Kalori Arkadaşım

Eti Sultani ya da Eti Burçak yesem olur mu sence canım?

olur canım ama kalorilerine dikkat et benimde açlık krizim tutuyordu ablam gittikten sonra ayy herşeyi yiyesim geliyordu ama maydanoz suyu imdadıma yetişti evet şuanda kilo vermiş değilim ama en azından deli gibi yemiyorum:26: bazen badem yada reçelli yoğurtta çok iyi geliyor:34:

bende kalori hesabıyla zayıfladım daha önce yine fazlam var

Hoş geldin canım:3: inşallah hiç fazlamız olmayacak kolay gelsin zorlu ama bizimle keyifli yolculuğuna:1::34::16:

istedikten sonra tabikide yapabiirsin azim ve motivasyon şart :34:
motivasyon bizden azim senden:16:

Ne güzel demişsin gerçekten de öyle bi topluluk olduk:1: maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:52: ayy kendimi çoook şiş hissediyorum sanki kuzu falan yemiş gibi halbuki çook az yedim:53: neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum acaba hemen menümü paylaşayım da bi bakın yaaff:14:

kahvaltıdan 15 dk önce maydanoz suyu

Sabah= 1 dilim kepek ekmeği+ 1 haşlanmış yumurta+2-3 dilim peynir+ yarım su bardağı komposto

Öğle=1 orta boy patates haşlamasından yapılmış patates kavurması+ yarım domates+yarım kepek ekmeği

Ara Öğün=yeşil çay

Akşam= 1 küçük yeşil elma

Alınan toplam kalori=557

Elmayı bile canım istemedi zorla yedim bu kadar işte dünde aynen böyle az yemiştim ama şiştim neden böyleyim Allah'ımmm:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:52: ayy kendimi çoook şiş hissediyorum sanki kuzu falan yemiş gibi halbuki çook az yedim:53: neden böyle oluyor nerede yanlış yapıyorum acaba hemen menümü paylaşayım da bi bakın yaaff:14:

Sabah= 1 dilim kepek ekmeği+ 1 haşlanmış yumurta+2-3 dilim peynir+ yarım su bardağı komposto

Öğle=1 orta boy patates haşlamasından yapılmış patates kavurması+ yarım domates+yarım kepek ekmeği

Ara Öğün=yeşil çay

Alınan toplam kalori=557

Elmayı bile canım istemedi zorla yedim bu kadar işte dünde aynen böyle az yemiştim ama şiştim neden böyleyim Allah'ımmm:14:
canım hiçbirşey yememişsin ki ya çok az ama iyi işte tok olman:1:

Kızlar bugün hiç doymadım, sürekli yedim, ve hala açım, bugün yediklerim aşağıda...

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal Getir
0.25 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 3 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 23 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 61 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 26 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 45 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal Getir
2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal) 20 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 74 kcal Getir
0.25 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 30 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 46 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 12 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 50 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı932 kcal

Ara Öğün=yeşil çay

Alınan toplam kalori=557

iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesin:52::52::52:artık haftaya daha dikkat edeceğim.bu arada melekciğim listende hata olarak dikkatimi çekenleri söyleyeyim. 1.patates yediğin zaman o 2 dilim ekmeğe denk geldiği için patatesle ekmek kullanmayacaksın.2.olarak günde en az 2 fincan yeşil çay içeceksin 1 bardak az.3.saatleri yazmamışsın ama 7 den sonra asla ağzına bir şey koymayacaksın ve yatağa aç girmiş olacaksın nacizane fikirlerimi belirttim. bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz:16::16::16:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesin:52::52::52:artık haftaya daha dikkat edeceğim.bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz:16::16::16:

hepimiz artı bekliyoruz sanırım bu hafta :1: sanki kilo almak için yarışıyoruz:37:

Kızlar bugün hiç doymadım, sürekli yedim, ve hala açım, bugün yediklerim aşağıda...

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal Getir
0.25 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 63 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 23 kcal Getir
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 61 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal) 26 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 45 kcal Getir
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal) 66 kcal Getir
2.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Reçel - Jöle - Marmelat Çeşitleri (20 kcal) 40 kcal Getir
1.00 x 1 Çay Kaşığı (5gr) Esmer Şeker (20 kcal) 20 kcal Getir
2.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal) 74 kcal Getir
0.25 x 1 Su Bardağı (200ml) Pınar Süt (Tam Yağlı) (121 kcal) 30 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 46 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Kepekli Ekmek (23 kcal) 12 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal Getir
0.50 x 100gr Beyaz Peynir (250 kcal) 125 kcal Getir
0.50 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal) 50 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı932 kcal
kalabalık ama kalori sayısı güzel incirim:34:

hepimiz artı bekliyoruz sanırım bu hafta :1: sanki kilo almak için yarışıyoruz:37:

sende mi canım bu hafta biraz dökülecez sanırım :5::5::5:bende şöyle bir şey oldu bu hafta herkes bana çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın ifaden bile değişmiş dedi.sonra hafta sonu geniş kahvaltımız vardır ve krep yapılır krep yedim sonra üniversiteden arkadaşlarla görüştük orada canım çok pizza istemişti onlarla yedim.hemen tartı da fark ediyor rakam ya verirken zor ama alırken hemen yapışıyor üzerimize:43:neyse bu hafta sporumu yaptım ama zor yaptım sırf bırakmayayım soğukluk girmesin rejime dedim.anlayacağınız bu hafta felaketti benim için rejime başladım başlayalı hiç böyle olmamıştım.:50::50::50:ama pes etmek yok hedefe 4 kilo kaldı onu da vereceğim allahın izniyle pes etmek yok kızlar her şey bizimle başlar unutmayın:16::16::16:

kızlar günaydın

geçen hafta 83.9
bu hafta 84.8 kiloyum
900 gr almışım:52::14::5::5::5:

birazda şişkinliğim var aama sonuç olarak veremedğim gibi birde üzerine kilo almışım bu seksenlerde öyle bir çakıldımki sanırım sıkılmaya başlıyorum :37::47::47::47::47::50::50::50:

Kızlar herkese günaydın :3:
Sabah tartının üstünde mutluluktan havalar uçtum, :1: öyle iki kilo falan verdiğimi sanmayın sakın ha :1: altı üstü 300 gramcık vermişim 1 haftada fakat baklavaları börekleri havada uçurmuştum, artıda olacağımı zannediyordum, sevincim bu yüzdendi ve tartıda 57.9 yani o 9'u görmüş olsam bile 57'yi görmek beni çok keyiflendirdi.. velhasılı kilom bu hafta 57.9 :8::8::8::8:
Kendi adıma benim için her şeye rağmen verimli bir hafta oldu.
Önümüzdeki hafta baklavasız-böreksiz geçirip 1 kilo vermek istiyorum..
Aynı kiloda sabitleyen canlarım üzülmesinler, biz istikrarlı olduğumuz sürece bu kilolar ya gidecek ya da gidecek.
Gram gram da olsa gidecek.
Hepinizi çok seviyorum.. :54::16::13::119::122::124:

iyi geceler kızlar
Bu aralar pek siteye giremiyorum kusura bakmayın annemin ameliyatı sonrası gelen giden çok olduğu için fazla nete giremiyorum.Bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz umarım buradan daha hafiflemiş ve mutlu ayrılırsınız.hafta sonu ve son bir kaç gündür yemek miktarım biraz daha arttı haliyle yarın ki tartıda artı da olup sondan birinci olacağım kesin:52::52::52:artık haftaya daha dikkat edeceğim.bu arada melekciğim listende hata olarak dikkatimi çekenleri söyleyeyim. 1.patates yediğin zaman o 2 dilim ekmeğe denk geldiği için patatesle ekmek kullanmayacaksın.2.olarak günde en az 2 fincan yeşil çay içeceksin 1 bardak az.3.saatleri yazmamışsın ama 7 den sonra asla ağzına bir şey koymayacaksın ve yatağa aç girmiş olacaksın nacizane fikirlerimi belirttim. bakalım yarın kimler iyi kilo vermiş olacak merakla bekliyorum.hepiniz öpüldünüz:16::16::16:

İlgin için Teşekkür ederim canım:16::16: fikirlerini değerlendirecem:34: Annen için tekrar geçmiş olsun...

Sabah tartının üstünde mutluluktan havalar uçtum, :1: öyle iki kilo falan verdiğimi sanmayın sakın ha :1: altı üstü 300 gramcık vermişim 1 haftada fakat baklavaları börekleri havada uçurmuştum, artıda olacağımı zannediyordum, sevincim bu yüzdendi ve tartıda 57.9 yani o 9'u görmüş olsam bile 57'yi görmek beni çok keyiflendirdi.. velhasılı kilom bu hafta 57.9 :8::8::8::8:
Aynı kiloda sabitleyen canlarım üzülmesinler, biz istikrarlı olduğumuz sürece bu kilolar ya gidecek ya da gidecek.

cnm benm senin adına çok sevindim. tebrikler:46::46::46: darısı başıma inş:52:

Herkese güzel ve hayırlı sabahlar:3::3:

İçime öküz oturmuş gibi valla:1: cuma günleri kabus günüm gibi bir şey oldu:26:

Kilo bildirimi=76.2(-0.6)

ahh cnlarım teşekkür ederim.

Bu kiloyu aralıktan beri verdim.
95 kilo ile başladım bu sabah 84.5 çıktım .
Hayatımda ilk defa bu kadar uzun az yemeye dayandım ama süre uzadıkça insan bunu yaşam tarzı olarak alıyor. Şuan her yediğim lokmaya kalori gözü ile bakıyorum :1::1::1::1:

Geçen süre zarfında daha fazla kilo verebilirdim belki ama pazar günleri o muhteşem kahvaltımdan vazgeçemiyorum birde az az her sevdiğim şeyden yiyorum. Diyet gibi değil benm uyguladığım sadece az yemek. Gözümün doymasını sağlamak.

:1::1:

çok güzel kilo vermişsin geriside gelecek emin ol. keşke bende sen gibi verebilsem böyle

melinda benim :1:

merhaba bu arada kızlar.. aslında cumadan önce tartılmıcaktım ama dayanamadım tartıldım ve 53.8 i görüp mutlu oldum :52:
600 gr gitmiş..

hejiraaa slogana uyuyorum bak.. az gitsin kalıcı gitsin :9:

1 hafta da çok güzel kilo vermişsin tebrikler

bende kalori hesabıyla zayıfladım daha önce yine fazlam var

gel gel hep birlikte verelim. daha önce ne kadar zayıflamıştın acaba bu yöntemle

iyi geceler kızlar

hoşbulduk canım geçmiş olsun annene de

kızlar günaydın

geçen hafta 83.9
bu hafta 84.8 kiloyum
900 gr almışım:52::14::5::5::5:

birazda şişkinliğim var aama sonuç olarak veremedğim gibi birde üzerine kilo almışım bu seksenlerde öyle bir çakıldımki sanırım sıkılmaya başlıyorum :37::47::47::47::47::50::50::50:

çakılı kalmak yok eninde sonunda gidecek bu kilolar sabır sabır :)

ne güzel kilo vermişsin inş haftaya bende böyle güzel haberler veririm sizlere

süper kilo vermişsin maşallah ;) :nazar:

bişey sorucam kızlar acaba gün içinde içtiğiniz zayıflamaya yönelik çaylar falan var mı bende içeyim .

maydonoz suyu yazmışsın nasıl yapıyorsun işe yarıyor mu bari? yeşil çay falan içiyorsunuz galiba onlar önemli mi içsem daha mı hızlı kilo veririm.

ben bu geçtiğim 3 günü diyet maratonuna hazırlık aşaması olarak değerlendiriyorum ve bugünden itibaren başlıyorum zayıflamaya inş.

haftaya cuma Allah izin verirse bende sizlere güzel haberler verecem hatta birinci olmaya çalışacağım çok gazlıyım korkun benden cuuuvvvv :27: :52:

cnm benm senin adına çok sevindim. tebrikler:46::46::46: darısı başıma inş:52:

Çok teşekkür ederim bebişim, sabahın köründe sevgilimi yataktan hoplattım 300 gram vermişim diye :1:
O da benimle birlikte mutlu oluyor, ilişkimize renk geldi bu kilo muhabbetlerinden :38:

Melekcim maşallah :nazar: inşallah böyle gidersin, senin hedef kaçtı?

Back
X