• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

aranıza bende katılabilir miyim

merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin :34:

kızlar günaydın.
Bakıyorum son zamanlarda hiç aktif değiliz. Daha yaz gelmeden böyle olduk :43::43:

Ben hepinizi özlüyorum neler yaptığınızı ne yediğinizi kalorilerinizi artık hiç böyle paylaşımlar yazmıyoruz. Neredeyse cuma dan cumaya uğrayacağız . Tabi böyle oluncada insanın motivasyonu düşüyor. :44::44::44:

Sizden ricam hepimiz birazcık daha fazla bir arada vakit geçirelim .
Hemen hemen hepimizin akıllı telefonu tableti var her an birlikte olmamız mümkün neden bu ayrılık?

Ben sizlerle ne kadar çok paylaşım yapıyorsam o kadar çok motive oluyorum :16::16::16::16::16::16:

Burada sadece kendimi değil hepimizi düşünüyorum. Başlarda çok güzeldi ve bizler hepimiz daha güzel kilolar veriyorduk yanılıyor muyum?

Sporlarımızı paylaşırdık artık hiç böyle şeyler yapmıyoruz ve ben 1 aydan çok oldu ki spor yapmıyorum :14::14::14::14:

Bir yola başladık birlikte sonuna kadar destek olalım birbirimize lütfen benm buna çok ihtiyacım var :17::17::17::17::17:

vay kuzum kıyamam ben sana :52: :32:

akşama karnıyarık yapıcam ama közlicem patlıcanı kızartmayacam.öğlen pizaa yemiştim hazır dondurulmuşlar varya onlardan. haftasonu ben güzel kilo veriyom ama işten döndüğümde çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor ne yyesem diye 3 den sonra düşünmeye başlıyorum deli olacam. şimdi 3 gün önceki kiloma geri geldim arada indiğim boşa gitti 3 gün yerimde saydım yani işte bu beni deli ediyor.

bu arada ben sana spoar videosu yollamıştım ama ne baktım dedin ne zormuş dedin ne kolaymış dedin hiç bi şey söylemedin belkide açıp bakmadın bile :43:

onun için benden artık sana spaor videosu tavsiyesi yok cicim sarkmaya devam et sen :27: :27: :27: :33: :33: :33:

bende taş gibi olacağım hi hi hi :33: :32: :33: :32: :27:

Kaç yaşındasın bu arada? Evli misin, bekar mısın? Kendinden bahsedebilirsin bize :51: :16:

35 yaşıdayım evliyim bir oğlum var çalışıyorum ,işe başlamadan önce epey hareketliydim fakat sürekli masa başı olduğum için kilolar geldi üstüne birde tiroidim çıktı sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ,eşimde uzun boylu ve zayıf artık psikolojimi sen anla:5:

sende bahseder misin kendinden

35 yaşıdayım evliyim bir oğlum var çalışıyorum ,işe başlamadan önce epey hareketliydim fakat sürekli masa başı olduğum için kilolar geldi üstüne birde tiroidim çıktı sanki hiç veremeyecekmişim gibi hissediyorum ,eşimde uzun boylu ve zayıf artık psikolojimi sen anla:5:

Allah bağışlasın oğulcuğunu :16: Biz seni zayıflatırız kuzum burada :9:

26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, şimdilik bekarım, sevgilimle evlenmek istiyorum, yalnız uyumak canıma tak etti :9::17::51:

merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin :34:

vay kuzum kıyamam ben sana :52: :32:

akşama karnıyarık yapıcam ama közlicem patlıcanı kızartmayacam.öğlen pizaa yemiştim hazır dondurulmuşlar varya onlardan. haftasonu ben güzel kilo veriyom ama işten döndüğümde çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor ne yyesem diye 3 den sonra düşünmeye başlıyorum deli olacam. şimdi 3 gün önceki kiloma geri geldim arada indiğim boşa gitti 3 gün yerimde saydım yani işte bu beni deli ediyor.

bu arada ben sana spoar videosu yollamıştım ama ne baktım dedin ne zormuş dedin ne kolaymış dedin hiç bi şey söylemedin belkide açıp bakmadın bile :43:

onun için benden artık sana spaor videosu tavsiyesi yok cicim sarkmaya devam et sen :27: :27: :27: :33: :33: :33:

bende taş gibi olacağım hi hi hi :33: :32: :33: :32: :27:

canımm ben o videolara baktım da zor demedimmi acep :26::26::26:
sen bana darılma lütfen yine bakarım kaçıncı sayfadaydı söyle bakem :26::17::18::1::1::1::1:
Ayrıca ne güzel şeyler yiyon pizza felan oh mis. Sen cuma kilo vermiş ol bizi kandırmaya çalışıp yanılttığını düşüneceğim :19::20::20::20::47::47::47:

Bu arada sende okuyup gitme üşenmede 2 kelime birşey yaz :47::47::47:

cnm bizim hepimiz masa başı çalıyoruz birlikte dikkat edince veriliyor. Ayıptır söylemesi ben 6 aydır 19 kilo verdim :51::51::51:
Ben bile inanamıyorum :52::52::52::52::52: :nazar::nazar:

Allah bağışlasın oğulcuğunu :16: Biz seni zayıflatırız kuzum burada :9:

26 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum, şimdilik bekarım, sevgilimle evlenmek istiyorum, yalnız uyumak canıma tak etti :9::17::51:

Kız senide evlendirecez telli duvaklı gelin yapcaz sen hiç meraklanma :51::51::51:

Melinda buradn anlaşılıyorki çok aktivite yapıyonuz :1::1::1::1::1::1:

yorum yohhhh :51: :9:[/QUOTE]
:1::1::1::1::1:

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol :51::9::9::9::9:
[/QUOTE]

dideme katılıyom biz anladık neler olduğunu :27::27::1::1:

sen bana darılma lütfen yine bakarım kaçıncı sayfadaydı söyle bakem :26::17::18::1::1::1::1:
Ayrıca ne güzel şeyler yiyon pizza felan oh mis. Sen cuma kilo vermiş ol bizi kandırmaya çalışıp yanılttığını düşüneceğim :19::20::20::20::47::47::47:

cnm bizim hepimiz masa başı çalıyoruz birlikte dikkat edince veriliyor. Ayıptır söylemesi ben 6 aydır 19 kilo verdim :51::51::51:

Kız senide evlendirecez telli duvaklı gelin yapcaz sen hiç meraklanma :51::51::51:

yorum yohhhh :51: :9:

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol :51::9::9::9::9:
[/QUOTE]

dideme katılıyom biz anladık neler olduğunu :27::27::1::1:[/QUOTE]
Kuşum kısmetse gelecekler eylül-ekim gibi istemeye, en azından bir söz yüzüğü takacağız :17:
[/COLOR][/B]

yorum yohhhh :51: :9:

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol :51::9::9::9::9:[/COLOR][/B][/QUOTE]

5 mart 2014 de özel mesaj atmışım sana :41:

Biz anladık canım anlayacağımızı sen raad ol :51::9::9::9::9:[/COLOR][/B][/QUOTE]

5 mart 2014 de özel mesaj atmışım sana :41:[/QUOTE]

tekrar bakim bebeim yumruklama beni :14:

yavrular günaydın..

Recep ayımız mübarek olsun.
Günahlarımız af, sevaplarımız bol olsun inş.

Orkide ne zamandır yok int. bir sorun oldu yine sanrm..
Cümcümede sevdiceğini buldu gelmez oldu :1::1::1::1::1:

kızlar ben dün - de çıkarken bugün + da çıkıyorum acaba vucudumda şiş olduğu içinmi böyle oluyor :53::53::53::53:
Bu akşamda misafirlerim var mis gibi şşeyler yaptım :51::51::51:
Şiştikçe şişeceğiz :43:

yavrular günaydın..

kızlar ben dün - de çıkarken bugün + da çıkıyorum acaba vucudumda şiş olduğu içinmi böyle oluyor :53::53::53::53:

eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı :27: :33: :33: :33:

Günaydın yavru kuşlar,
Yarını tatil olan bir günden hepinize selam eder gözlerinizden öperim :54:
2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine, ne zamandır böyle bir sorun yoktu, yine çıktı ortaya namussuz :47:
Onun dışında yeme-içme normal seyrediyor, gerçi dün akşam haşhaşlı çörek yedim 3 parça ama vakit erkendi yani 19.30 gibi falandı..
Üfff diyetarkadaşım.com u da sallamaya başladım, yazmıyorum günlerdir. :25:
52 ye düşmeye 2 kilo kaldı şurada, tüm motivasyonumu kaybettim :30: Kızıyorum kendime :25:
Çokkkkkkk tembelim :31::ssz:

Günaydın yavru kuşlar,
Yarını tatil olan bir günden hepinize selam eder gözlerinizden öperim :54:
2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine, ne zamandır böyle bir sorun yoktu, yine çıktı ortaya namussuz :47:
Onun dışında yeme-içme normal seyrediyor, gerçi dün akşam haşhaşlı çörek yedim 3 parça ama vakit erkendi yani 19.30 gibi falandı..
Üfff diyetarkadaşım.com u da sallamaya başladım, yazmıyorum günlerdir. :25:
52 ye düşmeye 2 kilo kaldı şurada, tüm motivasyonumu kaybettim :30: Kızıyorum kendime :25:
Çokkkkkkk tembelim :31::ssz:

Ahh şu wc sorunu olmasa olmaz zaten :41::41:
3 parça çörekkk hmm :19::19::19::19:
kız sende çok iyi verdin he maşallah 54 kilo nedirki hiçbirşey :24::24::24::24::24:
Bu arada bende tembelim:53:

Ahh şu wc sorunu olmasa olmaz zaten :41::41:
3 parça çörekkk hmm :19::19::19::19:
kız sende çok iyi verdin he maşallah 54 kilo nedirki hiçbirşey :24::24::24::24::24:
Bu arada bende tembelim:53:

Çıktım bebişim tuvalete :1: rahatladı karnım :17:

Benim sevgilim 1,90 boyunda ve 90 kilo :52: onun yarısı kadar olmaya çabalıyorum, o yüzden 54 fazla, daha yolum var :52::51:

yavrular günaydın..

seninde mubarek olsun canim.ne yaptin spor videolarini buldunmu.sislik varsa 3 gun sabah aksam maydanoz sapi cayi ic tatlim faydasi olacaktir.ben -deyim.:16:

kizlar turk kanallarini izliyorum.adanada kaybolan 6 yasindaki gizemin basina gelenler...cok aci.izlerken goz yaslarimi tutamadim.allah bizlerin evlatlarini korusun.cocuklarimizi kimseye emanet edip guvenmeyelim.asla yalniz sokaga birakmayalim.:14: lutfen cevremizdekileri uyaralim. cok uzgunum.allah ailesine sabir versin:14:

Çıktım bebişim tuvalete :1: rahatladı karnım :17:

Benim sevgilim 1,90 boyunda ve 90 kilo :52: onun yarısı kadar olmaya çabalıyorum, o yüzden 54 fazla, daha yolum var :52::51:

ohh darısı başıma :1::1::1:
Kız 1.90 ve 90 kilomu sevgilin hey maşallahh :nazar::nazar: senin boyun kaçtı kuzum :26:

seninde mubarek olsun canim.ne yaptin spor videolarini buldunmu.sislik varsa 3 gun sabah aksam maydanoz sapi cayi ic tatlim faydasi olacaktir.ben -deyim.:16:

sağ ol cnm. Maydanoz çayını nasıl yapıyorsun bir zararı yok dimi bebiş yazarsan bende deneyeyim. Videolara bakamadım dün akşam eve gittim ve yatıncaya kadar iş yaptım :43::43::43::43:
kizlar turk kanallarini izliyorum.adanada kaybolan 6 yasindaki gizemin basina gelenler...cok aci.izlerken goz yaslarimi tutamadim.allah bizlerin evlatlarini korusun.cocuklarimizi kimseye emanet edip guvenmeyelim.asla yalniz sokaga birakmayalim.:14: lutfen cevremizdekileri uyaralim. cok uzgunum.allah ailesine sabir versin:14:

:43::43::43::43: bende çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin. Allah kötüye fırsat vermesin :14::14::14:

eline sağlık yemesen olmaz şimdi onların yanında ye güzelim ayıp olmasın bol bol ye tamam mı :27: :33: :33: :33:

günaydın canım,
2 gündür yoktum evet Ankaradaydım kızlar biliyorsunuz pazartesi gecesi istanbula döndüm.Yol her zaman beni sersem yapar dün hacı yatmaz gibiydim siteye girmedim bir de dün 2.kez hala oldum çok mutluyum kızlar:9::9::9::9:sersemlikten dün sporumu bile yapmadım kaldığım yerden spora devam bugün 1 saat spor yapacağım.

ohh darısı başıma :1::1::1:
Kız 1.90 ve 90 kilomu sevgilin hey maşallahh :nazar::nazar: senin boyun kaçtı kuzum :26:

sağ ol cnm. Maydanoz çayını nasıl yapıyorsun bir zararı yok dimi bebiş yazarsan bende deneyeyim. Videolara bakamadım dün akşam eve gittim ve yatıncaya kadar iş yaptım :43::43::43::43:

:43::43::43::43: bende çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin. Allah kötüye fırsat vermesin :14::14::14:

Benim boyum 1.58 ila 1.60 arası bişey canım, aramızda 30 cm fark var işte. :9:

Back
X