• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Dikkatli ol cnm ALLAH korusun sağlığından olursun :26:

merhaba cnm .çokkk geçmiş olsun. Biraz dinlen limonuda kesmen iyi olmuş inş. sadece tansiyondur. Çook geçmiş olsun. Güzel haberler verirsin inş bize :26:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakayım :16::16:

günaydın canım
teşekkür ederim şimdi kan aldırdım geldim yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç bakalım değerlerim ne alemde?

naber canim.bende de siskinlik var. 2 gundur artidayim.neden bilmiyorum okadar az yiyorumki.nolcak bu halim.mayis sonuna 72 hayal gibi:14: :14: :14:

Tatlim siskinlik r doneminden olabilir. Birde az beslenince bende de bir kilo verememe oluyor. Sendede oyle olmus olabilir cok sivi tuket en buyuk tavsiyem benm sana bu. Bende cok ise yariyor

kız seninle gülmeyi çok özlemişim. Ne dersen de be gülüm :33::33: sinekimde löp etimde sen yeterki de :52::52::52::52::35::35::35:

sinoki 2 :52::52::52::52:

aman vallahi kızım sende bana iş çıkardın tabloda bide adını mı değiştirecem senin :27: :52: banane canım kal öyle. :33:

benim löp etim zayıflayacak zayıflayacak benim sivrisinokim olacak :27: :46: :52: :32:

beni geçme ama sakın :47:

şuan da karasinoki durumundayız biraz daha zayıflamamız lazım :33: :34: :27: :52:

aman vallahi kızım sende bana iş çıkardın tabloda bide adını mı değiştirecem senin :27: :52: banane canım kal öyle. :33:

benim löp etim zayıflayacak zayıflayacak benim sivrisinokim olacak :27: :46: :52: :32:

beni geçme ama sakın :47:

şuan da karasinoki durumundayız biraz daha zayıflamamız lazım :33: :34: :27: :52:

Bebeimm sen bir harikasın sayende çığlıklar atarak gülüyom :52::52::52::52:
köp etin zayıflayacak inş sivrisinokin olacak buna bayıldım :52::52::52:
Seni geçemem cnm çok isterim aammmmaaaa geçemem çoook şişik hissediyorum kenmdimi tıpkı bir lööp et gibi :53::53::53:

Tablo ile hava atarken iyiydi değiştiriverecen artıkın :52::52::52::52:

Back
X