Kalori Arkadaşım

İyi geceler Kızlar
Bugünkü Menüm:

Her zamanki gibi sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkeli limonlu suyumu içtim.
4 küçük çeri domates
4 sivri biber
3 küçük dilim beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği (sabah 1.5 yazmıştım ama yiyemedim.)
1 bardak beyaz çay
Öğle : 6 kasık pilavın üstüne 2 küçük kepçe etli nohut döktüm yanına da 4 kaşık yoğurt yedim.
Akşam : 1 tabak salata 4 kaşık yoğurt yedim.
Ara:1 elma,orta şeker Türk Kahvesi ve 5'i bir arada içtim.

Sabah 30 dk spor yaptım kahvaltıdan önce şimdi de bir 20 dk daha yapacağım.Benden bugünlük bu kadar kızlar:52:

Günaydın kızlar
Sitede yine kimsecikler yok açılışı ben yapayım.Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak elma sirkeli ılık suyumu içtim ardından 35 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapıyorum.
Kahvaltı Menüm :
1 haşlanmış yumurta+4 ince sivri biber+2 çeri domates+2 siyah zeytin+4 küçük parça beyaz peynir+2 dilim çavdar ekmeği+beyaz çay
Güzel ve kalorisiz bir pazar diliyorum kızlar:1::1::1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Herkese hayırlı pazarlar :3:
$images.webp

Yemekte içilen su hazımsızlık yapar'
"Su 24 saat içilmelidir. Ancak yemek sırasında içilmemeli. Çünkü mide asidini sulandırır, hazımsızlığa neden olur. Her gün azar azar yudum yudum 2.5 litre su tüketilecek. En önemli kriter, idrar rengi, açık limonata renginde olacak. Öyle değilse vücuda yeterli su girmiyordur. Bu nedenle de bağırsaklar çalışmıyor. İşte bu sebeple Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri de kabızlıktır. Kabızlık ise, metabolizmanın bozulduğunun en basit ve en önemli göstergesidir, belirtisidir. Ciddi bir sağlık sorunudur." (Alıntı)

Paylaşmak istedim:34::16:

Günaydın kızlar
Sitede yine kimsecikler yok açılışı ben yapayım.Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak elma sirkeli ılık suyumu içtim ardından 35 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapıyorum.
Kahvaltı Menüm :
1 haşlanmış yumurta+4 ince sivri biber+2 çeri domates+2 siyah zeytin+4 küçük parça beyaz peynir+2 dilim çavdar ekmeği+beyaz çay
Güzel ve kalorisiz bir pazar diliyorum kızlar:1::1::1:

Canım bende sirkeli ballı su içiyorum 3-4 gündür sana katıldım:34::32:

Mutlu pazarlar kızlar.
Sanırım yaklaşık 15 gündür falan kendimi tutarak diyetteyim :) ama kalori saymaya ( burda da yazmıştım ilk başladığımda ) başlayalı daha 6 gün oldu tartım 2 kilo eksik gösteriyor :) Gerçi ben dijital bir tartı alana kadar buna güvenmicem ama bir bakımada bu tartı beni önce 63 gösteriyordu şimdi 61 yani doğru olabilir yinede :)

O zaman üzülme canım isteyerek olmamış hiç bir şey:1: bende bugün kendime kepekli makarna aldım canım makarna isteyince yaparım diye (ki hep ister bayılırm ama tutuyorum kendimi:1:)

Bu arada diyet arkadaşımdan bugün 10 kilo vererek gümüş madalya kazandımmmmmmmmm:32::46::65::65:

Selam kızlar :)

Masalcım tartıda da 10 kilo vermiş görünüyor musun?

Kızlar bu arada bugün 30 Day Shred in 1. levelin 20 dksını falan yaptım, beni hiç zorlamadı. Bu egzersizleri yapanların before-after fotoğraflarını gördüm, baya da bi araştırma yaptım, beni epey gaza getirdi. Tam olarak başlamayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi başlayacağım. Diyetle birlikte sonuç alacağımı düşünüyorum ve çok istiyorum. Leslie den daha iyi bence. Bi inceleyin derim.

Çok iyi, çok sevindim senin adına Melekcim :) Ayrıca demek ki diyetarkadaşım gerçekten doğru hesaplıyor kalorileri, bi güvenim geldi siteye :)

evet canım bende öyle oldu kilom ilk 90 dı ona göre veriyordu site 82 yaptıktan donra değişti az gösterdi bende tekrar 90 yaptım ona göre doğru oldu:1:

Canım bende sirkeli ballı su içiyorum 3-4 gündür sana katıldım:34::32:

aaaa öyle mi faydasını görecek misin sende bakalım.geçenlerde markette gördüm elma sirkesinin ballısı da varmış bilseydim başta ondan alırdım:44:şimdi 1.5 şişe var bizde bitince bende ondan deneyecem bakalım nasıl olacak içimi daha rahat ve mideye dokunmuyor sanırım.

aaaa öyle mi faydasını görecek misin sende bakalım.geçenlerde markette gördüm elma sirkesinin ballısı da varmış bilseydim başta ondan alırdım:44:şimdi 1.5 şişe var bizde bitince bende ondan deneyecem bakalım nasıl olacak içimi daha rahat ve mideye dokunmuyor sanırım.

Canım ben elma sirkesiyle balı karıştırıyorum öyle içiyorum ballısı mı çıkmış acaba hakiki bal mı içindeki bilemedim şimdi :44:

Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile Zayıflama Formülü

Sabahları içilmesi çok önemlidir. Çünkü metabolizmanızı sabahtan hızlandırısanız, kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Her öğün içebilirsiniz. Bir bardak ılık suyun içine bir-iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip, karıştırıyoruz.
Elma sirkesi ve bal karışımının pek çok faydası vardır. Metabolizmayı hızlandırır. sindirimi kolaylaştırı. Böylece kilo vermenize yardım eder. Elma sirkesi, bal ve ılık su, güzel bir diyet ve egzersiz programı ile desteklenirse, düzenli kilo vermenizi sağlayabilir.

İyi akşamlar kızlar:3: ben çok bitap düştüm oy:1: 2 mil leslie yaptım da kaç gündür yapmıyordum bugün yapayım dedim pek yoruldum :23:

Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim kepekli ekmek+ 3 dilim keçi peyniri+ 2-3 dilim salatalık+ 1 tane yağsız domates kızartması+ 2 yeşil zeytin

Ara Öğün= 1 fincan sütlü kahve

Öğle= 1.5 porsiyon bulgurlu köfte yemeği+ çeyrek kepekli ekmek

Akşam= yarım yeşil elma

Bulgurlu köfteyi pek severim o yüzden biraz fazla kaçtı tuttu ondan akşamda yarım elma yedim :34:

Kızlar bu arada bugün 30 Day Shred in 1. levelin 20 dksını falan yaptım, beni hiç zorlamadı. Bu egzersizleri yapanların before-after fotoğraflarını gördüm, baya da bi araştırma yaptım, beni epey gaza getirdi. Tam olarak başlamayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi başlayacağım. Diyetle birlikte sonuç alacağımı düşünüyorum ve çok istiyorum. Leslie den daha iyi bence. Bi inceleyin derim.

incirim bana haber ver birlikte başlayalım ya hiç spor düzni kalamdadı bende üstelik bugün etliekmek yedim:52::52::52: üstüne de sütlaç :36::36::36: daha ffenası olamazde heralde:27:

incirim bana haber ver birlikte başlayalım ya hiç spor düzni kalamdadı bende üstelik bugün etliekmek yedim:52::52::52: üstüne de sütlaç :36::36::36: daha ffenası olamazde heralde:27:

Cimcimecim hayırlı olsun aldığın kaloriler:1: kız resmen cinayet işlemişsin:52:

Back
X