• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

tatil mi ?
Ne kadar mikemmeeel :17::17: eminim çok güzel geçecektir. :16::16:

sağ ol cnm çok sevindm destekçi olmana inş daha iyi olacağız. :16::16: Buna ihtiyacımız var havalar ısındı bizler gevşedik. Melekcik gelecek hepimiz aynı yerimizde sayıyoruz :20::20::20: :43: Ben sizi böyle mi bıraktım diyecek :14::14::14:

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz :23: :17: yediklerin kalmaz bünyende :9:

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye :52::52::52::52::52::52: ( ay çok fenayız ) :53::53:[/QUOTE]
Kuşum doğru anlamışsın :9: Bol bol tavsiye ediyoruz Melinda'ya :9:
[/COLOR][/B]

gunaydin arkadaslar.ben bu ay spora yogunluk vermeye karar verdim.mayisin 28ine kadar vaktim var.5 kilo vermem lazim.hergun leslie 2 mil.500 ip atlama. (bu sayi bazen degisiyor).ve dun itibariyle 1 saat 'callanetics' yapiyorum.artik 10 kilo vereigim icin karnimda falan yumusama basladi.sarkmak istemiyorum.:20: arama motoruna 'callanetics' yazip oncesi sonrasi resimlere bakarsaniz cok fark var.ancak kilo verdirmiyormus.diyetle beraber yapilirsa 5 kilo verdiginde 10 vermis gibi toparliyormus.paylasmak istedim:16:

günaydın cnm.
Sarkmalar ne yazık ki bendede mevcuıt :14::14::14::14:

hemen bakacağım bahsettiğin callanetics e :16::16: belki kolay birşeydir bende yaparım birazcık olsun sarkmalara etkisi varsa yapılmalı :32::32::32:

Hilal cnm videoları egzersiz linkleri felan bulabilirsen banada gönderebilirmisin rica etsem :53:

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye :52::52::52::52::52::52: ( ay çok fenayız ) :53::53:

Kuşum doğru anlamışsın :9: Bol bol tavsiye ediyoruz Melinda'ya :9:
[/QUOTE]

hahahah bol bol :1::1::1::1::1::1::1:

Melinda duyuyor musun ? canikommm :24::24::24:
Bu arada dün işi kabul edeceğini söylemiştin gittinmi görüşmeye ?

Değişik aktivitelerden sonra tatilden 3 kişi dönmeyin dikkat edin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1::1:

gondermeyi bilsem gonderirim :52: youtube callanetics yazarsan cikar.58 dk olani yapiyorum.:8:

cnm benm telefonum var bilgisayarım yok you tube telefondan açılmıyor :14::14::14::14::14:

telefondan you tube açabiliyor musunuz? Ben de bağlantı hatası veriyor açamıyorum.

hilal bende spor yapmak istiyom bir çare bulalım nolurrr :14::14::14:

Hejira melinda orkide drydry bebişler siz bilirsiniz nasıl alabilirim o videoları :14::14::14:

cnm benm telefonum var bilgisayarım yok you tube telefondan açılmıyor :14::14::14::14::14:

telefondan you tube açabiliyor musunuz? Ben de bağlantı hatası veriyor açamıyorum.

Hejira melinda orkide drydry bebişler siz bilirsiniz nasıl alabilirim o videoları :14::14::14:

Bebişim iş yerinde indirsen bilgisayara, sonra harici harddiske atsan, evde de tvye bağlasan harddiski, oradan yaparsın olmaz mı?

canim bana nasil gonderecegimi tarif edersen gondereyim.sende oluyormu sarkma.bende gozle gorunursekilde yok ama dahavermem gereken 10 kilo daha var kesin olur diye artik diyete bol sporla devam edecegim.hep beraber yapalim

Bebişim iş yerinde indirsen bilgisayara, sonra harici harddiske atsan, evde de tvye bağlasan harddiski, oradan yaparsın olmaz mı?

cnm iş yerinde indirilmiyor bağlantı kesiliyor :14::14::14:
siz indirip zipleyip bana mail atsanız ben o maili direk telefona atıp telefonda açsam olmaz mı ?
canim bana nasil gonderecegimi tarif edersen gondereyim.sende oluyormu sarkma.bende gozle gorunursekilde yok ama dahavermem gereken 10 kilo daha var kesin olur diye artik diyete bol sporla devam edecegim.hep beraber yapalim

tatlım bende bulamadım ki nasıl göndereceğini :44::44::44:

bende sarkma oluyor tabi olmazmı dile kolay 19 kilodan gidiyom :9::9::9::9: kollarıma bakmak bile istemiyom :1::1::1:

cnm iş yerinde indirilmiyor bağlantı kesiliyor :14::14::14:
siz indirip zipleyip bana mail atsanız ben o maili direk telefona atıp telefonda açsam olmaz mı ?

tatlım bende bulamadım ki nasıl göndereceğini :44::44::44:

bende sarkma oluyor tabi olmazmı dile kolay 19 kilodan gidiyom :9::9::9::9: kollarıma bakmak bile istemiyom :1::1::1:

sekerim onceki sonraki fotolarina bak mutlaka.ve 1 ay icerisinde etkisi oluyormus.hareketker cok yavas yapiliyor.cok kolay sayilmaz ama deger :16:

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz :23: :17: yediklerin kalmaz bünyende :9:

tatil mi ?
Ne kadar mikemmeeel :17::17: eminim çok güzel geçecektir. :16::16:

sağ ol cnm çok sevindm destekçi olmana inş daha iyi olacağız. :16::16: Buna ihtiyacımız var havalar ısındı bizler gevşedik. Melekcik gelecek hepimiz aynı yerimizde sayıyoruz :20::20::20: :43: Ben sizi böyle mi bıraktım diyecek :14::14::14:

Canım o küçük tatilde, hem yürüyüş falan yaparsınız hem de değişik aktivitelerde bulunursunuz :23: :17: yediklerin kalmaz bünyende :9:[/COLOR][/B]

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye :52::52::52::52::52::52: ( ay çok fenayız ) :53::53:[/QUOTE]

o aktiviteler kilo verdirseydi tığ gibi olurdum ben :27: bi işe yaradığı yok :19:

ayy super loopdido ve ben 76 kiloyuz.sen bize rakip olursun artik:27: yeni mi basladin diyete spor falan yapiyormusun

sekerim onceki sonraki fotolarina bak mutlaka.ve 1 ay icerisinde etkisi oluyormus.hareketker cok yavas yapiliyor.cok kolay sayilmaz ama deger :16:

Hilal bu hafta derhal 75 olmalıyız :52::52::52::52::52::52::52::52:
Yine en şişko biziz kız :53::53::53::53:

Kız değişik aktivite dedin ya ben hemencecik yanlış anladım :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: Melinda o değişik aktiviteler kalorileri bol bol yaktırır canım istediğin kadar ye :52::52::52::52::52::52: ( ay çok fenayız ) :53::53:

o aktiviteler kilo verdirseydi tığ gibi olurdum ben :27: bi işe yaradığı yok :19:[/QUOTE]

Melinda buradn anlaşılıyorki çok aktivite yapıyonuz :1::1::1::1::1::1:

hilal777

aslında hep diyet yapıyorum (güya) ama pek başarılı olamadım 1-2 günlük oluyor sonra hemen bırakıyorum

ama burda yorumlarınızı okudukça biraz daha heveslendim

benim başka bir sıkıntımda tiroidimin olması metebolizmam sizlere göre biraz daha yavaş çalışıyor

ve işim hep masa başı olduğu için bende eve koşu bandı aldım haftada en az 3 gün yürüyüş + koşu yapıyorum ,kk üyeolduktan sonra koşu bandını hergün kullanmaya başladım :34:

hilal777

aslında hep diyet yapıyorum (güya) ama pek başarılı olamadım 1-2 günlük oluyor sonra hemen bırakıyorum

benim başka bir sıkıntımda tiroidimin olması metebolizmam sizlere göre biraz daha yavaş çalışıyor

ve işim hep masa başı olduğu için bende eve koşu bandı aldım haftada en az 3 gün yürüyüş + koşu yapıyorum ,kk üyeolduktan sonra koşu bandını hergün kullanmaya başladım :34:

Aramıza hoşgeldin Talop :3:
Hepimiz bu topik sayesinde çok kilo verdik, ben 61.7 kg dan 54.3 kg ya düştüm mesela :8: toplamda 7.4 kg verdim, bu benim için bir mucize :16:

Sen de azminle başarabilirsin, tabiyki biz de seni motive edeceğiz :51:

hilal777

ooo çok güzel. Sen bizden daha şanslısın evde koşu bandın var.
Aramızda 1.1 gram fark var bizi geçip gidersin sen şimdi:18::18::18:

Bu arada bende hep başlar bırakırdım ilk defa bu kadar kilo verdim. Burada olmak paylaşımlar vs. insanı acaip motive ediyor. Hooş geldin iyiki geldin pişman olmayacaksın inş

Son düzenleme:

Aramıza hoşgeldin Talop :3:
Hepimiz bu topik sayesinde çok kilo verdik, ben 61.7 kg dan 54.3 kg ya düştüm mesela :8: toplamda 7.4 kg verdim, bu benim için bir mucize :16:

Sen de azminle başarabilirsin, tabiyki biz de seni motive edeceğiz :51:

çok teşekkür ederim

7.4 kg süper bravo

ooo çok güzel. Sen bizden daha şanslısın evde koşu bandın var.
Aramızda 1.1 gram fark var bizi geçip gidersin sen şimdi:18::18::18:

Bu arada bende hep başlar bırakırdım ilk defa bu kadar kilo verdim. Burada olmak paylaşımlar vs. insanı acaip motive ediyor. Hooş geldin iyiki geldin pişman olmayacaksın inş

inşallah inanın cevaplarınıza aldıkça çok mutlu oldum

Back
X