• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

vay vay vay vaaaaaaay ki ne vaaay
Demek gözün tablo yapmamdaymış:19::19::19:
Hiç mi hiç yakıştıramadım :20::20::20::20::20:
İnsan derki gel löpccüğüm ben sana öğreteyim canım cicim ama nerdeeeeeee :20::20::20:
Aşk olsun sana :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Al tabloyu sen yap kendini de en başa yaz :30::30::30::30:

Benide sona yaz ne de olsa yazılardan alıntı bile yapamıyorum :14::14::14::14::14::14:

AY KIZ GÜLMEKTEN ÖLDÜM VARYA :27: :52: :52: :52: :52:

OLMAK ÜZEREYDİ YAPIYORDUN SENDE .TAM DEDİM ÇÖZECEK ŞİMDİ OLMADI MI :34:

KUZUCUM ÖĞRETİRİM BEN SANA MERAK ETME SEN ÜZÜLME KIYAMAM AAA :27:

SENİ SONA YAZARIM AMA AZ KİLO VERDİYSEN YAZARIM. KENDİMİ BAŞA YAZABİLMEK İÇİN BU HAFTA ÇOK KİLO VERECEM İNŞ :34:

SANA ÖĞRETEYİM DE SEN yap tabloyu BENİM BU ARALAR İŞLE İLGİLİ KONULAR VAR TAKİP ETTİĞİM YOĞUNUM BİRAZ. NASIL OLDUYSA ŞİMDİ BOŞA ÇIKIVERMİŞİM :27: :27: :27:

özlemişim takılmayı sana :52:

ama gıcık oldun sen en iyisi ben yine yazılanları okuyarak takip edeyim geldim karıştırdım ortalığı :34:

tamam güzelim sen bildiğin gibi yap tablonu ben takılmak için yaptım sadece. ne önemi var çerçeve içinde olmuş olmamış önemli olan kimin kaç kilo verdiğinin görünmesi anlaşılması.

haftaya kilo bildirimine kadar da gelmeyeceğim sadece okuyacağım löpüm küstü bana bende löpüme küstüm iştecik :43:

AY KIZ GÜLMEKTEN ÖLDÜM VARYA :27: :52: :52: :52: :52:

OLMAK ÜZEREYDİ YAPIYORDUN SENDE .TAM DEDİM ÇÖZECEK ŞİMDİ OLMADI MI :34:

KUZUCUM ÖĞRETİRİM BEN SANA MERAK ETME SEN ÜZÜLME KIYAMAM AAA :27:

SENİ SONA YAZARIM AMA AZ KİLO VERDİYSEN YAZARIM. KENDİMİ BAŞA YAZABİLMEK İÇİN BU HAFTA ÇOK KİLO VERECEM İNŞ :34:

SANA ÖĞRETEYİM DE SEN yap tabloyu BENİM BU ARALAR İŞLE İLGİLİ KONULAR VAR TAKİP ETTİĞİM YOĞUNUM BİRAZ. NASIL OLDUYSA ŞİMDİ BOŞA ÇIKIVERMİŞİM :27: :27: :27:

özlemişim takılmayı sana :52:

ama gıcık oldun sen en iyisi ben yine yazılanları okuyarak takip edeyim geldim karıştırdım ortalığı :34:

tamam güzelim sen bildiğin gibi yap tablonu ben takılmak için yaptım sadece. ne önemi var çerçeve içinde olmuş olmamış önemli olan kimin kaç kilo verdiğinin görünmesi anlaşılması.

haftaya kilo bildirimine kadar da gelmeyeceğim sadece okuyacağım löpüm küstü bana bende löpüme küstüm iştecik :43:

kız ben sana küsermiyim. :52::52::52: Sen ve ben atışmadıktan sonra ne anlamı var kilo vermemizin lütfen hemen geriye dönüyorsun ve tabloyu oluşturuyorsun :17::17::17: Ben çizgili yapamadım :9::9::9::9:

Öyle gelmemek felan da yok bak benim gibi narin bir kelebeği üzmek hiç yakışmıyor. Ayol sanada takılamayacaksam kime takılacağım ben :47::47::47::52::52::52:

iyi geceler kızlar
bu saatte beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi:1::1: özlemişiz gerçekten sizin tatlı tatlı atışmalarınızı allah muhabbetinizi artırsın bu kadar mı insan kendiyle barışık olur yaa tebrik ederim ikinizi de ayrıca bizi sizden mahrum etmeyin gözümüz arıyor hemen neden gözükmüyorlar diye:50::50::50::50::50:

Madem öyle geliyor tabloya benzer birşey :1::1::1::1:

Not: Cimcimeciğim sakın üzülme bize kızma bildirim yapmayacağını düşündüğümüz için tabloyu yayınlıyoruz. Sakın kırılma :43:

hayrı tatlım dedim ya dün neden kızayım:1:
hepiniz yine eksilere düşmüşsünüz süpersiniz:16::16:
kendmi toplar toplamaz dönecğim aranıza :54:

iyi geceler kızlar
bu saatte beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi:1::1: özlemişiz gerçekten sizin tatlı tatlı atışmalarınızı allah muhabbetinizi artırsın bu kadar mı insan kendiyle barışık olur yaa tebrik ederim ikinizi de ayrıca bizi sizden mahrum etmeyin gözümüz arıyor hemen neden gözükmüyorlar diye:50::50::50::50::50:

Drydry bana küs dü ben cok uzgunum :(

hayrı tatlım dedim ya dün neden kızayım:1:
hepiniz yine eksilere düşmüşsünüz süpersiniz:16::16:
kendmi toplar toplamaz dönecğim aranıza :54:

Tmm cnm

canım hafta sonları böyle herkes gezmelerde merak etme pazartesi herkes gelir yine:9::9::9: dry dry küsmez sana o sen ona kırıldın diye yazmıyordur üzgün olduğunu görünce yazar kıyamaz o sana merak etme :29::29::29:

Ins canikom . Haftasonun nasil geciyor ben 100 grm artidaym

ben eksideyim:16: ama cok hastayim canim.dr a gittim.bademciklerim iltihaplanmis antibiyotik verdi.yatiyorum 2 gundur.su bile icerken aciyor.:14: :14:

günaydın cnmmm:16::16:
Çok geçmiş olsun. :25::25:
İnşallah bugün daha iyisindir. :17::17::17:
Hafta sonları + ya çıkmıyorsun maşallah sana :46::46::46:

Günaydın kızlar az kalorili güzel bir hafta dilerim :16::16:

drydry yetmedi mi bu ayrılık :47:

Kızlar günaydın,
Hafta sonum bol kalorili geçti fakat pişman değilim :9:

Bu hafta pek uğrayamicam buralara bilginiz olsun, işler çok yoğun. Nasıl olduğumu merak eden arkadaşlar watsapptan filan ulaşabilir :9:

Sizi seviyorum. :54:

Back
X