Kalori Arkadaşım

melekciğim çok üzüldüm senin adına hayvan beslemek çok güzel bir şey onlarla aranda özel bir bağ oluyor ve kaybedince sanki evden biri gitmiş gibi oluyor seni çok iyi anlıyorum ve allah sabır versin diyorum:43::43::43:

Teşekkür ederim canım bu 2 gün zor geçiyor:50:

Anam kimsecikler uğramaz olmuş buralara:26:

Üzücü bir günün ardından ağlamaktan bitap düşmüş halde menümü paylaşayım

Sabah= Yarım adet yumurta beyazı+1.5 dilim beyaz ekmek+çay kaşığı kadar krem peynir+ çay kaşığı kadar böğürtlen reçeli

Ara Öğün= 1 bardak ev yapımı kayısı meyve suyu+ 25 gr dut kurusu

Akşam=1 porsiyon tavuklu mantar sote+ 1 dilim beyaz ekmek

Alınan Toplam Kalori Miktarım 513 birazda meyve yerim belki işte bu kadar

bu hafta sonu ben biraz cozuttum daha akşam yemeği yemedim ama mantı yicez :30:
hafta içi dengelerim.. vizdan azabı çekmek istemiyorum ya..haftalardır dikkat edip duruyom arada cozutmak lazım :9:

Kızlar herkese merhaba,
Şu iki günüm kaloriler konusunda çok feci geçti, yazıpta utanmak istemiyorum :14:

Enerjim çok düşük, işten kaçmak istiyorum bu hafta, spor yapmak istemiyorum :14:

Tartımın vehametini biliyorsunuz, bugün götürdüm aldığım yere geri verdim, bakalım firmaya geri gönderecekler, üstelik ne fiş ne fatura ne de kutusu vardı :51:

Melekcim balığın hakkın rahmetine kavuşmuş, çok üzüldüm, başın sağolsun. :43:

Son düzenleme:
Melekcigim baligina uzuldum :(
Kizlar bu hafta sonu hic spor yapamadim. Yememe birazcik dikkat ettim ins kilo almadan atlatcm . Hadi iyi geceler opt hepinizi

Kızlar herkese merhaba,
Şu iki günüm kaloriler konusunda çok feci geçti, yazıpta utanmak istemiyorum :14:

Enerjim çok düşük, işten kaçmak istiyorum bu hafta, spor yapmak istemiyorum :14:

Tartımın vehametini biliyorsunuz, bugün götürdüm aldığım yere geri verdim, bakalım firmaya geri gönderecekler, üstelik ne fiş ne fatura ne de kutusu vardı :51:

Melekcim balığın hakkın rahmetine kavuşmuş, çok üzüldüm, başın sağolsun. :43:

Teşekkür ederim canım inşallah tartı işin düzelir:34:

Melekcigim baligina uzuldum :(
Kizlar bu hafta sonu hic spor yapamadim. Yememe birazcik dikkat ettim ins kilo almadan atlatcm . Hadi iyi geceler opt hepinizi

Teşekkürler canım inşallah almamışsındır:34:

Herkese kocaman iyi geceler:16:

Evet yeni almıştım, bende anlamıyorum, her cuma yeni pil takıyorum :37:
Napıcam ya?

haftada 1 pil gerçekten anormal. O zaman sende pili çıkar tartılacağın zaman pili takıp tartıl sonra çıkar ne gerek var her hafta pil değiştirmeye çevre kirliği walla :))

Hayırlı sabahlar Miss kokulu Günaydınlarrrrrrrrr:16::16:
$gnydn.webp

günaydın kızlar
her zamanki gibi sirkeli ballı 1 bardak ılık suyumu içtim.35 dk sporumu yaptım ardından 2 çarliston yeşil biber 5 küçük çeri domates 2 siyah 2 yeşil zeytin 1 kibrit kutusundan biraz büyük tuzsuz köy peyniri ve 1 dilim börek ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.ne zamandır ne yediğimi yazmamıştım bugün yazayım dedim.herkese kalorisiz bir hafta dilerim cumaya 1.benim kızlar hazır olunnnnnn:52::52::52:

günaydın kızlar
her zamanki gibi sirkeli ballı 1 bardak ılık suyumu içtim.35 dk sporumu yaptım ardından 2 çarliston yeşil biber 5 küçük çeri domates 2 siyah 2 yeşil zeytin 1 kibrit kutusundan biraz büyük tuzsuz köy peyniri ve 1 dilim börek ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.ne zamandır ne yediğimi yazmamıştım bugün yazayım dedim.herkese kalorisiz bir hafta dilerim cumaya 1.benim kızlar hazır olunnnnnn:52::52::52:

afiyet olsun cnm.:16:

tünaydın kızlar :16:
haftasonu sapıttığım için bugün az yiyorum öğlen sadece yoğurtlu brokoli yedim :1:

Son düzenleme:
tünaydın kızlar :16:
haftasonu sapıttığım için bugün az yiyorum öğlen sadece yoğurtlu brokoli yedim :1:

canm aferin sana bende akşama brokoli yiyeyim kıskandım seni:27::37:

motivasyonum acayip düştü ben yapamayacağım herhalde:43:

çok yiyorum iradesizim hedeflediğimden çok gerideyim iki günde 2 kilo alınır mı aldım işte o kadar çok yedim melekciğim:43:

canım hayırdır nen var kuzu :26:
Hepimizin iradesiz olduğu zamanlar ne yazıkki oluyor. Yılma tatlım ye iradeli olduğunda daha az yiyeceksin lütfen üzülme üzüntü daha çok yemek yemeyi getirir :5::5: yapma böyle bu yola birlikte çıktık birlikte eriyeceğiz :16:

canım hayırdır nen var kuzu :26:
Hepimizin iradesiz olduğu zamanlar ne yazıkki oluyor. Yılma tatlım ye iradeli olduğunda daha az yiyeceksin lütfen üzülme üzüntü daha çok yemek yemeyi getirir :5::5: yapma böyle bu yola birlikte çıktık birlikte eriyeceğiz :16:

bilmiyorum canım ya koptum bugün resmen şu anda 771 kalori var bile daha akşam yemeği var 1 aydır boşa uğraşıyorum 1 ay önceki kiloma döndüm :53:

bilmiyorum canım ya koptum bugün resmen şu anda 771 kalori var bile daha akşam yemeği var 1 aydır boşa uğraşıyorum 1 ay önceki kiloma döndüm :53:

canım benim kilo veremiyoruz diye muhakkak üzülüyoruz fakat kosoca 1 ayda hiç kilo almamışsın bence buna sevinmelisin . Hiç üzülme aynen devam ediyoruz. Bu çıldırma dönemleri de geçicek biraz sabır :18::18::18::17::17:

canım benim kilo veremiyoruz diye muhakkak üzülüyoruz fakat kosoca 1 ayda hiç kilo almamışsın bence buna sevinmelisin . Hiç üzülme aynen devam ediyoruz. Bu çıldırma dönemleri de geçicek biraz sabır :18::18::18::17::17:

verdikten sonra aldım o çok moralmi bozdu canım ya :50:

verdikten sonra aldım o çok moralmi bozdu canım ya :50:

kız ben sana ne diyorum düşünüp üzülme üzüldükçe yemek yemek istersin. Olsun şimdi daha çok gayret edersin verirsin almazsın. Üzülünce kilolar gidiyor mu gitmiyor. Önemli olan vazgeçmemek :51::51:

Canımcım birlikte gayret edicez motive olucaz :46::46:

Back
X