• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

cnm sen perşembeden yap bildirimini olmaz mı ? Cuma günü sevdiceğin geliyor buralara gelemezsin :1::1::1::1::1:

:

ne işim var buralarda:52::52::52:
yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim:9::9:

yapayım perşembe günü de kızlar ben sıkıldım galiba diyet yapmaktan ya sözde 1 2 kilo verecektim aksine aldım amaaaan takmıyom dobiş de güzelim:9::9:

:1::1::1::1::1: kız yavuklun geliyor diye iyice saldın kendini sonra pişman olma bak:52::52::52::52: şimdiden gözün aydın diyeyim sana canım sayılı gün geçti bak darısı bekleyenlerin başına:9::9::9:

:1::1::1::1::1: kız yavuklun geliyor diye iyice saldın kendini sonra pişman olma bak:52::52::52::52: şimdiden gözün aydın diyeyim sana canım sayılı gün geçti bak darısı bekleyenlerin başına:9::9::9:
pişman oldum bile ama ne yapalım artık sağol canım birde bana sor nasıl geçti:9::16::16:
Benim gibi bugün çalışan ezik var mı? :1:

oyy kıyamam:54: maalesf çok incirim:19:

kopmayız canım hedefime indikten sonra bir sürede o kiloyu korumam lazım bu kadar sık girmesem de sizden kopmam canım havadisleri alırım ne yaptınız kilo verebildiniz mi diye?

tmm cnm :1::1:

Bana da daha zayıflama diyorlar, eridim bittim herkese göre :9: sadece sevgilim benimle aynı fikirde.. :9:

sen kendin vermek istiyorsan insanları boşver. Diyorum ya bana bile 76.8 ile zayıflama diyolar :28::28::28::28::28::28:
sevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin ama :20::20::20::20::20:
Benim gibi bugün çalışan ezik var mı? :1:
ayy cnm kıyamam bende bir zamanlar tüm resmi tyatillerde ve cumartesi günleri hep çalışırdım nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliirm :14::14::14:

kızlar günaydın bu sabah tartıldım + ya çıkmışım bugün o + yı - yapmam lazım :53::53:
Bir rahatlık var bende sinir oluyorum kendime :47::47::47::47:
Böyle giderse verdiklerimi alıp şişip şişip duracağım :14::14::14:

tmm cnm :1::1:

sen kendin vermek istiyorsan insanları boşver. Diyorum ya bana bile 76.8 ile zayıflama diyolar :28::28::28::28::28::28:

sevdiceğin geliyorya sıkılmışmış sen kiloları alıp gelirsin ama :20::20::20::20::20:

ayy cnm kıyamam bende bir zamanlar tüm resmi tyatillerde ve cumartesi günleri hep çalışırdım nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliirm :14::14::14:

kızlar günaydın bu sabah tartıldım + ya çıkmışım bugün o + yı - yapmam lazım :53::53:
Bir rahatlık var bende sinir oluyorum kendime :47::47::47::47:
Böyle giderse verdiklerimi alıp şişip şişip duracağım :14::14::14:
Günaydın bebişim :16:
Ben de tartıldım bu sabah (-) ye düşmüşüm :9: Bakalım yarın sabah ne olacak, bugün biraz daha dikkat edip (+) ya çıkmamam gerek.

Günaydın bebişim :16:
Ben de tartıldım bu sabah (-) ye düşmüşüm :9: Bakalım yarın sabah ne olacak, bugün biraz daha dikkat edip (+) ya çıkmamam gerek.

ayy cnm yerinde olmak isterdim:17::17::17:
Bugün az ve sıvı şeyler yemeye çalışacağım en azından + da olmayayım 76,5 olsam ne güzel olurdu.
Bu hafta 75 i görmeyi çok istemiştim ama şu dakikadan sonra aç dursam etki etmez geçti :14::14::14::14:

ayy cnm yerinde olmak isterdim:17::17::17:
Bugün az ve sıvı şeyler yemeye çalışacağım en azından + da olmayayım 76,5 olsam ne güzel olurdu.
Bu hafta 75 i görmeyi çok istemiştim ama şu dakikadan sonra aç dursam etki etmez geçti :14::14::14::14:

Canım olsun sıkma canını, bu hafta inemediysen haftaya inersin :54:
Bak ben de iki haftadır yerimde sayıyordum, arada bir duraklıyor insan. Hiç beklemediğin anda (-) ye düştüğünü görüyorsun, daha bi mutlu oluyor insan :8::8:

Canım olsun sıkma canını, bu hafta inemediysen haftaya inersin :54:
Bak ben de iki haftadır yerimde sayıyordum, arada bir duraklıyor insan. Hiç beklemediğin anda (-) ye düştüğünü görüyorsun, daha bi mutlu oluyor insan :8::8:

inş canımcımmmm :16::16::16::16:

kizlar 2 gundur giremiyorum tabletim kizimdan bana dusmuyor:1: yarin dereceye girerim umarim.loopcugum nasil gidiyorsun benden cok verme:20:

cnm ben eminim sen dereceye girersin de ben ne olacağım :18::18::18: Çok kötü gidiyorum motivasyon yok sürekli yeme isteği bakalım ne olacak :14::14::14::14: bu sabah + daydım yarın - olmak için bugün elimden geleni yapacağım:43::43::43:

cnm ben eminim sen dereceye girersin de ben ne olacağım :18::18::18: Çok kötü gidiyorum motivasyon yok sürekli yeme isteği bakalım ne olacak :14::14::14::14: bu sabah + daydım yarın - olmak için bugün elimden geleni yapacağım:43::43::43:

bugunlerde bende de yeme istegi cok fazla.ben 3 gundur tartilmadim.dun tv de ibrahim saracoglu nu izledim gaza geldim.lahana suyuna basladim 3 haftalik.28 mayisa az kaldi hizlanmam lazim:18:

bugunlerde bende de yeme istegi cok fazla.ben 3 gundur tartilmadim.dun tv de ibrahim saracoglu nu izledim gaza geldim.lahana suyuna basladim 3 haftalik.28 mayisa az kaldi hizlanmam lazim:18:

ayy cnm ya bu ay sonu 75 olacaktık biz seninle olmadı böyle:14::14:

selam kızlar
ben yine saldım kendimi o nedenle hiiiç iddialı değilim yarın:50:

:14::14:Bende sendenm cnm :43::43::43:

kızlar bu arada drydry hiç bu hafta ses çıkarmadı sanrm yarın vurgun yapacak bize :52::52::52:

ay kız nerde pztesi salı falan çok iyiydim ama sonra noldu bilmiyom artıya çıkıverdim deli oldum kendimede ondan sinirimden yazmıyom bişey . okuyorum ama hep :34:

Back
X