Kalori Arkadaşım

Kizlar yazdiklarinizi okudum . K.bakmayin bende haftasonları pek aktif olamiyorum. Melekcigim 11 kilo verdin dile kolay o kadarcik da zayifladin desinler:)))) maşallah daha cok zayiflariz ins.

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor:3::3:

Bugün misafirlerimiz vardı bazıları yatıya da kaldı hala var yani:1: Çok korktuğum gibi olmadı ama yine pilav,tatlı ve börek yedim
:26:Menümü paylaşayım

Sabah= 2 dilim kızarmış kepek ekmek + 3-4 dilim peynir+ 3 dilim sucuk+ şekersiz çay

Öğle= 1 porsiyon pilav+3-4 parça didilmiş tavuk göğsü+ 1 porsiyon kabak meftünesi

Ara Öğün= 1 dilim avcı böreği + çeyrek dilim kadayıflı tavuk göğsü

Evet kızlar bugünlük böyle oldu gelen misafirler 1 aydır görmüyorlardı beni durup durup zayıflamışsın dediler pek mutlu oldum tabi 90 nerde 79 nerde:1::32::64::66::66::82:

Bugünlük alınan kalori miktarı = 817

yine de çoook çooook iyi melekciğim ya ben tutamam kendimi hiç maşallah 817 kalori süper:54:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar ve hayırlı günleriniz olsun:16:

Sabah aç karnına şekersiz kayısı ve erik kompostosu yedim sonrada kahvaltımı yaptım neredeyse dünden kalan kıymalı avcı böreğinden yiyecektim çok güzel görünüyodu ama yemedim kalktım sofradan:26: komposto çok iyi geldi bundan sonra şekersiz yapıp içebilirim nasılsa ablamda 1 kilo kuru kayısı getirmiş organik organik iyi gider:1::1:

Şimdilik bu kadar birazdan bizdeki misafirlerle başka bir yere misafirliğe gidecez hiç yerimizde durmuyoruz hoşçakalın:64:

Kizlar yazdiklarinizi okudum . K.bakmayin bende haftasonları pek aktif olamiyorum. Melekcigim 11 kilo verdin dile kolay o kadarcik da zayifladin desinler:)))) maşallah daha cok zayiflariz ins.

Dediler valla pek mutlu oldum darısı hepinizin başına yola devam inşallah daha da gidecek bu kilolar:32:

yine de çoook çooook iyi melekciğim ya ben tutamam kendimi hiç maşallah 817 kalori süper:54:

Teşekkür ederim canım bayağı zorlandım insanın gözü görmeyince ne canı istiyor ne de yiyiyo ama önünde olunca duramıyorsun pek ablamın gelişini kazasız atlatsaydım iyi olurdu gerçi pek yardımcı oluyor canım sağolsun yağsız falan yapmaya çalışıyo yemekleri ama bakalım artık kısmet herşey :24:

merhaba arkadaşlarrr
dün de biraz fazla kaçtı benim :30: ama jilliana devam 1/8i yaptım şimdi

Nerelerdesiniz kızlar kimse uyramıyo aaa:30::30:

dün annemler yediden sonra sigara böreği yaptılar cnm pek istedi ama yemedim gece rüyamda birsürü sigara böreği yedim nefsim duydu galiba:1::1::1:

Günaydın herkese :16:

Kızlar haftasonum bi felaket geçti, açıköğretim sınavları vardı, oradan oraya koşturup durdum, tabii ki yemeyi ihmal etmedim :10:
Utancımdan h.sonu listemi eklemiyorum o derece yani :33:
Pişman mıyım? ASLAAAAAA :37:

Bugünden itibaren uslu durmaya devam..

Ayrıca jillianı yapamadım ne zamandır, yine başlayacağım..:8:

ben her akşam jillian yapıyom ama mide kısmımda zayıflama yok sanki ya.. hala oturunca pörtlüyo mide bi yandan göbek bi yandan pöfff :ssz:

günaydın fıstıklar...
cuma günü karbonhidrat sayacağımı söylemiştim cumartesi pazar uydum diyete hala devam ediyorum çünkü 57.3 başladım bugün 56.2 olmuşum yani 2 günde 1 kilo :16: ilk iki gün fazla gidiyormuş zaten ama cumaya kadar devam edeceğim ve kızlar ayın etkisine inanıyorum ay küçülürken kilo vermek daha kolay oluyor ama cuma günü büyümeye başlayacak vermek zorlaşacak yani en azından benim bünyem doğruluyor bunu dikkat edebilirsiniz sizde
incirim sen düşünüyordun karbonhidratı yapacaksan son 5 günü değerlendir derim kuzum:54:

günaydın fıstıklar...
cuma günü karbonhidrat sayacağımı söylemiştim cumartesi pazar uydum diyete hala devam ediyorum çünkü 57.3 başladım bugün 56.2 olmuşum yani 2 günde 1 kilo :16: ilk iki gün fazla gidiyormuş zaten ama cumaya kadar devam edeceğim ve kızlar ayın etkisine inanıyorum ay küçülürken kilo vermek daha kolay oluyor ama cuma günü büyümeye başlayacak vermek zorlaşacak yani en azından benim bünyem doğruluyor bunu dikkat edebilirsiniz sizde
incirim sen düşünüyordun karbonhidratı yapacaksan son 5 günü değerlendir derim kuzum:54:

Canım aslında yapmak istiyorum, tam olarak yapmıyorum ama yemeden önce her şeyin karbonhidrat oranına da bakıyorum artık :)

3 gündür ne yedin ne içtin yazsana cimcimem, bana da örnek olsun, aklıma yatarsa yarın başlayayım, c.tesi sevgilime hoş görüneyim :16:

Canım aslında yapmak istiyorum, tam olarak yapmıyorum ama yemeden önce her şeyin karbonhidrat oranına da bakıyorum artık :)

3 gündür ne yedin ne içtin yazsana cimcimem, bana da örnek olsun, aklıma yatarsa yarın başlayayım, c.tesi sevgilime hoş görüneyim :16:

böyle sorunca aklıma glmedi ne yediğim :1:
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0 p
beyaz peynir 1 p
çay 0p
öğlen kahvaltıyı geç yaptığı için geçiştiriyorum
1 elma 16 p
akşam
yoğurtlu karnabahar 20
salata 5
toplam 42 puan

aklıma gelen bir menü mesela canım
bu sabah kahvaltı
haşlanmış yumurta 0 p
etimek 8
kaymak 1
çay 0 p

et yersen onların puanı da çok düşük zaten

böyle sorunca aklıma glmedi ne yediğim :1:
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0 p
beyaz peynir 1 p
çay 0p
öğlen kahvaltıyı geç yaptığı için geçiştiriyorum
1 elma 16 p
akşam
yoğurtlu karnabahar 20
salata 5
toplam 42 puan

aklıma gelen bir menü mesela canım
bu sabah kahvaltı
haşlanmış yumurta 0 p
etimek 8
kaymak 1
çay 0 p

et yersen onların puanı da çok düşük zaten

O zaman anladığım kadarıyla 40-50 yi geçmedikten sonra her şeyi yine yiyebiliriz.

Bugün yediklerim 47.4 puan olmuş bile :53:

Slm Kızlar
Hafta sonu yoktum maşallah herkes kilo vermek için hızlı bir tempoya girmiş umarım herkes istediği kiloya gelir kilo yarışında çekişme hızlanmış cuma ne olacak bakalım merakla bekliyorum.Herkese bol kalorisiz bir hafta diliyorum.

Son düzenleme:
O zaman anladığım kadarıyla 40-50 yi geçmedikten sonra her şeyi yine yiyebiliriz.

Bugün yediklerim 47.4 puan olmuş bile :53:
evet canım aynen öyle 50 puan en fazla
Slm Kızlar
Hafta sonu yoktum maşallah herkes kilo vermek için hızlı bir tempoya girmiş umarım herkes istediği kiloya gelir kilo yarışında çekişme hızlanmış cuma ne olacak bakalım merakla bekliyorum.Herkese bol kalorisiz bir hafta diliyorum.

selam canım :3:
çok iddialıyım bu hafta çoook:8:

Son düzenleme:
ben her akşam jillian yapıyom ama mide kısmımda zayıflama yok sanki ya.. hala oturunca pörtlüyo mide bi yandan göbek bi yandan pöfff :ssz:[/QUOT

Ben çok kötü bi hafta atlattım o yüzden istediğim şeyleri yapamadım ama bu hafta her şey daha güzel olacak inşallah :39:

slm canım
Göbek için jilian harici sabah akşam 2 kez 8 minute ABS var youtube da onu yap 1 haftada bile sıkılaşmayı hissediyorsun çok faydasını göreceksin.Seninde benim gibi bölgesel çalışman lazım sadece jilian ile gitmez malesef :50::50::50:

slm canım
Göbek için jilian harici sabah akşam 2 kez 8 minute ABS var youtube da onu yap 1 haftada bile sıkılaşmayı hissediyorsun çok faydasını göreceksin.Seninde benim gibi bölgesel çalışman lazım sadece jilian ile gitmez malesef :50::50::50:

sabah yapabileceğimi sanmıyorum çünkü işe gidene kadar ruh gibi oluyorum :9: haftasonu ve akşam yapabilirim sağolasın canım :16:

Back
X