• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ay kız nerde pztesi salı falan çok iyiydim ama sonra noldu bilmiyom artıya çıkıverdim deli oldum kendimede ondan sinirimden yazmıyom bişey . okuyorum ama hep :34:

Seni seni kesin çok vermişsindir :20::20::20::20:

kızlar 58 şimdedn diyeeym kime diyecm bilmedm idare edn artık bu hafta beni:1::1:

bebeim gözün aydın :16::16::16::16::16:

Kızlar günaydın :16::16::16:
nasılsınız bakim :17::17::17:
sabah tartıldım ve çok mutlu olduğum bir rakam gördüm :17::17::17:
Dün midemi hafifletmek işe yaradı :1::1::1::1::1::1:

Bildirimimi de gerçekleştirdim sizleri bekliyorum :16::16::16::15::15::15::15::15:
Çok bekletmeyin :47:

Günaydın kizlar
Bildirimimi yaptim ben de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben iyice saldim kendimi resmen diyet yapmiyom artik.. hedefime ulasamicam sanırsam cunkuuu diyet yapma sevkim gitti

Günaydın kızlar. Kilo bildirimimi yaptım. İlk hedefime çok az kaldı :16:
tebrik ederim cnmmm hedefine azıcık kalmış :17::46:

Ben iyice saldim kendimi resmen diyet yapmiyom artik.. hedefime ulasamicam sanırsam cunkuuu diyet yapma sevkim gitti

canm bırakma sakın istikrarını bozmazsan yavaş verirsin ama almazsın en azından :15::15::15:

gunaydin kizlar.bildirim yaptim.cok mutluyum cokkkkkkkkkkkk:8: dun aksam adet olmama ragmen sonuctan memnunum:16: :16: :16:

kız benden çok mu kilo verdin :14::14::14::14::14:

Orkide ve drydry kaldı heyecan dorukta :52::52::52:

50 idi
Ama 52 nin tum gramlarini dolaşıyorum

Canım çok az kalmış ya, dikkat etsen 2 haftada halledersin, hem ağva tatilini düşün hem de yurtdışında giyeceğin kısa tişörtleri :16:
Önümüzdeki 2 hafta şu playstationda oynadığın şeyi oynasan kalanları verirsin, yediklerine de çok dikkat etmen gerekmez :8:

50 idi
Ama 52 nin tum gramlarini dolaşıyorum

Canım çok az kalmış ya, dikkat etsen 2 haftada halledersin, hem ağva tatilini düşün hem de yurtdışında giyeceğin kısa tişörtleri :16:
Önümüzdeki 2 hafta şu playstationda oynadığın şeyi oynasan kalanları verirsin, yediklerine de çok dikkat etmen gerekmez :8:

aynen didemciğe katılıyorum :1:

Günaydın kızlar
2 gündür internet yoktu siteye girememiştim bugün varda allahtan girdim kilo bildirimimi yaptım iddialı değilim bakalım bu hafta kim 1.olacak:18::18::18::18::18:

Günaydın kızlar
2 gündür internet yoktu siteye girememiştim bugün varda allahtan girdim kilo bildirimimi yaptım iddialı değilim bakalım bu hafta kim 1.olacak:18::18::18::18::18:

kızlar herkes bildirimini yaptı ama drydry yok çok heyecanlıyım acep kim 1. olacak. Hem bugün ay 1. side belirlenecek 4 hafta geçti :52:

haklısın kuzum
ama işle ilgili bi konu acayip kafamı karıştırıyor o nedenle ne diyet yapasın var şuan için ne tatili düşünesim
size de anlatayım bana bi akıl verin e mi
ben avukatım biliyonuz, kendi bürom var serbest çalışıyorum 2.5 yıldır yaklaşık
Allaha şükür kendimi döndürebiliyorum ama büronun da çok gideri var o nedenle çok fazla artıda değilim
belediye avukatlığı teklifi geldi bana, büromu kapatıp gidip kurum avukatlığı yapmam lazım
sözleşmeli başlanıyo 4b ama zamanla kadroya alınıp memur olma ihtimali var, örnekleri var etrafımda
5 yıl sonra seçim olup da yönetim değişirse (bizim burası chp kalesi kolay değişmez :1: ) o zaman işten çıkma durumu olabilir o da kadroya alınamazsam
her ay sabit bi maaşım olacak fena olmayan bi rakam.. hiç giderim olmucak.. memurlarla aynı şartlarda olucam her açıdan
kaç gündür düşün düşün mahfoldum valla..
eşim de her konuda destekçim.. sen dene bunu olmadı bikaç ay vazgeçme ihtimaline binaen büronun kirasını ödemeye devam ederiz, eşyalarını bırakırız dedi
ne zaman istersen de yine sıfırdan büro da açabiliriz dedi
öyle işte.. kara kara düşünüyom valla

haklısın kuzum
ama işle ilgili bi konu acayip kafamı karıştırıyor o nedenle ne diyet yapasın var şuan için ne tatili düşünesim
Allaha şükür kendimi döndürebiliyorum ama büronun da çok gideri var o nedenle çok fazla artıda değilim
belediye avukatlığı teklifi geldi bana, büromu kapatıp gidip kurum avukatlığı yapmam lazım
sözleşmeli başlanıyo 4b ama zamanla kadroya alınıp memur olma ihtimali var, örnekleri var etrafımda
5 yıl sonra seçim olup da yönetim değişirse (bizim burası chp kalesi kolay değişmez :1: ) o zaman işten çıkma durumu olabilir o da kadroya alınamazsam
her ay sabit bi maaşım olacak fena olmayan bi rakam.. hiç giderim olmucak.. memurlarla aynı şartlarda olucam her açıdan
eşim de her konuda destekçim.. sen dene bunu olmadı bikaç ay vazgeçme ihtimaline binaen büronun kirasını ödemeye devam ederiz, eşyalarını bırakırız dedi

Canım bence denemeye değer.
Yine kendi işini yapacaksın ve ekstraları düşünmek zorunda kalmayacaksın, sigortan aldığın ücret üzerinden yatacak. Bence yeme de yanında yat bir teklif. Kira derdi yok, elektrik-su-doğalgaz-aidat yok, bunları düşünmek zorunda değil. Aldığın para kemiksiz elinde kalacak. Bence 5 yıl çalış, para biriktir, şayet kadroya alınmazsan ve eğer istersen işten ayrılır yine kendi büronu açarsın.
Gerçekten hiç düşünmeden kabul et. Naçizane fikrim budur.

haklısın kuzum

Canım bencede olumlu bakmalısın. Her ay maaş, düzenli giriş-çıkışlar, farklı ortam, farklı insanlar, sadece işini düşüneceksin, bürodaki gibi döndürmen gereken bir çark yok. Sonra çevre edinirsin ve ilerde 5 yıl sonra kadroya alınamazsan bile edindiğin çevre sana muhakkak yardımcı olur. Bence çok + sı olur senin için. Evine, eşine ve ilerde çocuğuna çok daha fazla zaman ayırabilirsin. Maaşıda senin için güzelse bence düşün. Hem ne kaybedeceksin ki hiçbirşey istediğin zaman büro işine dönebilirsin . Denemeye kesinlikle değer. :15::15:

Canım bence denemeye değer.
Yine kendi işini yapacaksın ve ekstraları düşünmek zorunda kalmayacaksın, sigortan aldığın ücret üzerinden yatacak. Bence yeme de yanında yat bir teklif. Kira derdi yok, elektrik-su-doğalgaz-aidat yok, bunları düşünmek zorunda değil. Aldığın para kemiksiz elinde kalacak. Bence 5 yıl çalış, para biriktir, şayet kadroya alınmazsan ve eğer istersen işten ayrılır yine kendi büronu açarsın.
Gerçekten hiç düşünmeden kabul et. Naçizane fikrim budur.

Canım bencede olumlu bakmalısın. Her ay maaş, düzenli giriş-çıkışlar, farklı ortam, farklı insanlar, sadece işini düşüneceksin, bürodaki gibi döndürmen gereken bir çark yok. Sonra çevre edinirsin ve ilerde 5 yıl sonra kadroya alınamazsan bile edindiğin çevre sana muhakkak yardımcı olur. Bence çok + sı olur senin için. Evine, eşine ve ilerde çocuğuna çok daha fazla zaman ayırabilirsin. Maaşıda senin için güzelse bence düşün. Hem ne kaybedeceksin ki hiçbirşey istediğin zaman büro işine dönebilirsin . Denemeye kesinlikle değer. :15::15:

sağolun fıstıklar :16:
daha olumlu bakmaya başladım.. ben biraz korkak biriyim sanırım yeni adımlar korkutuyo beni
ama bazen de risk almak gerekiyor şu hayatta
akşam kahve falı baktırcam :1: bakalım ne dicek :9:

Back
X