• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Bebeimm sen bir harikasın sayende çığlıklar atarak gülüyom :52::52::52::52:
köp etin zayıflayacak inş sivrisinokin olacak buna bayıldım :52::52::52:
Seni geçemem cnm çok isterim aammmmaaaa geçemem çoook şişik hissediyorum kenmdimi tıpkı bir lööp et gibi :53::53::53:

Tablo ile hava atarken iyiydi değiştiriverecen artıkın :52::52::52::52:

öyle yapıcaz artıkın ne yapalım :ssz: :ssz:

Günaydın kızlar,
Herkese mutlu bir gün dilerim. Benim için çookkkk uzun ve yorucu geçecek, mesaim var bu akşam.
Artık çok sıkıldım bu yoğunluktan. :14:

Günaydınlar.
:16::16::16:
Yarın tartı günü:52::52::52::52:

Canım haftasonu aldığım 400 gramı, pazartesi salı detoks yaparak attım. Bakalım ben de heyecanlıyım yarın için :16:

Günaydın kızlar,
Herkese mutlu bir gün dilerim. Benim için çookkkk uzun ve yorucu geçecek, mesaim var bu akşam.
Artık çok sıkıldım bu yoğunluktan. :14:

Canım haftasonu aldığım 400 gramı, pazartesi salı detoks yaparak attım. Bakalım ben de heyecanlıyım yarın için :16:

Ahh cnm hem yoğun hem mesai hem yaz zor be Allah kolaylık versin..:16::16:

2 gün detoks öylemi mükemmelsin :52: Çok kıskandım şuan demekki iyice kilo vermişsindir. Bak mesaide o boğazını tut detoksuna değsin :56::52::53::52::31:

Ahh cnm hem yoğun hem mesai hem yaz zor be Allah kolaylık versin..:16::16:

2 gün detoks öylemi mükemmelsin :52: Çok kıskandım şuan demekki iyice kilo vermişsindir. Bak mesaide o boğazını tut detoksuna değsin :56::52::53::52::31:

Canım detoks yaptım yapmasına da kendimi feci şiş hissediyorum :14: karnım göbeğim kocaman nedense :14:
Gerçi dün akşam spora start verdim yine, -geçen gün Hilal bahsediyordu sanırım- Callenetics adı sporun, gerçi platesimsi jimnastikimsi bişey ama yapanlar çok memnun kalmış. Bakalım deneyip göreceğim :32: :8:

kızlar ben iptal olmuş durumdayım resmen hiç giremiyorum bile gördüğünüz gibi :1::1: yarın cuma olduğu aklıma geldi bi an beni almayın listeye kızlar özledim hepinizin muhabbetini de ama eskisi gibi fırsat olmuyor öpüldünüz hepiniz :16::16:

Günaydın kizlar
Ben hic dikkat etmiyorum yedigime diyette diilim yani
O nedenle bildirim yapmak listede durmak mantiksiz :( vermiyorum cunku kilo
Ciksam mi listeden ben diyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben iptal olmuş durumdayım resmen hiç giremiyorum bile gördüğünüz gibi :1::1: yarın cuma olduğu aklıma geldi bi an beni almayın listeye kızlar özledim hepinizin muhabbetini de ama eskisi gibi fırsat olmuyor öpüldünüz hepiniz :16::16:

Biz de seni özledik canım :54:
Günaydın kizlar

Günaydın canımcım, ama böyle olmaz ki neden su koyveriyorsun şimdi. Bak yediğime dikkat etmiyorum demişsin, edemiyorum dememişsin. Demek ki keyfi bir durum var ortada. Kısa tişörtleri filan unuttun heralde :53:

Günaydın canımcım, ama böyle olmaz ki neden su koyveriyorsun şimdi. Bak yediğime dikkat etmiyorum demişsin, edemiyorum dememişsin. Demek ki keyfi bir durum var ortada. Kısa tişörtleri filan unuttun heralde :53:

kuzum inan ne motivasyonum var dikkat etmek için ne de uygun ortamım :1:
şu işler bi yoluna girmedi
tatile gitmeme çok az kaldı, bi yandan gidememe stresi var yeni iş olursa hemen başlamamı isterlerse naparım diye
diyet yapmak hiç gelmiyor içimden
zaten adetliyim ve davul gibiyim

Son düzenleme:
kuzum inan ne motivasyonum var dikkat etmek için ne de uygun ortamım :1:
şu işler bi yoluna girmedi
tatile gitmeme çok az kaldı, bi yandan gidememe stresi var yeni iş olursa hemen başlamamı isterlerse naparım diye
diyet yapmak hiç gelmiyor içimden
zaten adetliyim ve davul gibiyim

İşi tatile gidip geldikten sonra kabul etsen olmaz mı? Yani geldikten sonra kabul ediyorum desen :9:

Günaydın kizlar.bildirim yaptim

Günaydın canım :16:

İşi tatile gidip geldikten sonra kabul etsen olmaz mı? Yani geldikten sonra kabul ediyorum desen :9:

Günaydın canım :16:

acil yapılması gereken işler varmış
daha kimseye tatilden bahsetmedim ama kusura bakmasınlar yani o kadar masraf yaptık ve o kadar hayalini kurdum
hoş hiç düşünüp heyecanlanamıyom bile :14:
ben haziranda başlamak istiyorum büromla ilgili yapmam gereken işler var demiştim de ikisini bi arada yürütmeniz gerekebilir acil yapılması gereken işler var dediler
bilmiyom bakçaz bakalım.. ama stresi bile yetiyo
daha arayıp tamam gelin sözleşme imzalayın bile demediler.. arasalar da ona göre napçaksam yapsam
milyonlarca iş var yapmam gereken kendi büromla işimle ilgili

Bizde özledik cano:16::54::54:
Günaydın kizlar

cnm benm olur böyle takma kafana bu haftadan da geçti ama önümüzde daha çook hafta var lütfen toplamaya çalış kendini yok öyle :51::51::51::56:

Günaydın kizlar.bildirim yaptim

Günaydın cnm..

Yavru ceylanlar günaydın.
Bende bildirimimi yaptım. Bakalım kim birinci olacak heyecan dorukta :52::52::52:
En geç saat 11 de drydry yayınlar umarım tabloyu geçmiş haftalarda ki gibi saatlerce heyecan dorukta beklemeyiz inş :33::33::33:

daha kimseye tatilden bahsetmedim ama kusura bakmasınlar yani o kadar masraf yaptık ve o kadar hayalini kurdum
ben haziranda başlamak istiyorum büromla ilgili yapmam gereken işler var demiştim de ikisini bi arada yürütmeniz gerekebilir acil yapılması gereken işler var dediler
daha arayıp tamam gelin sözleşme imzalayın bile demediler.. arasalar da ona göre napçaksam yapsam

Ne diyeceğimi bilemedim kuzum, hakkında hayırlısı olsun. Ama inşallah tatile gidebilirsin, üzülürüm gidemezseniz :14:

canım beklemek çok zordur çok iyi biliyorum o duyguyu. Ne kendi işine verebilsin kendini ne vermeden edebilirsin. Sen arasan onları yada gidip konuşsan. Durumu izah etsen . Belki acil işler onlara göre zor sana göre basittir. Çabucak en iyi şekilde bitirebilirsin inş. Allah yardımcın olsun:31::31::31:

cnm benm olur böyle takma kafana bu haftadan da geçti ama önümüzde daha çook hafta var lütfen toplamaya çalış kendini yok öyle :51::51::51::56:

Günaydın cnm..

Yavru ceylanlar günaydın.
Bende bildirimimi yaptım. Bakalım kim birinci olacak heyecan dorukta :52::52::52:
En geç saat 11 de drydry yayınlar umarım tabloyu geçmiş haftalarda ki gibi saatlerce heyecan dorukta beklemeyiz inş :33::33::33:

tabloyu herkese özel mesaj atıp yollucam sana yollamıcam çatla merakından :33: :33:

ay çok kilo verdiğin zaman kendini hemen belli ediyon valla sabırsızlıkla :52: :27:

günaydın kızlar sinekime laf demeden edemedim önce ona lafımı diyimde :27:

tabloyu yayınlayacam ama bi orkidecik kaldı onu bekliyorum mesaj kutunuza yolluccam sinekim çatlasın meraktan :33: :33:

Son düzenleme:
günaydın kızlar sinekime laf demeden edemedim önce ona lafımı diyimde :27:

tabloyu yayınlayacam ama bi orkidecik kaldı onu bekliyorum mesaj kutunuza yolluccam sinekim çatlasın meraktan :33: :33:

tabloyu herkese özel mesaj atıp yollucam sana yollamıcam çatla merakından :33: :33:

ay çok kilo verdiğin zaman kendini hemen belli ediyon valla sabırsızlıkla :52: :27:

Sen böyle yaptıkça içimdeki kilo verme aşkı artıyo asıl sen çatlada patla hahahhahaytttt ( Kötü Cadılar gibiyim ayol ) :52::52::52::52::53::53::53:

Yavru ceylanlar tablodan bilgi verirsiniz demi :26::26::26::1::1::1::1::1::1::1:

Çok kilo veremedm ama az da vermedim çok şükür nihihihihi :52:

Sen böyle yaptıkça içimdeki kilo verme aşkı artıyo asıl sen çatlada patla hahahhahaytttt ( Kötü Cadılar gibiyim ayol ) :52::52::52::52::53::53::53:

Yavru ceylanlar tablodan bilgi verirsiniz demi :26::26::26::1::1::1::1::1::1::1:

Çok kilo veremedm ama az da vermedim çok şükür nihihihihi :52:

Sen merak etme sinek hanım, ben çaktırmadan sana bilgi geçerim :9:

Back
X