o zaman hoşgeldin ve kolay gelsin![]()
hoşbuldum canım yapabilirim yine inşallah yaza böyle girmek istemiyorum 5 kilo vermeye razıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman hoşgeldin ve kolay gelsin![]()
hoşbuldum canım yapabilirim yine inşallah yaza böyle girmek istemiyorum 5 kilo vermeye razıyım
Eti Sultani ya da Eti Burçak yesem olur mu sence canım?
bende kalori hesabıyla zayıfladım daha önce yine fazlam var
istedikten sonra tabikide yapabiirsin azim ve motivasyon şart
motivasyon bizden azim senden![]()
canım hiçbirşey yememişsin ki ya çok az ama iyi işte tok olmanKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrayy kendimi çoook şiş hissediyorum sanki kuzu falan yemiş gibi halbuki çook az yedim
neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum acaba hemen menümü paylaşayım da bi bakın yaaff
kahvaltıdan 15 dk önce maydanoz suyu
Sabah= 1 dilim kepek ekmeği+ 1 haşlanmış yumurta+2-3 dilim peynir+ yarım su bardağı komposto
Öğle=1 orta boy patates haşlamasından yapılmış patates kavurması+ yarım domates+yarım kepek ekmeği
Ara Öğün=yeşil çay
Akşam= 1 küçük yeşil elma
Alınan toplam kalori=557
Elmayı bile canım istemedi zorla yedim bu kadar işte dünde aynen böyle az yemiştim ama şiştim neden böyleyim Allah'ımmm![]()
canım hiçbirşey yememişsin ki ya çok az ama iyi işte tok olman![]()
iyi geceler kızlarKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrayy kendimi çoook şiş hissediyorum sanki kuzu falan yemiş gibi halbuki çook az yedim
neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum acaba hemen menümü paylaşayım da bi bakın yaaff
kahvaltıdan 15 dk önce maydanoz suyu
Sabah= 1 dilim kepek ekmeği+ 1 haşlanmış yumurta+2-3 dilim peynir+ yarım su bardağı komposto
Öğle=1 orta boy patates haşlamasından yapılmış patates kavurması+ yarım domates+yarım kepek ekmeği
Ara Öğün=yeşil çay
Akşam= 1 küçük yeşil elma
Alınan toplam kalori=557
Elmayı bile canım istemedi zorla yedim bu kadar işte dünde aynen böyle az yemiştim ama şiştim neden böyleyim Allah'ımmm![]()
iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesinartık haftaya daha dikkat edeceğim.bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz
![]()
kalabalık ama kalori sayısı güzel incirimKızlar bugün hiç doymadım, sürekli yedim, ve hala açım, bugün yediklerim aşağıda...
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 3 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 23 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 61 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 26 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 45 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal Getir
2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal) 20 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 74 kcal Getir
0.25 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 30 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 46 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 12 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 3 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 50 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı932 kcal
hepimiz artı bekliyoruz sanırım bu haftasanki kilo almak için yarışıyoruz
![]()
iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesinartık haftaya daha dikkat edeceğim.bu arada melekciğim listende hata olarak dikkatimi çekenleri söyleyeyim. 1.patates yediğin zaman o 2 dilim ekmeğe denk geldiği için patatesle ekmek kullanmayacaksın.2.olarak günde en az 2 fincan yeşil çay içeceksin 1 bardak az.3.saatleri yazmamışsın ama 7 den sonra asla ağzına bir şey koymayacaksın ve yatağa aç girmiş olacaksın nacizane fikirlerimi belirttim. bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz
![]()
Kızlar herkese günaydın
Sabah tartının üstünde mutluluktan havalar uçtum,öyle iki kilo falan verdiğimi sanmayın sakın ha
altı üstü 300 gramcık vermişim 1 haftada fakat baklavaları börekleri havada uçurmuştum, artıda olacağımı zannediyordum, sevincim bu yüzdendi ve tartıda 57.9 yani o 9'u görmüş olsam bile 57'yi görmek beni çok keyiflendirdi.. velhasılı kilom bu hafta 57.9
Kendi adıma benim için her şeye rağmen verimli bir hafta oldu.
Önümüzdeki hafta baklavasız-böreksiz geçirip 1 kilo vermek istiyorum..
Aynı kiloda sabitleyen canlarım üzülmesinler, biz istikrarlı olduğumuz sürece bu kilolar ya gidecek ya da gidecek.
Gram gram da olsa gidecek.
Hepinizi çok seviyorum..:13::119::122::124:
Herkese güzel ve hayırlı sabahlar
İçime öküz oturmuş gibi vallacuma günleri kabus günüm gibi bir şey oldu:26:
Kilo bildirimi=76.2(-0.6)
ahh cnm o öküzü gel sen birde bana sor
600 gram ohh maşallah tebrikler![]()
ahh cnlarım teşekkür ederim.
Bu kiloyu aralıktan beri verdim.
95 kilo ile başladım bu sabah 84.5 çıktım .
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun az yemeye dayandım ama süre uzadıkça insan bunu yaşam tarzı olarak alıyor. Şuan her yediğim lokmaya kalori gözü ile bakıyorum
Geçen süre zarfında daha fazla kilo verebilirdim belki ama pazar günleri o muhteşem kahvaltımdan vazgeçemiyorum birde az az her sevdiğim şeyden yiyorum. Diyet gibi değil benm uyguladığım sadece az yemek. Gözümün doymasını sağlamak.
![]()
melinda benim
merhaba bu arada kızlar.. aslında cumadan önce tartılmıcaktım ama dayanamadım tartıldım ve 53.8 i görüp mutlu oldum
600 gr gitmiş..
hejiraaa slogana uyuyorum bak.. az gitsin kalıcı gitsin![]()
bende kalori hesabıyla zayıfladım daha önce yine fazlam var
iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesinartık haftaya daha dikkat edeceğim.bu arada melekciğim listende hata olarak dikkatimi çekenleri söyleyeyim. 1.patates yediğin zaman o 2 dilim ekmeğe denk geldiği için patatesle ekmek kullanmayacaksın.2.olarak günde en az 2 fincan yeşil çay içeceksin 1 bardak az.3.saatleri yazmamışsın ama 7 den sonra asla ağzına bir şey koymayacaksın ve yatağa aç girmiş olacaksın nacizane fikirlerimi belirttim. bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz
![]()
kızlar günaydın
geçen hafta 83.9
bu hafta 84.8 kiloyum
900 gr almışım
birazda şişkinliğim var aama sonuç olarak veremedğim gibi birde üzerine kilo almışım bu seksenlerde öyle bir çakıldımki sanırım sıkılmaya başlıyorum![]()
ne güzel kilo vermişsin inş haftaya bende böyle güzel haberler veririm sizlereKızlar herkese günaydın
Sabah tartının üstünde mutluluktan havalar uçtum,öyle iki kilo falan verdiğimi sanmayın sakın ha
altı üstü 300 gramcık vermişim 1 haftada fakat baklavaları börekleri havada uçurmuştum, artıda olacağımı zannediyordum, sevincim bu yüzdendi ve tartıda 57.9 yani o 9'u görmüş olsam bile 57'yi görmek beni çok keyiflendirdi.. velhasılı kilom bu hafta 57.9
Kendi adıma benim için her şeye rağmen verimli bir hafta oldu.
Önümüzdeki hafta baklavasız-böreksiz geçirip 1 kilo vermek istiyorum..
Aynı kiloda sabitleyen canlarım üzülmesinler, biz istikrarlı olduğumuz sürece bu kilolar ya gidecek ya da gidecek.
Gram gram da olsa gidecek.
Hepinizi çok seviyorum..:13::119::122::124:
cnm benm senin adına çok sevindim. tebriklerdarısı başıma inş
![]()