur isleri felan var menüde. Cok kacirmam ins. Kilom sabah 87.6geldi . Bugun.bir hafta oldu tam.91dim. Guzel gidiyorum dimi. Optum iyi gunler

Günaydın kızlar

öncelikle kandilinizi kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim.Diyete başlayalı bugün 6 .günüm yarın tam 1 hafta olacak tartı da kaç çıkacam hedefime ulaşabilecek miyim bakalım.Akşamları diyete uymakta zorlansam da bırakmayacağım peşini zaten yarından sonra amacıma ulaşabilirsem haftanın bir günü az da olsa istediğim bir şeyden yiyecem fazla zorlamayacağım kendimi çok hızlı kilo vermek istemiyorum.Hızlı verilen kilolar hızlı geri geliyor etrafımda gördüğüm kadarıyla:50:

Gunaydin kizlar kandilinz kutlu olsun. Bugun eltimlere gitcez. Dolmalar hamur isleri felan var menüde. Cok kacirmam ins. Kilom sabah 87.6geldi . Bugun.bir hafta oldu tam.91dim. Guzel gidiyorum dimi. Optum iyi gunler

günaydın canım senin ve aileninde kandili kutlu olsun.bu oturma işleri çok sinir bozucu oluyor gidesim gelmiyor böyle zamanlarda çünkü yesen olmuyor yemesen olmuyor tam bir eziyet:18: inşallah kaçırmazsın bence şöyle yap menüden içlerinde en çok sevdiğin bir şeyden çok az ye hepsinden yiyeyim dersen ucu kaçar :43: akşamda sadece 6 ile 7 arası meyve ye ki dengelemiş ol nacizane tavsiyem....

Günaydınnn kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. Sağlıklı ve dilediğimiz kiloda daha nice kandillere erelim.

Diyetarkadasim leslie nin kalorisini nereden bulucam kızlar yardımcı olur musunuz???

Son düzenleme:
Şu mübarek gece hürmetine Bizleri bağışla, öyle bir dünyada hayata gözlerimizi açtık ve öyle bir alemde yaşıyoruz ki, önümüzde tuzak, arkamızda tuzak; uğrayıp geçtiğimiz her yerde nefis, şeytan ve aynı takımdan binlerce ifrit ağını germiş av bekliyor; yol boyu yüzlerce fitne ocağı ve isi-dumanı gelip sinelerimize oturuyor. İnayetine ihtiyacımız açık, çaresizliğimiz her halimizden belli; bizleri yara-bere almadan hedefe ancak Sen ulaştırabilir ve bu güne kadar elli defa çatlamış, kırılmış ruh dünyamızı da ancak Sen tamir edebilirsin. İçimizi Sana döküyor, kusurlarımızı Sana açıyor ve bize yeniden insan olma yollarını göstermeni diliyoruz ya Rabbi!
Ey yüceler yücesi!
Efendimiz Hazreti Muhammed'e,
Muallâ aile efradına ve bütün ashab-ı güzînine salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya rabbi!..

Amin, Amin, Amin.. :16::16::16:

Kızlar Mevlit kandiliniz hayırlı olsun Dualarınızda beni de unutmayın olur mu kpss için bana dua eder misiniz:17::17::17:

K8zlar napiyonuz

hayırlı akşamlarrrr:3::3::16: canım evimizde bayram telaşı var annem güzel yemekler yapıyor tatlılar yapıyor bende Efendimiz (sav) için

sütlü irmik topları yaptım inşallah çoook güzel olmuştur bakalım bugün orucum hiç acıkmadım galiba bünyem pek alıştı aç kalmaya:1:

akşam burda yokum camiye gidecez giremem hepinizi çoook çooook öpüyorum muccuklar muccuklarrrrrr:16::16::16:

Şimdiden menümü yazayım

Sahur= 1 bardak süt+ 1 haşlanmış yumurta+ 1,5 kepekli ekmek+yarım kibrit kutusu labne + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

İftar=1 porsiyon lahana sarması+ 1 kase tarhana çorbası+ belki 1 tane irmik topu yerim :1:

İşte bu kadar tekrardan muccukkklarrrrrrrr:54::54::54:

hayırlı akşamlarrrr:3::3::16: canım evimizde bayram telaşı var annem güzel yemekler yapıyor tatlılar yapıyor bende Efendimiz (sav) için

sütlü irmik topları yaptım inşallah çoook güzel olmuştur bakalım bugün orucum hiç acıkmadım galiba bünyem pek alıştı aç kalmaya:1:

akşam burda yokum camiye gidecez giremem hepinizi çoook çooook öpüyorum muccuklar muccuklarrrrrr:16::16::16:

Şimdiden menümü yazayım

Sahur= 1 bardak süt+ 1 haşlanmış yumurta+ 1,5 kepekli ekmek+yarım kibrit kutusu labne + 1 çay kaşığı kızılcık reçeli

İftar=1 porsiyon lahana sarması+ 1 kase tarhana çorbası+ belki 1 tane irmik topu yerim :1:

İşte bu kadar tekrardan muccukkklarrrrrrrr:54::54::54:

Allah kabul etsin canım orucunuda dualarınıda inşallah bizleri unutmamışsındır.
Canım birde sorum olacak 1 porsiyon ne kadar olacak mesele lahana sarmasında fln bunlara biryerden bakıyormuyuz???

Son düzenleme:
Slm.bugun.menum:
Sabah: bir yumurta. Bi bardak cay. Salatalik domates
Ara:bir elma
Oglen. Bi bardak cay findik badem fln
Ara.yok
Aksam. Iki kuru patlican.dolmasi. sarimsakli.yogurt. iki uc catal salata

Bi kucuk elma

Son düzenleme:
Allah kabul etsin canım orucunuda dualarınıda inşallah bizleri unutmamışsındır.
Canım birde sorum olacak 1 porsiyon ne kadar olacak mesele lahana sarmasında fln bunlara biryerden bakıyormuyuz???

Amin amin amin :16:Canım açıkçası bir yerden bakmıyorum göz kararı insafıma kalmaş:1: dışarıdaki porsiyonları göz önüne getirerek karar verebilirsin zaten 1 porsiyon yemekle hiçbir zaman doymuyorsun ordan 1 porsiyon olduğunu anlarsın:9: canım pilavı kaşık hesabı hesaplaya bilirsin sarmaları da tane hesabı hesaplaya bilirsin

Amin amin amin :16:Canım açıkçası bir yerden bakmıyorum göz kararı insafıma kalmaş:1: dışarıdaki porsiyonları göz önüne getirerek karar verebilirsin zaten 1 porsiyon yemekle hiçbir zaman doymuyorsun ordan 1 porsiyon olduğunu anlarsın:9: canım pilavı kaşık hesabı hesaplaya bilirsin sarmaları da tane hesabı hesaplaya bilirsin

Anladım canım çok sağ ol yardımların için 😃😃😃😃😃

kızlar günaydın. Hayırlı sabahlar ve kalorisiz güzel haftalar.
Dün yiyemediğim bir çok şeyden yedim ve sabah tartıldım 88.7 çıktım . Üzüldüm ama pes etmek yok nasıl alıyorsam öyle vericeğim inş. Aslında çokta yemediydim :43::43:

Bu sabahta güzel bir kahvaltı yaptım. Akşamada evde misafirim var bakalım nasıl az yiyeceğim :43::43:

Back
X