• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ayy cnm 36 beden mi oldun sen :16: Ne kadar mükemmel:46::46::46::46::46::46:
Yürüyüş çok faydalı hemde insanı raahatlatıyor. Bende elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum. Spor yapamıyorum :43::43::43:
Bu arada sınavlarında başarılar cnm. :16:
Ben de inanamıyorum 36 beden olduğuma, 55.9 kiloyla 36 beden olunur mu? :26: Bence pantolonun kalıbı biraz geniş olabilir :25:
Sınavlardan korkuyorum canım, çünkü konsantre olupta adam gibi çalışamıyorum :14:
ben de dün hem squatsa yeniden başladım hem de orkidenin paylaştığı mekik programına başladım
gün içinde de elimden geldiğince yürümeye çalışıyom
bi de haftada 2 gün eşimi de alıp (inşallah vazgeçmez) arkadaşlarla akşam yürüyüşe çıkçaz baya yürücez bakalım kısmetse
Yeniden sporun hayırlı olsun canım, umarım bırakmazsın tekrar, eşine çok iş düşüyor bu noktada, seni iyi motive edip sıkı destek olması lazım :38:

ben de dün hem squatsa yeniden başladım hem de orkidenin paylaştığı mekik programına başladım
gün içinde de elimden geldiğince yürümeye çalışıyom
bi de haftada 2 gün eşimi de alıp (inşallah vazgeçmez) arkadaşlarla akşam yürüyüşe çıkçaz baya yürücez bakalım kısmetse

oo öyle yürüyüş daha da güzel. :17:

Ben de inanamıyorum 36 beden olduğuma, 55.9 kiloyla 36 beden olunur mu? :26: Bence pantolonun kalıbı biraz geniş olabilir :25:
Sınavlardan korkuyorum canım, çünkü konsantre olupta adam gibi çalışamıyorum :14:

Yeniden sporun hayırlı olsun canım, umarım bırakmazsın tekrar, eşine çok iş düşüyor bu noktada, seni iyi motive edip sıkı destek olması lazım :38:

canım tabi ki o kiloyla 36 beden olunurrr
ben 57lere çıktığım zaman bile 36 bedenlerim oluyodu bana
tebrik ederim seniiiii harikasın valla :16:

eşim motive edemez beni çünkü uzun zamandır iş dolayısıyla tadı yok canım
o iyi olsun da.. ben kendim motive olurum :1:
inş yürüyüşe devam eder.. gerçi hiç ihtiyacı yok 81 kilolara çıkan adam 1 ay olmadan 75 e düştü stresten
ama kafası dağılır.. arkadaşlarımızla da iyi anlaşıyoz mutlu olur inşallah

Korkma cnm başaracaksın inş. :17::17::17:
Ayrıca inan 55.9 kilo çok değil ki 36 beden için ideal :17::17:
60 kilo ile 36 beden giyen var :53:

inş yürüyüşe devam eder.. gerçi hiç ihtiyacı yok 81 kilolara çıkan adam 1 ay olmadan 75 e düştü stresten

1 ayda 6 kilo wuu :52::52::52::52:

iştahı yok, yemiyo hiç
ne akşam ne öğlen çok üzülüyorum elimden bişi de gelmiyor

Ayy öyle üzülür tabi insan . İİnş işi ile ilgili sıkıntılardan biran önce kurtulurda normale döner. Eşlerimize birşey olunca çok üzülüyoz :43:

Korkma cnm başaracaksın inş. :17::17::17:
Ayrıca inan 55.9 kilo çok değil ki 36 beden için ideal :17::17:
60 kilo ile 36 beden giyen var :53:

Teşekkür ederim bebeklerim, sizden gelen motivasyon ben ne yaparım ya :1: seviyorum sizi :51:
Azıcıkta dersler konusunda gaza getirsenize beni :52::52::52:

Günaydın kızlar,
İki gündür yürüyüş yapıyorum, diyete devam.. Bu arada 36 beden bi pantolonum vardı, içine çok zor giriyordum o yüzden giymiyordum, bugün denedim ve tık diye oturdu üstüme :9:
19-20 Nisanda sınavlarım olduğu için evde spor yapmak yerine ders çalışmaya karar verdim, işe de yürüyerek gidip geleceğim böylece hem zamandan tasarruf etmiş olacağım hem de en azından sporu aksatmamış olacağım kısmen yani... Ama sınavlardan sonra tam gaz devam jiliye..

vayyy 36 beden super :nazar: tebrik ederim

Ayy öyle üzülür tabi insan . İİnş işi ile ilgili sıkıntılardan biran önce kurtulurda normale döner. Eşlerimize birşey olunca çok üzülüyoz :43:

aynen öyle canım :16:

İşini değiştirme imkanı yok mu canım, sonuçta insanın sağlığı da mutluluğu da işten daha önemli.

var var olmasına ama Çorluda seçenek yok.. sürekli İStanbuldan iş teklifi geliyor ona
ben de İstanbulda yaşamak istemiyorum hem benim bürom var burda onu kapatıp gitmek tüm düzeni evi barkı aileleri bırakmak falan

ya benim eşimin işi gayet iyiydi ama yeni bi bölüm açıldı aynı firmada ona teklifte bulundular sen başına geç diye.. o da yeni bişeyler öğrenir diye oraya geçti
şimdi çok pişman çok mutsuz.. hem yoruluyor hem kafası rahat değil bilmediği işlerle uğraşıyomuş falan
eski bölümüne geçme ihtimali de yok o ayrılınca o bölümü başka bi departmana bağlamışlar
zaman veriyo kendine işte zamanla alışır diye ama bi gün iyi bi gün yine aynı
nolcak bilmiyom valla.. olmadı bi alt kademeye geçicek o derece istemiyo
ki benim eşimin hedefleri vardı, genç yaşta güzel yerlere geldi önü çok açıktı.. tüm o hevesi şevki gitti
neyse.. canınızı sıkmayayım bizim durum karışık

Kızlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar.. :16::16::16::16:

Melekciğimiz bir süreliğine aramızdan ayrıldı. kilo takibimizi, tablomuzu kendisi takip ederek bize çokkk destek oluyordu.
Şimdi eğer aranızda bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa artık bildirimleri ona yaplım ve herşey aynen devam etsin kesinlikle dağılmayalım:43::43::43:
Ben kendi adıma buradan çok destek görüp zayıflıyorum hele cuma günü tartılma pskolojisi kesinlikle bende + etki yaratıyor. :17::17::17::17::17:
Aranızda en kilolu da ben olduğuma göre buranın dağılması en çok benim açımdan kötü olur :43::43:
Bırakmayın beniii :43::43::43: Şişko kaderime terk etmeyin :1::1::1::5::5::5:

Eğer aranızda kilo takibimiz ve tabloyu takip edecek birisi çıkmazsa ben bir gayret ederim izniniz olursa. Melek gelinceye kadar. :17::30:
:17::17::17::17::17:

ben sevinirim takibimizi senin yapmana.tabii diger arkadaslarin fikirleri de onemli.bu arada en kilolu benim derken beni unutmussun.kilodas:16:

var var olmasına ama Çorluda seçenek yok.. sürekli İStanbuldan iş teklifi geliyor ona
ben de İstanbulda yaşamak istemiyorum hem benim bürom var burda onu kapatıp gitmek tüm düzeni evi barkı aileleri bırakmak falan

ya benim eşimin işi gayet iyiydi ama yeni bi bölüm açıldı aynı firmada ona teklifte bulundular sen başına geç diye.. o da yeni bişeyler öğrenir diye oraya geçti
şimdi çok pişman çok mutsuz.. hem yoruluyor hem kafası rahat değil bilmediği işlerle uğraşıyomuş falan
eski bölümüne geçme ihtimali de yok o ayrılınca o bölümü başka bi departmana bağlamışlar
ki benim eşimin hedefleri vardı, genç yaşta güzel yerlere geldi önü çok açıktı.. tüm o hevesi şevki gitti

Herşey yoluna girer inş cnm

ben sevinirim takibimizi senin yapmana.tabii diger arkadaslarin fikirleri de onemli.bu arada en kilolu benim derken beni unutmussun.kilodas:16:

Kız olsun ben kendimden başkasına en kilolu demem :53::53:
Ayrıca biz aynı kiloda sayılırız kilodaş :16::16::16:

Kız olsun ben kendimden başkasına en kilolu demem :53::53:
Ayrıca biz aynı kiloda sayılırız kilodaş :16::16::16:

gunaydin canim sen nasilsin.facen varmi oradanda goruselim.:16: cok destek olalim birbirimize lutfen.benim zamanim az kaldi.mayisin 28inde turkiyeye gidiyoruz tatile ve herkesi sasirtmak istiyorum :53: sence 2 ayda kac kilo veririz canim.:52:

Canım bu şartlarda biraz sen özverili olsan, tabii senin bileceğin iş ama burada da büro açabilirsin, Çorlu çok uzak değil ailelerinize yine vakit ayırabilirsiniz.. :26:

gunaydin canim sen nasilsin.facen varmi oradanda goruselim.:16: cok destek olalim birbirimize lutfen.benim zamanim az kaldi.mayisin 28inde turkiyeye gidiyoruz tatile ve herkesi sasirtmak istiyorum :53: sence 2 ayda kac kilo veririz canim.:52:

canım benm face de pasifim. Ben buradan birde diyet arkadaşımdan bol bol görüşürüm hatta watsapp varsa sende oradan da görüşebiliriz.
Bence biz mayıs 28 e kadar en az 7 kilo veririz Allah ın izni ile. Birlikten kuvvet doğar benmde zayıflamam lazım o dönemlere kadar malum herkes tatile geliyor görenler şok olsun :53::52::52::52::52:

Back
X