• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz :21: :21:

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh

bebişim neyin var yerim havanı:9::9:

kızlar naber?

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :42:

ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan :27:

inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarım :46: azcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem

zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih :52:

Kimse beni takmıyor bugün :51::51::51:

ay maşallah ne güzel vermişsin darısı başıma bende o rakamları görebilecek miyim ki:26:

Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.

Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.

Tebrik ediyorum:46::46::46: iyi ki bırakmışsın kiloları da verip çook sağlıklı olacaksın inşallah evet az değil tabiki de canım yavaş yavaş sağlam vereceğiz inşallah :34: hedefim şimdilik mayısta 65 olmak sonra daha da verebilirim:1:

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :42:

ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan :27:

inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarım :46: azcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem

zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih :52:

oo hamburgerin vucudunda löööp et olduğunu görür gibiyim :52::17::17::17::37:

sen neler yapıyorsun nasıl verdin 4 kilo yu . günlük kalorini kaç tuttun spor falan yaptın mı takviye çaylar içtin mi taktik ver bizede :34:

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz :21: :21:

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın :16::16::16::16::16:

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun :47::47::47::47::27::27::37::37::37::9::9::9:

Kimse beni takmıyor bugün :51::51::51:

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

aa deme öyle bıyıklımm:16::16: sen bizim gemimizin direğisin :1:

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek :51::51::51:

ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelim :52:

hiç de bile göremezsin eridi gitti bilem o hamburger :52:

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın :16::16::16::16::16:

öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun :47::47::47::47::27::27::37::37::37::9::9::9:

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

Facebookunuzu vermiyorsunuz :51::51::51:

loopdido kız sen nerde çalışıyordun ne iş yapıyordun özel değilse söylermisin merak ettim

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek :51::51::51:

Facebookunuzu vermiyorsunuz :51::51::51:

ooo evet tabi bozma bozma bıyık altından gül sen:1::1:

benim de yok tatlım sayfam var ama topluluk masalın meleği diye :1: bul beniiii bıyıklıımmm:1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X