canım istanbulda büro nasıl açayım.. şuanki kiramın 5 katı kira ödemem lazım (işyeri kiraları çok uçuk ben burda 300 lira kira ödüyom)
çevre yok.. para kazanamam ben orda.. ben Çorluluyum tüm çevrem burda
iş stresi ayrı, ,İstanbul stresi ayrı.. anca orda bi hukuk bürosunda maaşlı çalışabilirim ama ordaki arkadaşlarımla konuştuğumda çok daha cüzi rakamlara çok daha fazla emek harcadıklarını söylüyolar
çok kapsamlı düşündük bi bu konuyu zaten eskiden.. en basitinden kaydımı istanbula aldırmak için bile 6 bin lira ödemem lazım bu en basit örnek tabi
yarın öbürgün çocuk olcak.. burda anneler kayınvalideler bakar ben yine çalışırım ama orda bakıcı tutmak gerekecek
orda ev almaya kalksak burdakinin en az 2 katı olcak falan
hepsini düşündük bunların.. ha eşime dedim tabi istersen gideriz falan diye ama o da bunları düşününce çok istekli değil
hayırlısı olsun.. bakalım zaman ne gösterecek.. yine de asla olmaz demiyorum tabi.. şartlar neyi gerektiricekse
orda da mutlu olacak diye bişey yok.. şans işi.. gittik tüm düzeni bozduk diyelim yine pişman olma ihtimali de var
orda belki daha fazla kazanır ama daha fazla harcarız yine aynı kefeye gelir bi mantığı kalmaz gitmenin
ay neyse içim şişti sizi de şişirdim