• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

keske yas pasta yediysen cikolata yemeseymissin canim.:20: artikin olan olmus eritmeye bak sen.seni gecerim bakk:10:

ay hilalcik kilodaşım cnm benm ben bu hafta vasatım bu sabah tartıldım geçen haftadan 100 gram + dayım :14::14::14::14::14::14:
Yersem yaş pastaları çikiletaları olacağı bu tabi :43::43::43::43:
Bakalım gayret edeceğim bugün 300 gram verebilirsem bu haftayı da - de geride bırakacağım :30::30::30::30:
kızlarrrr
maşallah ne sohbet etmişsiniz böyle kimse yok derken toplanmışsınız bir araya sohbet güzel olmuş koptum valla loopdidocum melinda hejira sizi gidiler sizi :9::9::9::9::9: kızlar spor benim yaşam biçimim oldu desem yeri yapmasam vicdan azabı ve kilo alacakmışım gibi geliyor :50::50: son zamanlarda tek düze spor sürekli değiştirmeme rağmen sıkıcı olmaya başlamıştı bende araştırdım danslı sporları buldum hem çok eğlenceli hemde acayip efor sarfediyorsun süper de eğleniyorsun:21::21::21::21::21: spordan bıktıysanız benim gibi bence sizde muhakkak buna yönelin hem dans yeteneğinizi de geliştirmiş oluyorsunuz:52::52::52::52: 40 -45 dk yaptığım spor dansla 1 saate çıktı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.ha şu da var göbek ve kalça egzersizlerimi ihmal etmiyorum hatta onlara yönelik danslarda buldum sırayla yapacam bakalım :21::21::21:
Bakıcam bende videolara ama youtube kapalıydı açıldı mı ?

canım ne oldu moralin mi bozuk neden okuyup çıkıyorsun? bu hafta senden büyük çıkış bekliyorum ona göre ikiye bir kolay değil ama senin bu konudaki azmine de hayranım cumaya az kaldı bakalım haftanın 1.si kim olacak?Bu arada kızlar ben yarın tekrar Ankara'ya gidiyorum 10 gün kalırım sanırım ama mümkün olduğunca yine topicdeyim hepinizi kocaman öptüm :54::54::54::54::54::54::54::54:

Bak bak bak koklanmamış güle bak anammm:1::1::1::1:

Günaydın bebişler :16::16:
Bu hafta vasatım o yüzden üzgünüm :43::43::43:
Yarın için sabırsızlanmıyom sonuncu oolmasam iyidir :43::43::43::43:

ay hilalcik kilodaşım cnm benm ben bu hafta vasatım bu sabah tartıldım geçen haftadan 100 gram + dayım :14::14::14::14::14::14:
Yersem yaş pastaları çikiletaları olacağı bu tabi :43::43::43::43:
Bakalım gayret edeceğim bugün 300 gram verebilirsem bu haftayı da - de geride bırakacağım :30::30::30::30:

Bakıcam bende videolara ama youtube kapalıydı açıldı mı ?

Bak bak bak koklanmamış güle bak anammm:1::1::1::1:

Günaydın bebişler :16::16:
Bu hafta vasatım o yüzden üzgünüm :43::43::43:
Yarın için sabırsızlanmıyom sonuncu oolmasam iyidir :43::43::43::43:

günaydın kızlar
bu sabah erken kalktım öğlen 12 de yola çıkacağım için erken kalkıp sporumu yapayım dedim.sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım yarın için iddiaalı değilim ama artıda da değilim hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
giremiyom ama bi yolunu bulurum
bayılır benimki o tarz şeylere :23:

canım bayılmayan erkek olmaz sanırım.bu zamanda güveneceğin biri bulmak çok zor ne güzel sen bulmuşsun allah mutluluğunuzu daim etsin elinde tutmaya bak evliliğe heyecan katmak da lazım bir çok arkadaşım evli bekar sayılı kaldık bazen konuşuyoruz evlilik hakkında çok şey öğreniyorum.evlenmeden evlenmiş gibi oldum onların dertlerini dinlerken ablamlar dersen keza öyle çok şey gördüm evlenmekten de korkmuyor değilim allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi kocaman öptüm hepinizi mucukss:54:

canım bayılmayan erkek olmaz sanırım.bu zamanda güveneceğin biri bulmak çok zor ne güzel sen bulmuşsun allah mutluluğunuzu daim etsin elinde tutmaya bak evliliğe heyecan katmak da lazım bir çok arkadaşım evli bekar sayılı kaldık bazen konuşuyoruz evlilik hakkında çok şey öğreniyorum.evlenmeden evlenmiş gibi oldum onların dertlerini dinlerken ablamlar dersen keza öyle çok şey gördüm evlenmekten de korkmuyor değilim allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizi kocaman öptüm hepinizi mucukss:54:

canım evlilik dünyanın en güzel şeyi ama tabi ki kafa dengi bi eş bulduğun takdirde
Allah sana çok daha güzellerini versin :16:

giremiyom ama bi yolunu bulurum
bayılır benimki o tarz şeylere :23:

wuuu çok hareketli evliliğiniz var maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar
bu sabah erken kalktım öğlen 12 de yola çıkacağım için erken kalkıp sporumu yapayım dedim.sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım yarın için iddiaalı değilim ama artıda da değilim hayırlısı bakalım.

amin cnm Rabbim hayırlı eş nasip etsin :17::17::17:
Bu arada hayırlı yolculuklar. :16:

Selam kızlar.

Ben yine hasta oldum, sanırım kilo vermeye başladıktan sonra bağışıklığım çok zayıfladı, en ufak bişeyde mahvoluyorum. Salı günü dondurma yemiştim bi top kadar, hemen hasta etti beni :14: bademciğim şişti. Cumartesiye kadar iyileşmem gerek.

Selam kızlar.

Ben yine hasta oldum, sanırım kilo vermeye başladıktan sonra bağışıklığım çok zayıfladı, en ufak bişeyde mahvoluyorum. Salı günü dondurma yemiştim bi top kadar, hemen hasta etti beni :14: bademciğim şişti. Cumartesiye kadar iyileşmem gerek.

Oyşş kıyamam ben sana gel yamacıma sevgi göstereyim sana hemencecik iyileşiver kujucuğum:16::16::16:

selam kızlar diyet yapmıyorum spor da yapmıyorum bıraktım yani bi süreliğine onun için kilo bildirimi yapmayacağım inşallah tekrar kendmi topralayıp dönebilirm aranıza:43:

selam kızlar diyet yapmıyorum spor da yapmıyorum bıraktım yani bi süreliğine onun için kilo bildirimi yapmayacağım inşallah tekrar kendmi topralayıp dönebilirm aranıza:43:

Canım bizden çok uzak kaldın sen ondan böyle oldun. Kopma bizden :14::14: Nen var cnm ya :43:

selam kızlar:16: dün akşamdan beri yatıyorum kendşmi hiç iyi hissetmiyorum. :14: vertigom var benim baş dönmem başladı yine.ilacımı aldım bakalım inş yarına geçer.bugun spor yapamadım:14: zaten ayakta zor duruyorum.bide aramızdan ayrılanlar var yine üzüldüm.ben 28 mayısa kadar burdayım inş, sonrasında antalya da 1 hafta tatil beni bekliyor.:21: pes etmek yok yola devam:10: :10:

Son düzenleme:
selam kızlar:16: dün akşamdan beri yatıyorum kendşmi hiç iyi hissetmiyorum. :14: vertigom var benim baş dönmem başladı yine.ilacımı aldım bakalım inş yarına geçer.bugun spor yapamadım:14: zaten ayakta zor duruyorum.bide aramızdan ayrılanlar var yine üzüldüm.ben 28 mayısa kadar burdayım inş, sonrasında antalya da 1 hafta tatil beni bekliyor.:21: pes etmek yok yola devam:10: :10:

cnm çook geçmiş olsun. Hiç bir şey sağlığından önemli değil. Sporu iyi olduğunda yaparsın. Dinlen yorma kendini. Benide götür antalyaya tatile kilodaşımmm :27:

canım ne oldu moralin mi bozuk neden okuyup çıkıyorsun? bu hafta senden büyük çıkış bekliyorum ona göre ikiye bir kolay değil ama senin bu konudaki azmine de hayranım cumaya az kaldı bakalım haftanın 1.si kim olacak?Bu arada kızlar ben yarın tekrar Ankara'ya gidiyorum 10 gün kalırım sanırım ama mümkün olduğunca yine topicdeyim hepinizi kocaman öptüm :54::54::54::54::54::54::54::54:

bu hafta benden fayda yok hasta oldum şiştim :) bugün kardeşimin doğum günü az önce pasta aldık bide bugün yarın yeriz 2 kişiyiz evde bitmek de bilmiyor öyle olunca pasta bitsin diye 3-4 gün yiyoruz o da iyi olmuyor.
ondan bu hafta bende kilo konusunda ki iddiam gitti.

cümle bile kuramıyorum noldu bana ya :27:

bu hafta ben size söyliyim orkide hejira girecek ilk 3 e

ya bi de zaten kaç kişi kaldık ki ilk 3 belirleyelim nerdeyse hepimiz ilk 3 olacaz kimse kalmadı

en iyisi biz sadece 1. olanı kutlayalım :27:

benim bu ara iş yerimle ilgili takip ettiğim konular var inş güzel haber alırsaam sizlere de söyleyeceğim ondan pek takılamıyorum sizlerle. ama devam edin siz ben hergün girip okuyorum yazdıklarınızı :51:

öpüyorum hepinizi yarın sabah herkes erken girsin sölesin kilosunu öğlene bırakmayın merak ediyoruz ayol :52:

Haydaaaaa noluyor yahu hepinize, bu ne boşvermişlik, her şeyden vazgeçmek için bahanen nedir küçük hanım?

Canım bizden çok uzak kaldın sen ondan böyle oldun. Kopma bizden :14::14: Nen var cnm ya :43:
Bilmiyorum kızlar sevgilim gelecek çok az kaldi onun mutluluğu rahatlığı var yiyorum da yiyorum aylardır veremedim ve çok sıkıldım artık hedefime de ulaşamadım :(

cnm çook geçmiş olsun. Hiç bir şey sağlığından önemli değil. Sporu iyi olduğunda yaparsın. Dinlen yorma kendini. Benide götür antalyaya tatile kilodaşımmm :27:

gel buyur canın sağolsun:1: bende heyecanlıyım gideceğim için. birde annemlerle görüştüm netten annem zayıfladın mı sen yüzün küçülmüş dedi.:8: bende yok dedim, hiç bahsetmek istemiyorum şuan görünce şok olsunlar istiyorum:53: :53: :52: tabi gaza geldim öyle diyince mutluyum:52:

iyi akşamlar kızlar Ankara'ya geldim sabah ablamla doktora gideceğiz erkenden ameliyat için bildirimimi erken yapamayabilirim haberiniz olsun kaçta gelirim bilmiyorum beni maruz görün çok geç kalırsam :43::43:

iyi akşamlar kızlar Ankara'ya geldim sabah ablamla doktora gideceğiz erkenden ameliyat için bildirimimi erken yapamayabilirim haberiniz olsun kaçta gelirim bilmiyorum beni maruz görün çok geç kalırsam :43::43:

geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. kim ameliyat olacak ablan mı sen mi? acil şifalar dilerim... :42: :42: :42::42:

Son düzenleme:
Back
X