Kalori Arkadaşım

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz :21: :21:

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh

bebişim neyin var yerim havanı:9::9:

kızlar naber?

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :42:

ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan :27:

inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarım :46: azcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem

zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih :52:

Kimse beni takmıyor bugün :51::51::51:

ay maşallah ne güzel vermişsin darısı başıma bende o rakamları görebilecek miyim ki:26:

Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.

Gorursun insallah. Ben aslinda 65 lerde gidip geliyodum. Sigarayi biraktim 2 yil once. Son bir senede 10 kilo aldim. Onune gecemiyordum. Sonunda kalori sayma yontemini farkettim. Ve cok hosuma gitti. Haftada 1-2 kilo az gibi gorunuyo ama ayda 6 ile 8 arasinda vermis oluyoruz. Cok iyi valla.

Tebrik ediyorum:46::46::46: iyi ki bırakmışsın kiloları da verip çook sağlıklı olacaksın inşallah evet az değil tabiki de canım yavaş yavaş sağlam vereceğiz inşallah :34: hedefim şimdilik mayısta 65 olmak sonra daha da verebilirim:1:

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :42:

ay abla noldu bilmeden bi kusur mu işledik. söz söz bidaha yemicem hamburger filan :27:

inanki bu hamburgeri yedikten sonra ben de diyettemiyim değilmiyim emin olamadım . :18: yemez olaydım. ama bu hamburger beni zayıflatacak biliyorum eminim eriyor gidiyor yağlarım :46: azcık pişman oldum yediğime ama akşama sadece sıvı alarak ve yanına stepimi ekleyerek telafi edecem

zira 1. olmam gerekiyor. kih kih kih :52:

oo hamburgerin vucudunda löööp et olduğunu görür gibiyim :52::17::17::17::37:

sen neler yapıyorsun nasıl verdin 4 kilo yu . günlük kalorini kaç tuttun spor falan yaptın mı takviye çaylar içtin mi taktik ver bizede :34:

Artik canima tak dedi galiba. Yoksa ben de istikrar konusunda sinifta kalanlardanimdir. 76.5 ile basladim 72.5i gordum cok sukur. Hedefim 56 yaza kadar insallah hepmiz hedeflerimize ulasirizzz :21: :21:

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın :16::16::16::16::16:

çok güzel kilo vermişsin maşallah... bende görsem keşke 72.5 ları55 leri ahh ahh
öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun :47::47::47::47::27::27::37::37::37::9::9::9:

Kimse beni takmıyor bugün :51::51::51:

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

aa deme öyle bıyıklımm:16::16: sen bizim gemimizin direğisin :1:

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek :51::51::51:

ama sen bizi çok korkuttun da ondan uvvvv tırstık senden bıyıklı çıkınca haber ver azcık rahat edelim :52:

hiç de bile göremezsin eridi gitti bilem o hamburger :52:

cnm hoşgeldin tebrik ederim güzel zayıflamışsın :16::16::16::16::16:

öyle hamburger ketçup mayonez yiyerek görebileceğini zannediyorsan yanılıyorsun :47::47::47::47::27::27::37::37::37::9::9::9:

tatlımmmm kuzucum nen var :26::26:

Facebookunuzu vermiyorsunuz :51::51::51:

loopdido kız sen nerde çalışıyordun ne iş yapıyordun özel değilse söylermisin merak ettim

Çok güldüm ama coolluğumu bozmamam gerek :51::51::51:

Facebookunuzu vermiyorsunuz :51::51::51:

ooo evet tabi bozma bozma bıyık altından gül sen:1::1:

benim de yok tatlım sayfam var ama topluluk masalın meleği diye :1: bul beniiii bıyıklıımmm:1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X