Kalori Arkadaşım

tebrik ederim cnm 500 gram vermişsin:46::46::46:
neden benden çok verdin bakayım :47::47::47::47::47::47::47::1::1::1:

cimcime 900 gram verdin öyle mi :47::47::47::47: tebrik ederim cnm çok iyi maşallah :46::46::46:
Benden çok kilo verdiğin için çok kıskandım :47::47::47::47: :47::47::47::47: haftaya görüşürüz:37::1::1:

iyi akşamlar kızlar

canım bu hafta da senden çok kilo vereyim 3 haftadır gram gram veriyordum bu hafta çok şükür yarım kilo gitti metabolizmam tekrar hızlanmaya başladı çok moralim bozuluyordu ama pes etmedim savaştım metabolizmamla ve savaşı kazandım:52::52::52::52:
hejira bizim buradan aldığımız tartı da seninkinin beyazından aynı marka 2 hafta oldu alalı çok şükür öyle pil sorunu olmadı ya pili ucuzundan alıyorsun ya da tartın da sorun var kızların dediği gibi onu değiştir sen bir an önce:20:yeni bir kilo yarışına girdiğimiz hafta da herkese az kalorili bir hafta dilerim.

iyi akşamlar kızlar

canım bu hafta da senden çok kilo vereyim 3 haftadır gram gram veriyordum bu hafta çok şükür yarım kilo gitti metabolizmam tekrar hızlanmaya başladı çok moralim bozuluyordu ama pes etmedim savaştım metabolizmamla ve savaşı kazandım:52::52::52::52:
hejira bizim buradan aldığımız tartı da seninkinin beyazından aynı marka 2 hafta oldu alalı çok şükür öyle pil sorunu olmadı ya pili ucuzundan alıyorsun ya da tartın da sorun var kızların dediği gibi onu değiştir sen bir an önce:20:yeni bir kilo yarışına girdiğimiz hafta da herkese az kalorili bir hafta dilerim.

Canım benimki de beyazından, tartıyı da pili de teknosadan aldım. Yalnız fatura vermemişlerdi, hiç aklıma gelmedi istemek :18:
Ne yapacağım bilmiyorum :50:

Şimdi de bugünkü saçmalamamı okuyacaksınız kızlar;

1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal) 160 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar (Pişmiş) (36 kcal) 18 kcal Getir
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 34 kcal Getir
0.25 x 1 Porsiyon (180gr) Etli Ekmek (513 kcal) 128 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 62 kcal Getir
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal) 90 kcal Getir
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal) 126 kcal Getir
2.00 x 1 Adet (30gr) Zeytinyağlı Yaprak Sarma (39 kcal) 78 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal) 110 kcal Getir
0.25 x 100gr Kabak Tatlısı (110 kcal) 28 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı833 kcal

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı[/TD]
[TD="align: center"] 1.Hafta [/TD]
[TD="align: center"]
1.Hafta
(Fark)

[/TD]
[TD="align: center"] 2.Hafta [/TD]
[TD="align: center"] 2.Hafta
(Fark)
[/TD]
[TD="align: center"] 3.Hafta [/TD]
[TD="align: center"] 3.Hafta
(Fark)
[/TD]
[TD="align: center"] 4.Hafta [/TD]
[TD="align: center"] 4.Hafta
(Fark)
[/TD]
[TD="align: center"] Aylık Sonuç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] masalmelek [/TD]
[TD="align: center"]77.9[/TD]
[TD="align: center"]Aynı
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] orkide67 [/TD]
[TD="align: center"]63.8[/TD]
[TD="align: center"]-0.5[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] cimcime_89[/TD]
[TD="align: center"]56.6[/TD]
[TD="align: center"]-0.9[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] -meLinDa_[/TD]
[TD="align: center"]55.1[/TD]
[TD="align: center"]+0.4[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] Loopdido+
[/TD]
[TD="align: center"]85.9[/TD]
[TD="align: center"]-0.2[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] hejira[/TD]
[TD="align: center"]59.2[/TD]
[TD="align: center"]-0.1[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleyen: Moderatör:
HAFTANIN 1.si _________ - 0.9 kg. ________ cimcime_89 :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 0.5 kg. _________ orkide67 :65: :nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0.2 kg. _________ Loopdido+ :65::nazar::46::62::66::71:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar aylık tablomuz hayırlı uğurlu olsun ben çok üzgünüm sabah ablamlar gitti evde yalnız kaldım sevdiğinin uzakta olması özlem çok acıtıyor insanın canını :50: Yaza kadar bekleyecez artık napalım...:5: Diyete kaldığım yerden devam ablam yazın gelince incecik olmak istiyorum zaten beni görünce şok oldu kız ne biçim incelmişsin dedi onu da diyet arkadaşıma kaydettim süt veriyor ama çok hoşuna gitti bu uygulama diyet yapmıyorsun sağlıklı bi şekilde istediğini de yiyorsun kilo da veriyorsun dedi inşallah vermeye devam
Kilo verenleri kocamaaaaaaannn tebrik ediyorum inşallah haftaya birinci benim:1: çok iddaalı konuştum:17: Herkese kalorisiz, enerjik veee eriyen yağlı bir ay diliyorum:42:

Ciimcime ve orkide canlarim tebrik ederim. Masallah size.
Melekcigim hadi ALLAH kavustursun.. sevdiklerin gittigindr yanliz kaldiginda ki duyguyu iyi bilirim . Yinede saglikli hayirli gitsinlerde zaman cabuk geciyor bir bakmissin yaz gelmis sen inceciksin bebis dahada dadlis olmus :)

Melekcigim hadi ALLAH kavustursun.. sevdiklerin gittigindr yanliz kaldiginda ki duyguyu iyi bilirim . Yinede saglikli hayirli gitsinlerde zaman cabuk geciyor bir bakmissin yaz gelmis sen inceciksin bebis dahada dadlis olmus :)

İnşallah canım hepberaber

HAFTANIN 1.si _________ - 0.9 kg. ________ cimcime_89 :65::nazar::46::32::16::21::8::71:

HAFTANIN 2.si _________ - 0.5 kg. _________ orkide67 :65: :nazar: :81::118::71:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0.2 kg. _________ Loopdido+ :65::nazar::46::62::66::71:
aaa bir ilk yaşıyorum ilk defa birinci oldum :21:
Günaydın Kızlar hayırlı sabahlar

Eki Görüntüle 968033
günyadın melekciğim hayırlı sabahlar
Kızlar aylık tablomuz hayırlı uğurlu olsun ben çok üzgünüm sabah ablamlar gitti evde yalnız kaldım sevdiğinin uzakta olması özlem çok acıtıyor insanın canını :50: Yaza kadar bekleyecez artık napalım...:5: Diyete kaldığım yerden devam ablam yazın gelince incecik olmak istiyorum zaten beni görünce şok oldu kız ne biçim incelmişsin dedi onu da diyet arkadaşıma kaydettim süt veriyor ama çok hoşuna gitti bu uygulama diyet yapmıyorsun sağlıklı bi şekilde istediğini de yiyorsun kilo da veriyorsun dedi inşallah vermeye devam
Kilo verenleri kocamaaaaaaannn tebrik ediyorum inşallah haftaya birinci benim:1: çok iddaalı konuştum:17: Herkese kalorisiz, enerjik veee eriyen yağlı bir ay diliyorum:42:
canım Allah kavuştursun sevdiğin insanların uzakta olması çok kötü :50:

teşekkür ederim canım:16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bugün kalorim çok beter durumda utanarak söylüyorum 1336 :30:
neyse pişman diilim haftasonu zaten kahvaltılar en az 500 kalori oluyo :1:

bu akşam da jillian 3. level a başlıcaaaam

merhaba kızlar
bugün kalorim çok beter durumda utanarak söylüyorum 1336 :30:
neyse pişman diilim haftasonu zaten kahvaltılar en az 500 kalori oluyo :1:

bu akşam da jillian 3. level a başlıcaaaam

Hafta ici verirsin ins cnm. Bu arada jilian daki istikrarina hayran kaliyorum masallah

teşekkür ederim canım bu hafta daha da hırslandım metabolizmanın tekrar hızlanmasıyla bu haftaki bildirimde ben birinci olacam kızlar sıralama da 3.2. oldum sıra birincilikte:52::52::52:cuma günün ki bildirimde demedi demeyin :1::1::1:

melekciğim allah kavuştursun en kısa zamanda tekrar kavuşmanız dileğiyle ...

hepinizi öptüm kızlar iyi geceler:14::14::14:

iyi pazarşar herkese :16:
ben sporumu yaptım nefes almaya çalışıyom yorgunluktan :1:
yapmam gereken dağ gibi ütü var :14: ve daha saçlarımı boyucaaaam :30:
hiçbişi yapasım yok ya

Burdayımm canım:5: Çok üzücü bir sabaha daha uyandım balığım Kasva ölmüş:14: Oda beni yalnız bıraktı:14::14::14:

iyi pazarşar herkese :16:
ben sporumu yaptım nefes almaya çalışıyom yorgunluktan :1:
yapmam gereken dağ gibi ütü var :14: ve daha saçlarımı boyucaaaam :30:
hiçbişi yapasım yok ya

iyi pazarlar kızlar
bugün pazar olması sebebiyle ben bugün spor yapmadım twister da biraz bel çalışırım sadece hafta sonu olması nedeniyle herkes dışarılar da sanırım:44::44::44:canım maşallah baya yoğunsun bugün sporunu da yapmışsın maşallah ütü boya derken bugün baya bir kalori yakacaksın anlaşılan kolay gelsin sana:52::52::52:

Burdayımm canım:5: Çok üzücü bir sabaha daha uyandım balığım Kasva ölmüş:14: Oda beni yalnız bıraktı:14::14::14:

melekciğim çok üzüldüm senin adına hayvan beslemek çok güzel bir şey onlarla aranda özel bir bağ oluyor ve kaybedince sanki evden biri gitmiş gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum ve allah sabır versin diyorum:43::43::43:

Back
X