• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

canım benm face de pasifim. Ben buradan birde diyet arkadaşımdan bol bol görüşürüm hatta watsapp varsa sende oradan da görüşebiliriz.
Bence biz mayıs 28 e kadar en az 7 kilo veririz Allah ın izni ile. Birlikten kuvvet doğar benmde zayıflamam lazım o dönemlere kadar malum herkes tatile geliyor görenler şok olsun :53::52::52::52::52:

tamm watsapp dan gorusuruz telfonum servisten gelsin:21: 7 kilo veririz insallah.ay biktim ya kilo yuzunden duydugum laflardan ama mayista hepsine su hareketi yapmayi dusunuyorum:35::35: :33: :33:

tamm watsapp dan gorusuruz telfonum servisten gelsin:21: 7 kilo veririz insallah.ay biktim ya kilo yuzunden duydugum laflardan ama mayista hepsine su hareketi yapmayi dusunuyorum:35::35: :33: :33:

tamam cnm servisten gelsin muhakkak görüşelim. Mayıstan sonra geldiğindede görüşelim ki şişip gitme burdan :1::1::1::1:
Tabi bende şişmeyeyim :1::1::1::1::1:
evet güzel hareket. Bana herkes ne kadar zayıfladın diyor artık çok mutlu oluyorum :17:

Canım bu şartlarda biraz sen özverili olsan, tabii senin bileceğin iş ama burada da büro açabilirsin, Çorlu çok uzak değil ailelerinize yine vakit ayırabilirsiniz.. :26:

canım istanbulda büro nasıl açayım.. şuanki kiramın 5 katı kira ödemem lazım (işyeri kiraları çok uçuk ben burda 300 lira kira ödüyom)
çevre yok.. para kazanamam ben orda.. ben Çorluluyum tüm çevrem burda
iş stresi ayrı, ,İstanbul stresi ayrı.. anca orda bi hukuk bürosunda maaşlı çalışabilirim ama ordaki arkadaşlarımla konuştuğumda çok daha cüzi rakamlara çok daha fazla emek harcadıklarını söylüyolar
çok kapsamlı düşündük bi bu konuyu zaten eskiden.. en basitinden kaydımı istanbula aldırmak için bile 6 bin lira ödemem lazım bu en basit örnek tabi
yarın öbürgün çocuk olcak.. burda anneler kayınvalideler bakar ben yine çalışırım ama orda bakıcı tutmak gerekecek
orda ev almaya kalksak burdakinin en az 2 katı olcak falan
hepsini düşündük bunların.. ha eşime dedim tabi istersen gideriz falan diye ama o da bunları düşününce çok istekli değil
hayırlısı olsun.. bakalım zaman ne gösterecek.. yine de asla olmaz demiyorum tabi.. şartlar neyi gerektiricekse
orda da mutlu olacak diye bişey yok.. şans işi.. gittik tüm düzeni bozduk diyelim yine pişman olma ihtimali de var
orda belki daha fazla kazanır ama daha fazla harcarız yine aynı kefeye gelir bi mantığı kalmaz gitmenin
ay neyse içim şişti sizi de şişirdim :50:

canım istanbulda büro nasıl açayım.. şuanki kiramın 5 katı kira ödemem lazım (işyeri kiraları çok uçuk ben burda 300 lira kira ödüyom)
iş stresi ayrı, ,İstanbul stresi ayrı.. anca orda bi hukuk bürosunda maaşlı çalışabilirim ama ordaki arkadaşlarımla konuştuğumda çok daha cüzi rakamlara çok daha fazla emek harcadıklarını söylüyolar
çok kapsamlı düşündük bi bu konuyu zaten eskiden.. en basitinden kaydımı istanbula aldırmak için bile 6 bin lira ödemem lazım bu en basit örnek tabi
yarın öbürgün çocuk olcak.. burda anneler kayınvalideler bakar ben yine çalışırım ama orda bakıcı tutmak gerekecek
hepsini düşündük bunların.. ha eşime dedim tabi istersen gideriz falan diye ama o da bunları düşününce çok istekli değil
hayırlısı olsun.. bakalım zaman ne gösterecek.. yine de asla olmaz demiyorum tabi.. şartlar neyi gerektiricekse
orda da mutlu olacak diye bişey yok.. şans işi.. gittik tüm düzeni bozduk diyelim yine pişman olma ihtimali de var
orda belki daha fazla kazanır ama daha fazla harcarız yine aynı kefeye gelir bi mantığı kalmaz gitmenin

Canım takma kafana her şey yoluna girer. Üzme tatlı canını hangimizin hayatında bir takım zorluklar yok ki ? Sabır ve birbirinize olan desteğiniz ile birlikte her şeyin üstesinde gelirsiniz. Bir kapıyı kapatan Rabbim bir diğerini muhakkak açar. :16::16::16::16:

Canım takma kafana her şey yoluna girer. Üzme tatlı canını hangimizin hayatında bir takım zorluklar yok ki ? Sabır ve birbirinize olan desteğiniz ile birlikte her şeyin üstesinde gelirsiniz. Bir kapıyı kapatan Rabbim bir diğerini muhakkak açar. :16::16::16::16:

sağol canım benim.. herşey yoluna girecek biliyorum biraz daha zamana ihtiyaç var sadece
böyle şeyler eşleri birbirine daha da yaklaştırıyor :16:

tamam cnm servisten gelsin muhakkak görüşelim. Mayıstan sonra geldiğindede görüşelim ki şişip gitme burdan :1::1::1::1:
Tabi bende şişmeyeyim :1::1::1::1::1:
evet güzel hareket. Bana herkes ne kadar zayıfladın diyor artık çok mutlu oluyorum :17:

goruselim canim ben yazin da girerim buraya.68falan olayim 2.cocugu dusenecgiz artik kismetse :16:

Tabii bunları düşününce haklısın canım.. Allah yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede her şey yoluna girer :54:

günaydın kızlar
Bugün hiç keyfim yok sabah sporumu zor yaptım ama yaptım umarım herkes iyidir hepinizi öptüm mucuks..

kızlar günaydın :16::16::16:

gunaydin canim .yarin buyuk gun:10: bildirimlerimizi nasil yapacagiz belli mi:16: :16:

Günaydın kuzular :3:

Bu sabah yine elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim, işe yine yürüyerek geldim :8: bakalım yarınki durumu çok merak ediyorum, geçen cuma 55,9 dum, bu hafta en az 54,9 istiyorum ama pek ümidim de yok :14: ama olsun hedefime az kaldı :8:

gunaydin canim .yarin buyuk gun:10: bildirimlerimizi nasil yapacagiz belli mi:16: :16:

Günaydın bebiq
Ayyy evet çok heyecanlıyım inş. yarın güzel kilo vermiş olurum :52::52::52::52::52::52::52::52:
Gayret ede ede bir taraflarım şişecek :37::27::17:

Günaydın kuzular :3:

Bu sabah yine elma sirkeli ballı ılık suyumu içtim, işe yine yürüyerek geldim :8: bakalım yarınki durumu çok merak ediyorum, geçen cuma 55,9 dum, bu hafta en az 54,9 istiyorum ama pek ümidim de yok :14: ama olsun hedefime az kaldı :8:
Günaydın minnak kuzucuk :17::17:
Sabah sabah işe yürüyerek gittin maşallah sana bence bugünü güzel atlatabilirsen yarın 54.9 olursun :51::51::51::51:

Kızlar hiçbirinizden ses çıkmadığına göre bildirimleri bana yapıyorsunuz :52::52::52::52::52:
Özel mesaj olarak aynen melekcik gibi bana gönderirsiniz ben tabloyu oluşturdum aynen hiçbirşey değişmeden kutlamalarını yaparız :52::52::52::52:
Yapmak isteyen varsa görevi üstlenebilir kimse bir şey demediği için ben üstlendim :51::51::51:
Sizlere müjdeli haberler vermek benm için zevktir hatuncuklar :52::52::52::52:

Back
X