Kalori Arkadaşım

hemencik geçsin şimdiden heyecan basıyor:1::1: van ercişte canım

yemeğe gidiyorum dedğinde bırakmasa mıydım acaba :9::9:

Bundan sonra bırakma :9: Gerçi çok bişey yemedim, pirinç yerine bulgur istedim, yine de pirinç göndermişler :31:
Ayy bende 503 olmuşum :32: Baktım yediklerine canım çokta abartı birşey yok akşam hafif şeler yersin tamamdır:34:

Rica ederimm:17::17:

Ayy canım rabbim kabvuştursun:16: darısı ennnnnn çabucak geçeninden benim başıma:1:

Akşam lahanalı bişeyler yiyeceğim sanırım, hafif atlatırım diye inanıyorum :9:

kızlar ben size yağsız hafif birşey soruyorum neden ısrarla nefis leziz ve yiyip şişeceğim yemekler söylüyonuz yoksa siz beni şişirip kendinizmi zayıflayıp 1. olmaya çalışıyorsunuz:47::47::47::47::47::47::47: (şaka yapıyom yafrilar alınmayın):56:

kızlar ben size yağsız hafif birşey soruyorum neden ısrarla nefis leziz ve yiyip şişeceğim yemekler söylüyonuz yoksa siz beni şişirip kendinizmi zayıflayıp 1. olmaya çalışıyorsunuz:47::47::47::47::47::47::47: (şaka yapıyom yafrilar alınmayın):56:

yoğurtlu karnabahar o zaman:46::46:

Aaaa evet, karnabahar, brokoli, havuç, kabak, patates hepsini haşla, üstüne de yoğurt dökün.. Ohhh misssss :56:

ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kola :52: ya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım. :51:

Canım mantarın varsa yapabilirsin yada buzdolabında bamya falan varsa bağırsakların da çalışır bari ıspanağın varsa kavurmasını yap hafif oluyo yoksa karnıbahar brokoli fırına at yoksa tavuk göğsü haşla :1: en hafifi hiçbirşey yemeyin:1:

ben akşama biraz patates patlıcan kabak havuç yeşil biber 2 kaşık zeytinyağına bulayacam tuzla beraber harmanlayıp fırın tepsisine yayacam fanınıda çalıştırıcam fırının biraz kurusunlar kızartma gibi olsunlar sonrada üstüne sarımsaklı yoğurt döküp sınırsız yiyecem patlayana kadar . yanınada 1 bardak buz gibi kola :52: ya bunlarda ekmeksiz yenmezki ama . belki eklerim yanına 1 dilim kepek ekmeği bakalım. :51:

forum takipte denk geldim yorumunuza bayıldım ya hatta bende kabak var acaba ne yapsam diye düşünüyordum :) kabağı görünce atladım yorum süper sınırsız yicem patlayana kadar :) ne zor dimi bogazı tutmak bende bu aralar ona ugrasıyorum da :1::1:

Evet canım 5 kiloyu verip sonrasındada dikkatli yemek hedefim :40:

forum takipte denk geldim yorumunuza bayıldım ya hatta bende kabak var acaba ne yapsam diye düşünüyordum :) kabağı görünce atladım yorum süper sınırsız yicem patlayana kadar :) ne zor dimi bogazı tutmak bende bu aralar ona ugrasıyorum da :1::1:

diyet yaparken patlayana kadar yenir mi bide patates yediğin yani en masumu bile kalorili :50: çok ye ama patlayana kadar değil tamam bide kola diyon e o da diyete uymaz bide sen kız şimdi bana:9::9::9:

Zero iç bari bide patlayana kadar yeme, ayarında bırak. :47:

Patlayana kadar ye de görelim seni tabloda :51::20:

bende yeni başladım bu boğazı tutma işine bakalım ne kadar tutabilecem

diyet yaparken patlayana kadar yenir mi bide patates yediğin yani en masumu bile kalorili :50: çok ye ama patlayana kadar değil tamam bide kola diyon e o da diyete uymaz bide sen kız şimdi bana:9::9::9:

kız patates azıcık olacak sebze ağırlıklı yiyecem. kalorisi düşük oluyor zaten az yağlı. öyle kızartma gibi olmayacak ki kolada koca migrosta zero yoktu sinir oldum aldım 2 şişe onlar bitene kadar zero içemicem kalori alacam maalesef

Zero iç bari bide patlayana kadar yeme, ayarında bırak. :47:

zerom yok maalesef. patlayana kadar yicektim ama ben yaa akşamı dört gözle bekliyordum uff hevesimi kaçırdınız

Patlayana kadar ye de görelim seni tabloda :51::20:

ay aman tamam heves meves kalmadı yaw yemeyecem . yiyecem de patlamadan duracam. kolamı içeyim ona bari bişi demeyin ayol.

kalorisiz fırın kızartma yapıyom sözde uyy amma söylendiniz anacım :52:

görürsünüz siz hele bi kaçamaklarınızı yazın buraya benden kaçışınız yok ona göre

hevesim gursağımda kaldı boğazıma dizildi şimdiden kabaklar patlıcanlar üfff :53:

birincilik iddaam da devam ediyor hala.

kağıt kebaplar fırında kızartmalar yiye yiye birinci olacam görceksiniz kihkihkih :21: :52:

çok şekersiniz kızlar ya :1::1:

kola mola olmaz yasak :1:light olanı bile yalan çok zararlı içmeyin onu ayran gibisi var mı ya çok güzel için için :7::7:

Back
X